oktober 2012

Oktoberkakao

Etter en kald og lang skoledag, er det ingenting som er bedre enn en stor dose kakao med krem! Skal en tur til Sandefjord i dag med Sunniva og Aurora for å være hos pappa. Kan bli spennende, haha! Skal spise litt joikaboller nå (åå, det er godt!), og vente på Sunniva som kommer om ikke altfor lenge. 
Det har forresten snødd i Tønsberg nå! Ikke veldig mye, men nok til at det ligger litt igjen på bakken i dag! Jeg er et skikkelig vinterbarn, og elsker snø! 42 dager igjen til bursdagen min ♥

Tok også noen bilder gjennom vinduet her om dagen! Elsker slike typiske bokeh bilder! Blir så stilig!

Hva gjør du i dag?

 

Enda mer høstVar nettopp en tur ute med lillesøster og hunder. Det var koselig! Nå skal jeg drikke kakao med krem, spise crispo og se et par episoder med two and a half men. 

Meninger?
Hva gjør du idag? 

Gleder i hverdagen

Sol ute. Nye årstider. Anders. Iskaffe med isbiter. Latterkuler. Skillet på øret. Pepperkaker. Forandringer. Verdens aller beste venner. Motivasjon. God mat. Engelsk inspirasjon. 

Hva er dine små gleder i hverdagen?

Torsdag

Må slutte å være så negativ på bloggen, og alt er vel bedre enn triste innlegg nå for tiden. Hva synes du egentlig om alle innleggene om følelser? Burde jeg slutte med det? Slutta tidlig på skolen idag, men har en ganske vanskelig musikkprøve i morgen. Får bare øve så godt jeg kan. Drikker iskaffe mens jeg skriver dette innlegget, og hører på musikk da. Skal snart begynne å øve litt, spise middag, så dra over til Marthe for å øve enda mer. Må få en god karakter! 

Hva gjør du i dag?

Beautiful autumn

Nydelige farger. Sene kvelder med kakao og film. Regndråper i håret. Skjerf og varme jakker. Mørkere kvelder. Frisk luft. God grunn til å drikke te til enhver tid. Koselige programmer. Følelsen av å komme inn i en varm gang. Fine bilder.

Høsten er en nydelig årstid, rett og slett! Er ikke helt min dag i dag, men prøvde å gjøre den iallefall litt bedre ved å gå ut og ta noen bilder:Hva synes du?

Castle Walls

Merker det er vanskeligere og vanskeligere å sette ord på ting. Ikke bare følelser, men hvorfor jeg føler det. Jeg aner ikke. Kjenner ikke megselv igjen. Verken i speilet eller den jenta som sitter og skriver nå. Ingen kan noengang forstå. Hvorfor gjorde jeg det mot megselv? Alt er så ukjent for meg. Jeg er omringet av tåke, og jeg aner ikke hvor jeg skal gå. Jeg står i korridoren med alle dørene foran meg på begge sider. Har ikke nøkkelen til noen av dørene. Får ikke tilgang til noen muligheter til bedring.

Man skulle tro det er så lett å bare sette på et smil hver dag, komme seg gjennom det, og komme seg til sengs igjen. Og nå som det har blitt rutine, kan jeg vel svare på hvor lett det er. Det er sjeldent jeg er ordentlig glad, og det er ikke ofte smilet er ekte. Jeg hater det. Savner følensen av å være virkelig glad.  Sånn ordentlig glad! 
Det går utover alt. Helse, matlyst, venner og behov. Og hva som skjedde med den glade jenta for bare et par måneder siden.. Ja, det skulle jeg likt og visst! Hater at ting er nytt, for jeg er så fremmed. Alt er nytt, og jeg står her helt alene. Har et sterkt behov for en klem. En skulder å gråte på. Bare et smil, eller å høre at jeg betyr noe for noen. Det betyr hele verden når noen sier det! Mye, mye mer enn man skulle tro!  

End this


//fra en photoshoot for et år siden

Hva skal jeg skrive? Hvordan skal jeg skrive det? Ord kan ikke beskrive det. Det verste er at jeg ikke vet hva jeg skal beskrive engang. Jeg føler meg som to. Den ene er meg, mens den andre er meg. Jeg er med til byen, på skolen.. Jobber til og med ganske bra. Men jeg er ikke der. 

