juli 2012

På vei hjem!

Hallo!
Nå sitter jeg på flyet hjem fra evenes flyplass. Det er gratis wi-fi her, så da var denne flyturen reddet for min del ;-)

Tror vi har fløyet over en time nå, så det skal bli bra å lande etter hvert. Har savna familien og venner hjemme, så skal bli godt å se de igjen! Louise skal også sove over hos meg både i dag og i morgen, og det skal bli så koselig! Har ikke vært med louise ordentlig på en god stund nå, så vi har masse å ta igjen!
Slenger med noen bilder fra skrivende øyeblikk, så snakkes vi når jeg kommer hjem! Har masse bilder på lur som jeg gleder meg til å vise :-)

Spørsmålsrunde!

Hallo søte!
Har jo hatt denne bloggen en liten stund nå, men har aldri fortalt noe særlig om meg selv. Så nå har du sjansen! Spør om alt du måtte lure på, så skal jeg få til å svare på spørsmålene på video senere.  En liten mulighet til å bli bedre kjent med meg og for stalkere til å få svar på det de lurer på, hehehe ;-) ;-) ;-)
 

1 år

I dag er det faktisk ett helt år siden den forferdelig triste 22. juli. Den datoen er et navn for seg selv. Trenger ikke nevne ord som "Utøya" eller "Regjeringskvartalet". Dagen for meg var spesiell. Jeg var i Tyrkia, og jeg og mamma skulle en liten tur til en butikk i nærheten for å kjøpe et par småting. Da vi kom ned og forbi restauranten på hotellet, sto tv'en på og masse folk satt og så på. Det var helt fullt og alle var helt oppslukt i tv'en. Vi gikk for å se hva det var, og jeg fikk helt sjokk! Sto at det var sprengt en bompe i regjeringskvartelet. Fikk ikke det til å stemme. I Norge?! Trygge, gode Norge.På et år har Norge vokst utrolig mye som en nasjon! Vi har fått mer medfølelse for hverandre. Vi fikk virkelig virkeligheten slengt i trynet og fikk oppleve urettferdighet på høyt nivå! Så mange uskyldige liv ble tatt, så mange flotte og engasjerte ungdommer. Det er helt ubeskrivelig smertefullt for et land å oppleve. Ikke minst for alle de pårørende. Men som sagt, vi har blitt mye mer samlet, og vi har blitt sterkere. Jeg er utrolig stolt over Norge og hvordan vi tok oss av situasjonen! Mye har vi å takke Jens Stoltenberg for.

Det er umulig å forstå hvordan noe så vondt og forferdelig kan skje med trygge, gode Norge. Hvordan plutselig alt kan bli snudd opp-ned. Hvordan hverdagen plutselig er fyllt med nyheter om rose- og fakkeltog, intervjuer med overlevende, og bilder fra alt det grusomme. Selv om det er et år siden, kan jeg fortsatt føle hvordan jeg følte det for et år siden. Klarer ikke helt å sette ord på det. Jeg skjønner fortsatt ikke hvordan det er mulig. Det er et stort realitetssjokk og så mye å fordøye. Helt forferdelig trist, men også nydelig å se at folk bryr seg. Å se at vi har samme oppfatning og kan ta bedre vare på hverandre. For man vet aldri når ting tar slutt, og det er 22. juli et godt eksempel på!

Tanker går til pårørende og alle som fikk se det hele med egne øyne. Selvfølgelig også til de som mistet livet sitt. Hvil i fred ♥

I bø!

Yes, da er jeg endelig på besøk hos tremeninga mi, Rakel, og her er jeg da og snylter på internettet. Vi har en koselig overnatting med Harry Potter, godteri, pizza og maaaasse kos! Kommer ikke til å legge ut alle bildene jeg har tatt hittil for det er utrolig mange, men kan legge ut noen få i tillegg til noen herfra i nuet! ;-)

På onsdag var vi en dagstur på Sortland for å shoppe litt

Veronika sier: "Dette er jo eventyrland, jo"
Rakel sier: "Nei, det e Nordland" 

Herlige Rakel!

Her var vi oppe på et fjell. Været var kanskje ikke helt på topp, men utsikten var ikke til å klage på! 

Og her er da for et par timer siden. Klare for Harry Potter!

