september 2012

At my bestfriend's

I skrivende øyeblikk sitter jeg i senga til Jacqueline mens hun styrer musikken. Etterpå blir det thaimat etterfulgt av en film. Skal se LOL ♥ Blir aldri lei den filmen altså!! Vi har nettopp vært ute og tatt endel bilder, men det kommer i et mer utfyllende innlegg imorgen. Var såå godt å se bestejenta mi igjen! 

Nedenfor ser dere meg sånn ca. i nuet. OKEII, SKRIVESPERRE. Ha en fin kveld, alle! :)

Hva gjør du i kveld?

Smoothie med min fine

Fikk forresten en kommentar her for en stund siden om hvordan det går med treningen. Hehe, joda! Kan ikke si det går noen vei, i og med at jeg faktisk ikke trener. Det var bare en gang, selv om det var to uker gratis trening på Spenst. Heheh, da vet du det..


Vi dro til Haugar med klassen mot slutten av skoledagen, noe som var greit nok. Etterpå tok jeg og Marthe en smoothie (noe vi forsåvidt har planlagt lenge, men aldri fått til, så det var jammen på tide!). Det var utrolig deilig å få i meg en frisk og god, tropisk smoothie sammen med en herlig jente! Etterpå gikk vi bare litt rundt og surra før vi tok bussen hjem. Fin start på ferien! :-)

Senere tenker jeg at jeg setter på en film, og regner med at Sunniva kommer over og ser med meg. Skal bli hyggelig! Og i morgen drar jeg en tur til Jacqueline for å sove over. Vi planlegger en skikkelig girlsnight, det blir så braa! Gleder meg til å se jenta mi igjen! ♥

Hvordan var din start på høstferien?

Unblogged picturesBildene har ingen sammenheng. Alle er tatt av meg fra tidligere, blandt annet så er noen fra i sommer.

Meninger? :)

Hyttetur: dag 2

Kom på at siden vi dro såpass tidlig på søndagen, tok jeg ingen bilder den 3. dagen, så jeg har jo bare bilder fra fredag og lørdag. Derfor mange bilder i dag to, men here you go:God, sunn frokost. Vindfull, men hyggelig tur med masse prat og bilder. Fin utsikt. Godt med kakao. Velfortjent taco. Film. Godis. Mer kakao. Mer godis. Jenteprat & kos. HYGGE ♥

Light sircle

Meninger om bildene?

Inspirasjonskilde #3

Christina Grimmie


//

De som kjenner meg, vet at jeg er veldig glad i å synge! Og hvis det er en som virkelig inspirerer meg, en jeg aldri går lei av å høre på.. Så er det Christina Grimmie! Jeg regner med at i hvert fall noen har hørt om henne eller i alle fall sett en av videoene hennes. Jeg har fulgt henne helt fra starten (det vil si.. jeg har fulgt henne i ca. 2 år), og jeg blir aldri lei! Måten hun har utvikla seg på, fra videoer med dårlig kvalitet hjemme på rommet sitt i New Jersey, til videoer med høy kvalitet på studio i California! 

Jeg kan aldri noensinne måle meg med stemmen til Christina, så jeg har derfor ingen ambisjoner om å "få stemmen hennes", men jeg vet at hun er en motivasjon for meg. Jeg er utrolig stolt av henne, selv om jeg ikke kjenner henne. Det er litt rart, men jeg føler nesten jeg kjenner henne. Gjennom musikken. Vet, det er en typisk klisjé ting å si, men det er sant.

Christina synger virkelig HELT FANTASTISK! Jeg kan helt ærlig si at jeg ikke vet om noen jeg får mer gåshud av å høre! Hun treffer virkelig i hjertet, og har en stemme av rent gull! Virkelig helt nydelig å høre på! Jeg kunne virkelig sittet her og skrevet om hvor mye jeg beundrer Christina, men det ville blitt altfor langt. Så jeg får avslutte med å anbefale på det aller, aller sterkeste å ta en kikk innom youtubekontoen hennes her. Om du ikke gidder, må (ja, det er en ordre, ikke en anbefaling) du i alle fall sjekke ut videoene under som etter min mening er et par av de beste videoene

Hun er virkelig et godt eksempel på at man kan få til det man vil få til! Jeg er helt målløs, bare se videoene så skjønner du hva jeg mener! Digger den jenta der, virkelig helt sinnsykt! ♥

Har du hørt om Christina Grimmie?

