august 2012

wonderstruck

Blogger ikke nå, og kommer ikke til å blogge før om et par uker mest sannsynlig. Mest pga. jeg ikke har pc. Forteller mer senere, imens får jeg håpe jeg får til et par mobilinnlegg, men får se!


Har ingen spesiell grunn til at akkurat jeg skal få denne parfymen, så kommer heller ikke til å sitte her og finne på noe heller. Men selvfølgelig vil jeg jo vinne, lukte godt og prøve den ut! Har hørt mye positivt om den nye parfymen, og har veldig lite med penger for tiden. Ellers ingen "gode grunner" til at akkurat jeg skal vinne, hehe.

En dag uten trening er en dag uten mening!

Okei, nå fikk vel overskrivten meg til å se ut som jeg er en sportsidiot. For det kan jeg love at jeg ikke er! Men har jo trent i dag. Pernille fikk dratt meg, Sunniva og Linda med på styrketrening på Spenst. Selvfølgelig trodde jeg aldrialdrialdri at det skulle bli sååå hardt og tungt! Har aldri opplevd å bli så fort svett, sliten og ikke minst utmatta!

Nå i det siste har jeg hatt utrolig lite overskudd til å gjøre noe som helst. Etter jeg hadde spist, varte energien i 20 minutter, så ble jeg helt utmatta igjen. Det er utrolig rart! Noen som har noen tips eller har opplevd det samme? Det var overraskende deilig å trene i en hel time, og jeg er overraska over at jeg faktisk overlevde! 

Nåvel, sitter igjen med en god følelser og jeg har utrolig god samvittighet! Kroppen min fortjener virkelig en treningsøkt etter alt jeg ikke har gjort i sommerferien i tillegg til alt jeg har proppa i meg! Får se om jeg blir med på zumba i morgen da. Det er forskjellige treningsprogrammer hver dag, så skal bli spennende å se hvordan det går med meg!
Veit heller ikke åssen det blir med blogging framover, men jeg skal prøve så godt jeg kan å blogge når jeg får tid. Men akkurat nå blir jeg nødt til å prioritere skole framfor alt annet! 

Trener du mye? 

Not my day

Denne dagen har vært utrolig lite innholdsrik, enda jeg sto opp klokka 10! Må jo få døgnrytmen på plass nå siden vi starter på skolen på mandag. Utrolig hvor fort sommerferien har gått! Nå står et hardt og arbeidskrevende år foran meg. Enda vanskeligere, og lista for ønskede karakterer er enda ett hakk høyere! Haha, negativ much? Blir jo bra å se alle vennene igjen og komme litt i rutine! Få litt mer ut av dagene enn datastirring og surring! Det er positivt!

I dag føler jeg meg heller ikke helt på topp. Er ganske så slapp, vondt i hodet og føler meg rett og slett bare ikke som meg selv. Skulle gjerne hoppet ut av joggebuksa, tatt fram kameraet og løpt ut og tatt bilder, bare for å få noe ut av dagen og gjøre noe mer energikrevende enn å se på tv. Men nei - orker rett og slett ikke. Skal over til Sunniva senere i dag. Vi planlegger bare en rolig jentekveld med film, jentesnakk og diverse, noe som egentlig passer ganske bra for min del. Får bare håpe jeg er bedre om et par timer!

?
// random bilder tatt hos mormor og morfar 

Haha, applaus til de som gadd å lese alt det negative surret ovenfor! Siden dette innlegget var mest negativt, kan jeg jo legge ved en morsom video som jeg ler like godt av nå som første gang jeg hørte den! 

Ønsk meg gjerne god bedring, hehe!
Hvordan er din dag? 

Formula 10.0.6

I dag har jeg vært en liten tur i byen. Hadde ikke med meg stort med penger, så ble heller ingen store innkjøp, men litt lå i posene jeg bar hjemover. En stund har jeg sett på noen hudpleieprodukter i en serie som heter Formula 10.0.6, men har aldri fått kjøpt det. Heldigvis var de på salg i dag til kun 69,- per stykk! Jeg var helt i lykke, og jeg gleder meg utrolig mye til å prøve ut produktene nå etterhvert! Tror virkelig det kan bli bra! "Formula 10.0.6 er en moderne hudpleieserie for de med problemhud som ønsker en pen, ren og sunn hud. Serien inneholder aktive, naturlige ingredienser med bevist effekt og tilbyr både problemløsende og forebyggende produkter." - tatt fra vita.no HER

Siden produktet lover både pen, ren og sunn hud har jeg ganske høye forventninger! Skal selvfølgelig komme med tilbakemelding på bloggen om et par uker etter at jeg har sett hvordan produktene funker ;-)

Hva slags produkter bruker du? 

we go purple//copyrighted 

Noen meninger om bildene?