Tankene mine er som en himmel full av mange skyer. De bare famler så fort jeg prøver å gripe tak i dem og sortere alt. Det er umulig. Jeg mister grepet. Klarer ikke mer. Bare vær så snill og stopp dette. Jeg er så mentalt sliten. Så depressiv. Jeg er rett og slett ikke megselv. 

Man skulle tro jeg var glad innimellom. Jeg tror det selv. Men det er bare for en liten stund. Så kommer jeg hjem fra skolen, legger meg ned på senga. Så kommer det. Alle følelsene må ut på en måte - gjennom tårer. Og det stopper ikke heller.  Må ta igjen for alle stundene på offentlige steder hvor jeg får lyst til å bryte sammen, men ikke kan. Det er forferdelig vondt. Vær så snill å stopp dette snart, jeg klarer ikke mer.


-
Jada, høres ut som om jeg lider. Slapp av, har det bra hjemme, og generelt. Er bare ikke så lett til tider, og jeg går gjennom en veldig depressiv periode akkurat nå. Derfor kommer bloggen til å være mitt fristed til å få skrevet ned det jeg behøver. Jeg har det ikke så lett, så sånn blir det.

Back on track!

Synes jeg begynner å bli flink nå! Har sikkert øvd i to og en halv time til naturfagsprøven imorgen, sett bort ifra en 10minutters pause! Stolt, det må jeg si!! Og essayskrivinga i norsk i dag tror jeg faktisk gikk overraskende bra, til tross for at jeg ikke forbredte meg noe. Men sånn ellers føler jeg at jeg begynner å komme meg igjen etter 2 dager fravær. Skal bare gjøre litt samfunnsfag i helga, så kan jeg vel si jeg er back on track! 

Ååh, fin!!

Dette ble bare et kjapt innlegg siden jeg ikke har blogga noenting ellers i dag. Har blitt så inspirert for tiden av andre blogger! Spesielt http://rakelforsund.blogg.no og http://saraaangelina.blogg.no. Anbefaler en titt innom for litt inspirasjon! 
Nå skal jeg bare lese gjennom naturfagen et par ganger til, så får jeg håpe det sitter til i morgen. Ønsk meg lykke til!

Gjort noe spennende i dag?

Naturfagsøving ++

I skrivende øyeblikk sitter jeg og drikker kaffe og tyter i meg sjokoladedekte bananbiter. Naam! ♥ Er ikke noe bedre idag, så sov helt til klokka ett!
Etter skolen kom Linda en tur. Hun hadde med seg kanelstang!! DET var godt! Var så godt å få vært sosial med noen andre enn familien. Praten gikk i ett, og jeg har tydeligvis gått glipp av endel bare på to dager. Skal på konferansetime halv åtte, så får prøve å komme meg ut, og få dratt på skolen i morgen også så jeg ikke går glipp av noe mer, heheh. Neida.Hahah, det ser jo dritekkelt ut på bildene, men lover det er godt! I hvert fall når man ikke er helt i form. Som du ser, er naturfagsboka oppe. Siden jeg ikke tok naturfagsprøva idag, må jeg nok øve endel i dag. Veit aldri når man må ta den vettu! Så får vel fortsette nå.

Ønsk meg gjerne lykke til på prøva og på konferansetimen. Tror jeg trenger det!
Smakt sjokoladedekt banan før?

Inspirasjonskilde #4

Siden jeg ikke har skrevet om en inspirasjonskilde på typ 3 uker, tenkte jeg det var på tide. Ikke at jeg har noe bedre å gjøre uansett. Er syk i dag med øreverk (som forsåvidt endelig har begynt å gi seg), forkjølelse + feber. Sto opp hi halv ti tiden, har dytta i meg en skål med nudler og lever nå på mariekjeks og te. Med tanke på at helgen ikke var en veldig koselig helg, og at jeg har både naturfagsprøve og norsk esseyskriving denne uka, kan jeg ikke si jeg er storfornøyd med å være syk på toppen av det hele. Menmen, sånn er livet. Har heldigvis med meg naturfagsboka, så får jeg bare satse på det beste! 


http://idonn.blogg.no


Ingen kan si imot når jeg sier at Idunn er utrolig vakker! Idealutseende, uten tvil! I tillegg er hun en utrolig flink blogger som man kan se at allerede skapt sin måte å skrive på. Førsteinntrykket etter å ha lest bloggen et par ganger er at hun virker veldig selvsikker og jordnær. Det virker som om hun har funnet hvem hun er og hvordan hun vil være. Beundringsverdig, helt klart!