Hyttetur: dag 1

Husker ikke om jeg har nevnt det på bloggen, men jeg skulle på hyttetur med Linda og Sunniva i helga og det var jeg også. Det var så superkoselig! Tok selvfølgelig med kameraet, og tok i underkant av 200 bilder. Derfor har jeg tenkt til å dele opp bildedryss i 3 innlegg - ett fra hver dag. Så her er da bilder fra dag en:

Vi ankom først i seks-sju tiden, så da satte vi på en pizza, spilte spill og spiste litt godteri. Vi prata masse og koste oss! 

Hva synes du om bildene?

My obsessionGenseren jeg kjøpte, fra h&m. Jeg vet at jeg ikke er den eneste som har den, så du trenger ikke påpeke det. Jeg liker den, og det er det som er det viktigste :-)

Hva synes du?

Tre jenter, en kveld

Innlegget er forhåndsskrevet. Skulle blitt postet på søndag.

Fine toppen jeg fikk av Linda til kofirmasjonen! Snille venner jeg har, heheh

Min spesialkopp

HAHAHA, DÆVER!!"Linda, få se på bildene"

Sjef

Jeg er den røde klatten der!

De mest brukbare bildene vil jeg si. Ser nå at det ble mange bilder av meg, men Linda er en snik bak kamera. Skylder på det, hehe! Alt i alt var det en utrolig koselig kveld! ♥

Hva synes du om bildene?

Hva er det med jenter og café?

Siden dette er en ganske så hektisk uke med tanke på at vi har en prøve og en skriveøkt (i tillegg til at vi allerede har hatt en engelsk skriveøkt), var det deilig med et lite avbrekk. Jeg henger så etter på skolen denne uka siden jeg har vært syk i to dager, så jeg har ikke fått starta med noen lekser!! Så for å roe ned stressinga litt, unte jeg meg en cafetur med fineste Ingrid!
Jeg kan helt ærlig si at jeg tror ikke det er noen jeg skravler like mye med som Ingrid i ett sett! Vi går aldri tom for samtaleemner, så da passa det jo fint å møtes på Bare Barista over en mocca.

 

Etter et par timer på Bare Barista, dro vi oppom Farmanstredet for å kikke, og jeg klarte ikke unngå å kjøpe en superfin vinrød genser fra h&m. Viser senere, for nå må jeg komme igang med forberedelser til norsk skriving i morgen! Ønsk meg lykke til!

Hva har du gjort i dag?

Inspirasjonskilde #2

http://ingridbnormann.blogg.no

Ingrid er utrolig flink til å skrive, og gjennom bloggen hennes får man et innsyn på hverdagen hennes, interesser som foto og mote og andre ting en typisk hverdagsblogg bør inneholde. Ingrid er også en veldig god venn av meg, og hun har virkelig sine meninger om saker og ting! Disse klarer hun å uttrykke på bloggen på en bra måte.

Hun tar også bra bilder med bra kvalitet, noe som er et must for at jeg skal lese en blogg. Bildene hun tar gir meg masse inspirasjon, og gir meg en følelse at jeg også kan få til noe bra! Ingrid er så langt ifra en overfladisk blogger som kun skriver om hvor bra livet er, og hvor fint vær det er. Hun skriver innlegg om sitsomme dager, prøver og variasjon som viser at livet går opp og ned. Det liker jeg!
Jeg kan nesten ikke beskrive hvorfor, for jeg vet vel egentlig ikke helt konkret selv heller, men jeg elsker bloggen til Ingrid! Er innom den flere ganger daglig!
// bilder fra bloggen til Ingrid

For å si det rett ut: Bloggen hennes er virkelig verdt en tur innom! Stå på Ingrid, du er flink med det du driver med! ♥ 

Leser du bloggen til Ingrid?
Legg gjerne igjen en kommentar med en blogg du får inspirasjon fra.

Home morning

Hei! I går dro jeg fra skolen grunnet at jeg ikke følte meg bra. Er ikke noe bedre i dag for å si det sånn, så derfor er jeg hjemme. Er det ikke typisk at det er når jeg faktisk kan sove lenge, at jeg  våkner tidlig av meg selv? Våkna klokka ni! Good work, Veronika!

Er nok bare forkjøla, men i og med at skolen har idrettsdag i dag, rådet legen meg til å droppe det for å ikke bli verre. Sender varme tanker til klassen som løper i drittvær! ♥ 
Siden jeg kjeder ræva av meg her hjemme, og jeg ikke finner Friends dvdene jeg hadde tenkt til å se på, tok jeg et par bilder. 

Denne lille fyren er ansvarlig for småkvitring og en litt bedre stemning, loveyou

Fine sofakroken min

Standar 

Sjekk den søte koppen jeg fikk av Thea til konfirmasjonen da! Elsker den, den er så søøøt!