Cafédate

Sov over hos Thea til i dag, og sto opp tidlig (dvs klokka 11, hehe) for å møte søteste Johanne i byen i dag. Vi har pratet lenge om å få til å møtes en dag, så det var jammen på tide! Vi møttes på Bare Barista, og praten gikk overraskende nok i ett sett hele 2 timer! For en herlig jente! Ismoccaen var selvfølgelig på bordet foran meg, og Johanne på andre siden av det. En bra formiddag med andre ord! Tok også selvfølgelig med meg kameraet, og fikk tatt noen bilder i alle fall:

Jepp, en utrolig hyggelig cafétur med Johanne! Må definitivt gjentas!

Når jeg kom hjem, stekte jeg pannekaker til meg og lillesøster. Selvfølgelig kom også Thea da hun syntes det lukta godt gjennom taket dems (bare innrøm det, Thea). De ble, overraskende nok spiselige, og var veldig gode!

Er du ofte på café?

To do

Jepp, da ser du at jeg har endel å gjøre i dag! I tillegg skal jeg prøve å få til å forhåndsskrive et par innlegg med bilder jeg har tatt de siste dagene. Høres det bra ut? Dere har forresten blitt dårlige til å kommentere igjen! Hater å pirke på det, men det går nemlig utover motivasjonen min også. Tar bare 30 sekunder å gjøre meg glad ;-)

Hva gjør du i dag?

 

Justgirlythings

Heihei!

De som kjenner meg, vet at jeg ikke er noen spesiel jente-jente. Jeg synes bare det blir klissete med roser og sjokolade, romantiske filmer, date og alt det en "normal" jente ville elsket å få oppleve. Derimot er jeg frelst om jeg får iskaffe, haha! Men uansett: Selv om jeg ikke er helt som de fleste andre jenter, var jeg innom justfirlythings her om dagen, og fant overraskende nok flere bilder jeg kjente meg igjen i!
Her er et par bilder:

Hahahh, trodde bare det var jeg og Sunniva som var her, men vi er visst ikke de eneste! 

Noen av bildene du kjente deg igjen i?

Rolig lørdagskveld

Hallo igjen!

Dagen i dag har ikke gått ut på stort annet enn å spise mat, ooooog ingenting annet. Joda, twitter (hehe). Litt uvandt lørdag for meg, med tanke på at jeg pleier å være sosial med folk til langt ut på kvelden. Menmen! Dro ut for en liten time siden for å ta litt bilder. Det hjalp litt på humøret, med tanke på at dagen i dag ikke har vært sånn kjeempebra. Har nettopp redigert et par av bildene for å vise:Plutselig kom det en liten pus smettende ut katteluka og løp mot meg. Han var så og si oppå meg under hele fotograferinga, så da ble det noen bilder av han og, gitt!

Nå i skrivende øyeblikk sitter jeg med potetskruer ved siden av meg, colaen på bordet og håndballkampen på tv. Finalen i håndball er jo obligatorisk å se på, eller er det bare meg? Men nå får jeg vel vende blikket fra pcen og over på tvskjermen for en stund, så snakkes vi senere! Kos deg videre i kveld! :-)

Hva synes du om bildene?
Følger du med på håndballkampen? 

Girls night!

Heihei! Gidder ikke beklage for at jeg ikke har blogget på et par dager, for det har ikke engang vært min skyld. Glemte selvfølgelig minnekortet IGJEN da jeg dro til byen med Louise og Sunniva for å møte Anja. Lenge siden vi jentene har vært sammen, så det var både på tide og veldig koselig med en get together! Vi koste oss på Wayne's Coffee med hver vår drikke, og skravla gikk som vanlig: I ett sett! 

Men heldigvis husket meg minnekortet da jeg sov hos Louise igår! Vi hadde VeLo-samling med godteri, is, tv, film og masse jentesnakk! Kan det bli bedre? Med tanke på at sommerferien snart er over, kunne vi ikke rundet av ferien med noe bedre enn en koselig jentekveld med bare oss to! ♥

Her er et lite utvalg av bildedryss fra overnattinga:

Og forresten! Du som kommenterer anonymt og spør hvorfor jeg ikke svarte på hva slags bhstørrelse jeg har: Hvis det er så forferdelig viktig for deg, så må jeg nok skuffe deg med å si at du bare minker sjansene ved å være anonym ;-)

Gjort noe koselig i det siste?

svar på spørsmål

Legg merke til hvor sexy jeg er når jeg tar opp det ene øyenbrynet jevnt og trutt gjennom hele videoen! Dum vane jeg ikke aner hvordan jeg skal bli kvitt, haha! Men uansett - enjoy!

Hvordan utnytte en regnværsdag?