Jeg elsker virkelig bloggen til Idunn! Hun skriver på den måten at hun liksom "bryr seg" om leserne. Mye variasjon gjennom bloggen også! Bilder, følelsesmessige innlegg, hverdagslige innlegg, og ekte innlegg. Mange av toppbloggerne setter bloggen i et veldig annet fokus enn hvordan livet dems egentlig er. Det er jeg ganske sikker på. Det synes jeg også er veldig flott, at Idunn blogger som oftest positivt og interessant, samtidig som hun innimellom skriver om vonde ting. Ikke personlige, men vonde ting. Ting som alle kan kjenne seg igjen i. Det er kanskje noe av det jeg liker best med bloggen til Idunn!
// bilder fra bloggen til Idunn

Det er vel egentlig ikke stort mer å skrive enn å bare oppfordre på det aller sterkeste å ta en tur innom! Du kommer ikke til å angre!

Leser du bloggen til Idunn?

Kaos

Når jeg ser meg i speilet ser jeg bare et kaos. Røde kinn, blanke øyne, rennende mascara og et helt stort rot. Alt er bare kaos. Jeg tror ikke enkeltmennesket kan forstå hvor lite som skal til for å ødelegge en annen person. Alt blir bare dratt ut av proposjoner. Misforståelser og dritt. Når alt har bygd seg opp gjennom tid, og samla seg. Når dråpen får vannet til å renne over. Når det faktisk ikke er lys i tunnelen. Ingenting å se fram til. Hater det. Man pleier vanligvis å ha i alle fall noe å kunne se fram til. En liten sprekk som gjør at du ikke føler deg helt tom. Men nei. Det er det verste. 

Hele livet mitt er snudd på huet nå. Jeg blir nødt til å forandre mine daglige vaner. Si hade til hverdagslige gleder, og vende meg til en hverdag uten få av de jeg står nærmest. Hvorfor? Teite misforståelse. Stå på egne bein, slutte å sutre, bygge en jævla bro, og komme over den. 

Det er som de sier; savner når det største problemet var et sår på kneet som rett og slett ikke så pent ut til den nye blomstrete kjolen. Når dukken min hadde feil hårfarge. Skulle gjerne likt å bli 5 år igjen, bare for en dag. Kjenne på hvordan det var å nyte hvert minutt av dagen, smile og le, gråte litt, og så le igjen. Er så lei drama nå. Hater det. Når jeg tenker meg om, så gir ordet "drama" meg frysninger. Det skaper så mange problemer og konflikter. Jeg har mista venner pga. drama. Hater det, hater, hater, hater det.
Føler meg mislykka. Dum. Skuffa over megselv. Tanken på at andre er skuffa over meg er enda verre. Det kan ikke være normalt å tenke sånn? Eller er det kanskje det? Jeg er så drittlei alt for tiden. Det går utover humør, skole og venner. Dessverre. Ser like ille ut som jeg føler meg. Nå orker jeg snart ikke mer. Ikke at jeg vet hva jeg trenger for å føle meg bedre, men jeg vet det nok når jeg ser det. Men det må skje noe snart. Kanskje jeg trenger en forandring? Dra til et helt nytt sted, danne en helt ny meg med helt nye omgivelser? Kanskje jeg bare må vekk. For en liten stund i det minste. Men så.. Hvem skal jeg ta med meg? Skal jeg dra alene? Hva faen gjør jeg?
Hva skjedde med den positive Veronika som fikk andre i godt humør? Som bare fikk skryt av lærerne over sitt gode humør og engasjement i timen. Skylder på alt. Finner unnskyldninger for alt. Klager altfor mye. Føler meg som den sentrale nøkkelen til alle mulige problemer. Dører overalt hvor jeg går, og ingen av rommene passer. Overalt er det ett eller annet som gjør at jeg skifter mening, går ut, og prøver en ny dør. Nope, ikke der heller. Hva faen gjør jeg da? Har ingenting igjen, og bare prøver for hardt til jeg er helt ødelagt. Som nå. Ja, jeg er helt ødelagt nå. Herregud, så jæævla jeg overdriver da. Men vet du hva? Følelser er det vel ikke noe fasitsvar på? Nei, nettopp. Derfor føler jeg meg som en komplisert kladd som skal prøve mange dører i korridoren før jeg finner den rette døra med det jeg trenger for å føle meg bra igjen. Bare tenk hva du vil, men det er sant. Er så mye jeg kan si. Så mye jeg vil få ut. Du skulle bare visst. Det å stå opp, klistre på det jævla smilet, komme seg gjennom dagen, og legge seg igjen. Det har blitt rutine. Hvorfor? Hva skjedde? Jeg orker ikke meg, jeg vil bare tilbake! Tilbake til meg.