Forresten så har jeg fått meg instagram: veroniiikas, følg meg gjerne! Dvs, om jeg i det hele tatt får brukt det framover da. Mobilen min har gått til dundas, og må mest sannsynlig inn på reperasjon. Utrolig irriterende, for jeg får ikke brukt applikasjoner som twitter, instagram og ting jeg er avhengig av, haha!


Er godt mulig jeg skriver et nytt inspirasjonsinnlegg i dag, så stay tuned!
Hva gjør du i dag?
Har du noen filmforslag? Gjerne morsomme filmer! 

Sunday evening

Endelig er alt på plass på rommet! Tok et par timer, men det var virkelig verdt det, for jeg er så fornøyd! Når sant skal sies, mangler det enda en hylle, knagger og et par ting som prikken over i'en, men det er allerede mye bedre enn før. Kommer med bilder senere.

Det var også en veldig koselig kveld i går hos Sunniva med Linda! Tok masse bilder, og alt kommer i et innlegg mest sannsynlig i morgen. 

Som nevnt tidligere på bloggen, skulle jeg egentlig i dag ha filmdate med Thea. Vi skulle se LOL ettersom vi begger elsker den filmen, men så oppsto det noe som gjør at jeg endte opp med å sitte her og se den alene, haha!Sminkefri og fin, hah!

Hva har du gjort i dag?
 

Weekend!

Hei! Endelig helg! Denne uka har gått så sakte, og fredagen var helt grusom. Kun tanken på få timer til helg holdt meg oppe. Men jeg overlevde, og endelig er helgen her, og den skal utnyttes! I kveld skal jeg på jentekveld med fine venninner, og i morgen skal jeg ha filmdate med Thea.
Sto også opp tidlig i dag for å dra å kjøpe nytt skrivebord til rommet! Har ikke nevnt det på bloggen, men jeg driver med en slags oppussing på rommet for tiden, og jeg gleder meg sånn til det blir ferdig! Kan sikkert ta bilder når jeg er ferdig, for det blir såå fint!

Bilder fra nord norge. Savner denne snuppa altså! Har jeg sagt at hun skal komme i begynnelsen av oktober? Ååå, gleder meg! Men forteller mer om det senere. Vurderer også å lage et eget innlegg om alt jeg gleder meg til framover. Men må gå nå, må begynne å rydde ut på rommet. Snakkes!

Hva gjør du i helga?

Følelser
For en herlig følelse jeg sitter igjen med nå! Etter nesten et år med harde kvelder, søvnløse netter, ukonsentrerende skoletimer, savn og tårer. Nå er jeg sterk! Nå er jeg over deg! Føler ingen sympati ovenfor deg lengre. Husker du sa at jeg skulle tenke på deg som en snudde ryggen til deg og som dolket meg i ryggen når jeg trengte det. Vel, det eneste jeg tenker er at jeg fortjener så mye bedre!
Jeg har andre ting å tenke på.

Jeg har hele tiden hatt  i bakhodet: "What doesn't kill you makes you stronger". Og det er sant, for jeg har slitt, grått og hatt det ille. Et tungt og vanskelig år, men med gode venner og lys i enden av tunnellen, har det gått seg til rette. Nå er jeg endelig back on track, og jeg føler meg helt ny igjen!

Tusen takk for at du ga meg så mye verdt å kjempe for. Du hadde utrolig stor innvirkning på livet mitt. Du styrte meg, uten engang å vite det. Tusen takk, uten deg hadde jeg ikke vært den jeg er nå. Utrolig nok har du formet meg til den jeg er nå. En person med lærdom, minner og en ny oppfatning av ting. Tusen takk for at du var en dust, det har hjulpet meg til å bli sterkere. Tusen takk! 

Inspirasjonskilde #1

Har tenkt til å begynne med noe nytt, nemlig ukas inspirasjonskilde! Det kommer ikke til å bli en fast dag i uka, for da bare glemmer jeg det av, også blir det masse surr, men sånn ca. ukentlig kommer jeg til å skrive et par ord om noe jeg inspireres av. Sikkert mest blogger, men også andre ting innimellom. Håper dette er noe leserne liker like mye som meg! Kan jo bli morsomt å dele litt inspirasjon og tipse om blogger i samme slengen! :-)


iaa1996.blogg.no


Ingvild Aasheim blogger for det meste om fotografi, og om hverdagen hennes med ME-diagnosen. Hun tar superfine bilder, med mye variasjon. Hun er utrolig flink med design og html koder, så ta gjerne en titt på hennes utvalg av gratisdesign her. Kan garantere at det er verdt en tur innom!
Jeg elsker virkelig bildene hun tar, og jeg vil si jeg har mye å lære av henne! Jeg er jo veldig glad i fotografi selv, så når Ingvild kommer med innlegg om kamera eller bare fotografi, stråler jeg av glede! Hun har virkelig mye erfaring, så hovedsaklig vil jeg nok si at det er bildene hennes jeg får mest inspirasjon fra! 