...Med en koselig bytur med bestevenninna? Det gjorde i alle fall jeg! Greit å kunne bruke en regnværsdag til noe man uansett ikke bruker uteværet på.
Vi dro sånn i halv tre-tiden og det gikk fort et par timer! Hadde bestemt meg for å ikke kjøpe noe annet enn ansiktsmaske, men med min viljestyrke, gikk det litt mer penger enn jeg hadde regna med. Hehe! Vi spiste en velfortjent (etter mange timer på farmandstredet, blir man faktisk sliten) is på Mamma Mia da dagen gikk mot slutten. Tok ikke flere bilder enn av isen, og et par av innkjøpene, men here you go!Kjøpte to tights fra Bikbok til 29,- og det er jo ikke akkurat ille! Kjøpte også en bukse fra h&m og ringer på salg til 19,- stykke på Gina! KUPP!! De var jo kjempefine i tillegg, og der forsvant viljestyrken liksom.. Men er veldig fornøyd da, så trenger ikke dra til byen på en liten stund! Kjøpte også to ansiktsmasker, men det er virkelig ikke så interessant. 

Nå har jeg nettopp stappa i meg litt lapskaus før jeg drar ut en liten tur! Har forresten redigert videoen om svarene fra spørsmålsrunden, så regner med at den kommer enten senere i kveld/natt eller i morgen! Stay tuned!

Dere har forresten også blitt dårlige til å kommentere.. Jeg ser jo at dere er innom, men det er kommentarer som er det koseligste!

Hva har du gjort i dag?
Noen av innkjøpene du likte? 

Blogger jeg leser fast

tuvaw tcmn eeilamaa kl0vholt charlottelouise explode ungdomsperioden carolinemaria writtenbyelise saraaaeline ingridbnormann ingridskudal voeblogg aurorahelene l0ve sophieelise annais jadecelinee toppsladring terjeaa paaaulsen 

// tilfeldig plukkede bilder av noen av bloggerne

Jepp, det er da bloggene jeg leser fast. Enkelte har ikke oppdatert på en GOD stund, men klarer ikke gi slipp, og venter bare på et nytt innlegg som "Long time, no see". Som du ser, leser jeg endel blogger, og jeg er innom de aller, aller fleste hver dag! Er ikke like flink til å kommentere, men jeg har mine dager :-)

Hvilke blogger leser du? Lese vi noen av de samme?

Ready to go

Tenkte å slenge inn et lite innlegg før jeg drar ut igjen. Har nemlig fått vært endel sosial i dag, de timene jeg har vært oppe. Uff, blitt en uvane å våkne halv tre hver dag! Fikk forresten spilt inn svarene fra spørsmålsrunden, mangler bare å redigere den, så kommer den ut!
Idag har jeg vært ute med noen folk, og nå skal vi ut igien for å spise litt is hos Brage. Blir koselig! Tar med kameraet for noen idylliske sommerkveld-bilder! Chiao!
Bildedryss #1: Bø i Vesterålen// alle bildene er tatt av meg med mitt kamera: Canon 550d

Hva synes du om bildene?

Hei og hopp!

Kreativ overskrift? Ja, jeg vet. Beklager mitt lille uoffisielle bloggfravær de siste dagene. Har ingen spesiell god grunn bortsett fra at jeg rett og slett ikke har hatt tid.

Louise fikk ikke overnattet hos meg pga. noe som kom i veien, men når jeg kom hjem... Gjett hvilke to søte jenter som hadde stelt istand en overraskelse til meg når jeg kom? Thea og Linda løp ut på gårdsplassen med velkomstsang og en latterlig morsom dans. Ballonger i henda, smilet på plass og en krone som de plasserte fint på hodet mitt. På ballongene sto det koselige hilsner, og jentene hadde film, pizza og snacks klart til jeg kom inn. Så jeg tilbragte kvelden med de, og det var utrolig koselig! Det er sånne ting jeg kommer til å huske, så jeg kan fortelle barnebarna mine det! Hehe ;-)

Kommer til å angre på at jeg lar dette bildet bli sett offentlig, men måtte jo bare  vise hvor sexy jeg var med kronen!

Dette var de eneste brukbare bildene. Var en så utrolig koselig og omtenksom tanke! Sånt som skjer på film liksom, haha!

Over til noe annet , er at jeg var ute med Solin igår. Var så bra å se snuppa igjen! Har ikke sette henne på lenge, og det kan ikke beskrives hvor glad jeg ble av å se henne! Tok med kameraet, og tok sånn ca... 7 bilder? Vi var litt for opptatt av jenteprat enn kameraet for å si det sånn, hehe!

Elsker skoa til Solin!

Pga. det lille bloggfraværet mitt føler jeg at jeg henger skikkelig etter! Har så mye jeg vil vise, blandt annet bildene fra Bø. Og de kommer! Har også minst 3 innlegg i "kø", haha! Skikkelig blogger altså! Men lover at bildedryss kommer iløpet av de førstkommende dagene.

Nå har jeg nettopp spist frokost og verdens beste iskaffe, før jeg skal på laser tag med et par folk. Det skal bli gøy! Første gangen for meg, men gleder meg skikkelig masse! Nå er den iskaffen drukket opp for å si det sånn. Men uansett - stay tuned for flere innlegg nå fremover, jeg har alltids et par innlegg i bakhodet! Koselig at såpass mange har vært innom bloggen selv om jeg ikke har blogga da, det holder motivasjonen oppe! ;-)

Hva har du gjort de siste dagene?
Har du vært på laser tag før?