Noen som kjenner seg igjen i noe ovenfor?

"Personlig økonomi"

Heihei! Nå sitter jeg faktisk på skolen og blogger. De to siste dagene har vi hatt et morsomt prosjekt på skolen. Et matteprosjekt faktisk, såkalt "Personlig økonomi". I dette prosjektet skulle vi liksom være gift, ha barn og rett og slett lage et budsjett som en vanlig familie ville gjort. Da var jeg så heldig og ble gift med Alex, og han har nettopp dratt. Vi har akkurat levert inn budsjettet vårt, og jeg er overrasket over hvor bra det hele har gått!
Skulle virkelig ønske at vi hadde slike prosjekter oftere. Mye bedre enn vanlig skole, og dessuten får vi jobbe mye mer fritt og på egenhånd. Perfekt for min del! ;-)

Har tatt masse bilder iløpet av dagene, her er et lite utvalg:


Fikk også ufrivillig skaffa meg en fotograf, som kun tok bilder av seg selv. Ble du fornøyd med bildene, Marthe? ;););)I jobbmodus!

Vel nå er jeg i alle fall veldig klar for helg, og skal straks dra hjem for å feire med et glass iskaffe. Man finner alltid en grunn til å drikke iskaffe vettu! Får se hva jeg gjør etterhvert, men jeg må i hvert fall få rydda rommet, og satt opp en hylle. Kanskje se et par episoder av Two And A Half Men. Hah, føler meg så loner for tiden. Er vel ikke den eneste for jeg håpe?

 

Det er akkurat sånn jeg elsker han

innlegget er forhåndsskrevet.Pjuskete, rar og stor. Knappnålsøyne og bustete i pelsen, gjerne med sagflis. Det er akkurat sånn jeg elsker han ♥

Anders var ufrivillig med på en liten photoshoot. Måtte jo få noen ordentlige bilder av denne søte skapningen. Åå, han er bare så skjønn!

Har du noen dyr?

Før - etterHvilken redigering likte du best? Før eller etter?

Lately

Jah. Bilder fra høstferien når jeg tenker meg om. Høstferie, du er dypt savnet ♥♥. Bilder fra overnatting hos Jacqueline og fra en dag hvor jeg overraska mamma og lillesøster med frokost. Arme riddere. FLINK, HÆ??? :):) Ser også at det kun er ett bilde av frokosten. Så teit. Jaja, bedre enn ingenting!

*Random spørsmål som dere aldri svarer på i kommentarfeltet :ppPpPp*

Video

Trykk på tannhjulet og trykk på 1080p for mye bedre kvalitet! 

Videoen ble spilt inn for ca. en og en halv time siden, men tar så lang tid å laste opp videoer på youtube. Jaja, hva gjør du i dag?

bare fuck.

Mobilen min er ødelagt. Hater speil. Det er søndag. Høstferien er over. Har så lyst til at bloggen skal være proppfyllt med innlegg fra høstferien. Fyllt med fine bilder, minner og smilende dager. Men nei. Ikke misforstå - har jo hatt en fin ferie, men jeg har virkelig fått føle på følelsen ensomhet, skuffelse.Har så lyst til å skrive ned hvorfor jeg hater denne dagen, og egentlig alt, men blogg er jo offentlig. Alle får feil inntrykk. Ikke at det er feil, det er jo sant. Men likevel. 
Kunne ramset opp alt som irriterer meg, alt som gjør denne dagen negativ, alt som gjør meg negativ. MEN NÅ MÅ JEG SLUTTE Å VÆRE SÅ NEGATIV. Kommer til å ende opp uten venner og greier snart, jeg.

Åja, sorry at jeg ikke har blogga, men har ikke hatt motivasjon. Dessuten har ferien gått ut på two and a half men for det meste. Har lasta ned 3 sesonger hittil, og er akkurat ferdig med den første. No life ♥ 
Begynte på et innlegg om Lindsay Lohan her om dagen også, men ble aldri fornøyd, og jeg kom plutselig til et punkt i innlegget der jeg ikke kom lenger. Noen som kjenner seg igjen? 

Greit, ha en fin søndag videre. Tilgi meg min negativitet :) - sjekk, smiley og greier!!