Hun er også utrolig pen! Da mener jeg også naturlig! Virkelig en søt skapning!
Gjennom bloggen til Ingvild får man et virkelighetssyn. Livet er ingen dans på roser, og langt ifra perfekt. De fleste vil nok være enig med meg når jeg sier at mesteparten av toppbloggere blogger på den måten at man får inntrykk at livet dems er perfekt. Men Ingvild blogger faktisk om hjemmedager, hvor slitsomt det er på skolen, og hvilke mål hun har satt opp for seg selv. Det er respekt!

// tatt fra bloggen til Ingvild

Har du lest denne bloggen før?
Er dette noe jeg burde fortsette med? 

Bad day

Jeg liker å tro at tårene renser kroppen, som de sier. Jeg liker å tro at det er sunt å bryte sammen en gang i blandt. At man har godt av å være lei seg.

I dag er en av de dagene hvor alt er bare dritt. Forsåvidt i går også, men mest i dag. Av så små, men mange grunner som bare blåser seg opp innvendig og tar fra meg humør, smil og viljestyrke til å holde meg på topp. Det er så lett når man er alene.. Ja, bare bryte sammen. Ta seg selv i å sitte med tårer som renner nedover kinnene som nå har blitt iskalde. Så kom jeg på at jeg hadde glemt igjen tøflene på stua, ikke rart jeg er kald på føttene. Enda en grunn. You see?

Det er vanskelig å ikke bli forstyrra av alle nydelige jentene som er rundt meg hele tiden. På youtube, blogger, og ikke minst alle de nydelige venninnene mine! For i dag er en av de dagene hvor jeg ikke engang gidder å se meg selv i speilet. Kommer bare til å ende opp med å stirre meg ihjel, og på alle kompleksene. 

Jeg sitter med følelsen av å føle meg sliten, skuffa, tom og lei meg. Lei meg for så mange grunner. Grunner mine nærmeste ikke engang ville forstått. Vet ikke hvem jeg skal gå til, og om jeg skal gå til noen. Om noen gidder å høre på alt sutret mitt. Aller mest vil jeg bare ha en god klem. Whatever, setter på en film ellerno. 

Har du noen filmtips? Kom med dem! Gjerne flere!

Loner i kveld!

Heihei!

Tenkte bare jeg skulle slenge innom et innlegg og informere om at jeg er skikkelig loner i kveld. Det vil si.. Anders er ved min side, men ellers er jeg ganske så alene på rommet. Tenkte å skru på en film om ikke så lenge, og få i meg litt usunt. Føler jeg er den eneste som har lite å gjøre i kveld, vanligvis pleier jeg å være høyst sosial, men nå som jeg er alene blir jeg bare deppa utover kvelden. Er vel ikke bare meg?


Er ikke jeg og anders søte, kanskje?

Var på kino i dag og så "Tina og Bettina". Skal ikke røpe noe, tilfelle noen ikke har sett den enda. Men skal jeg være ærlig, ble jeg nok litt skuffa. Lo endel, og den var morsom, men litt skuffa var jeg nok. Svar fire'r fra meg :-)
Ellers har dagen gått ut på .. ingenting. Sist pringles, sugd strøm fra pcen og sett på Skal vi danse. ARTIG SHØØ! 

Hva gjør du i kveld?

Back on track!

Hei igjen!
Starter opp igjen etter et par uker med nytt design. Så utrolig deilig med noe nytt!  I det siste har pcen min vært på reperasjon, og endelig er den tilbake! Klarte også å prestere å glemme minnekortet i pcen før jeg leverte den inn, så har heller ikke fått tatt noen bilder etter det. 

Skolen har startet igjen, og jeg begynner å komme inn i rutinene nå. Mye av tiden har gått til lekser, jeg har nemlig satt høye krav for meg selv denne terminen! 


// random bilder fra i sommer

Gleder meg til å begynne å blogge litt mer rutinert. Men jeg er nødt til å se an veldig, kan ikke blogge hver dag mest sannsynlig, men når jeg får tid. Sånn blir det lettere for alle :-)

Hva synes du om det nye designet?