RAKEL

Fikk også beskjed om å nevne at alle må sjekke Rakel sin blogg og legge igjen en kommentar. Vi koser oss veldig mye her hos Rakel, det var så godt å se henne igjen. Vi har trossalt ikke vært her på 5 (!!) år, så det var jammen på tide! ;-)
Rakel synes det er sært at jeg snakker så mye om fjellene her. Men de er jo så nydelige! De her i Bø er bortskjemte med den vakre naturen selv om de ikke alltid har været med seg. Det har nemlig bare vært sol 2 dager mens vi har vært her, og det er ikke jeg vant med. Er heller ikke mye å gjøre i sommerhytta vi bor i uten internettdekning eller andre kanaler enn nrk1 og nrk2. Igår redigerte jeg til og med en video der jeg lagde meg te. Sier litt?

Men nå har jeg sittet lenge nok på pcen og vært usosial. Får nok finne på noe annet nå, og overlate bloggen til Linda igjen!

Hva synes du om bildene? Er det ikke fint her? 10 mål for sommeren

  • Bli brun
  • Bli kjent med flere
  • Laste ned og høre på masse ny musikk
  • Lære flere hårfrisyrer
  • Skape gode minner  • Grille mye
  • Være med venner jeg ikke er med så ofte
  • Ta mange bilder
  • Få bedre selvtillit
  • Være spontan

I tillegg skal jeg på jentekvelder, bryggeturer, shoppe, spise masse is og bare kose meg masse!

Hva er dine mål for sommeren? Noe du kjente deg igjen i?

How much I missed, simply because I was afraid of missing it
The last goodbye

Tiden har gått så utrolig fort! Synes ikke det er lenge siden vi begynte å planlegge denne turen, og langtifra lenge siden vi bestilte flybilletter hjem igjen. Men nå er det altså siste dagen hjemme før vi drar. Nå gjelder det bare å få tatt en dusj, pakka ned de siste tingene, ta farvell med mennesker og dyr, og kjøre til farmor og farfar. Med den døgnrytmen jeg har, kan det bli spennende å se hvor tidlig jeg sovner med tankte på at vi skal opp halv fem i morgen, HEHE. Kan bli gøy ;-) ;-) ;-)

Får ikke tatt noen nye bilder akkurat nå, for jeg sitter med nattkjole og joggebukse, usminka og fin (ja, for jeg måtte jo i så fall hatt bilde av meg selv, ikke sant?), men det går vel fint med et aldri så lite arkivbilde:

Kan bli spennende å se hvordan det går med oss to sammen i en bil i to dager..

Forresten så har dere blitt veldig dårlig til å kommentere! Føler jeg fikk mer kommentarer før jeg fikk en hverdagsblogg, hmm.. Vel, jeg kan i så fall glede med å si at jeg har forhåndsskrevet fem innlegg som Linda skal poste, og det er ikke hverdagsinnlegg, men litt andre type innlegg. Håper det faller i smak da! Så må dere være snille med Linda og glede henne med å kommentere alle innleggene! Hehe ;-)

Greit, men da blogges vi kanskje i nord-norge! Ønsk meg god tur!

Piknik på taket!

Hallo!
I går bestemte jeg og Thea oss for å være litt badass. Vi gikk opp på taket på et sted jeg ikke skal nevne (hemmeliiiig ;););) og hadde piknik! Det var veldig koselig, for vi hadde med oss teppe, musikk, noe å spise og drikke på. Vi lo, dansa og hadde mange yolo-moments, haha! Her er noen få bilder:

Ikke så mye mer å fortelle nå. Har en lang og slitsom dag foran meg! Må shine hele rommet, støvsuge huset og pakke til Nord-Norge. I tillegg til at familien skal ha en koselig kveld i kveld. Skal spise god mat, og hygge oss før vi drar inn til farmor og farfar i morgen. Dette ble et kort innlegg, men bedre enn ingenting

 

Hos tante!

I skrivende øyeblikk sitter jeg ved siden av søteste Lotta (hunden til tante og onkel). Isabell sover, og Hannah Montana er på tv. Kjempekoselig å være her igjen :-)
Tenker Isabell snart våkner, så kanskje jeg tar en tur ut. Skal være her til femtiden, men det skal nok gå fint. Tenkte i alle fall jeg skulle slenge inn et innlegg.

Hva gjør dere i dag?

Late dager!

Heihei!
Først vil jeg bare si tusen takk for så mange visninger jeg hadde på bloggen etter forrige innlegg! Koselig å se at endel også tok seg tid til å kommentere. Virker som innlegget falt i smak, og det er fint å vite! Har endel andre morsomme innlegg på lur, so stay tuned!

Dagene har gått så fort i det siste at jeg ikke vet hvor tiden har blitt av. Var en liten tur i byen her om dagen med Aurora (lillesøsteren min) og Sunniva. Vi spiste litt på McDonalds, satte oss ned på brygga og gikk over til Kaldnes. Der møtte vi noen superkoselig jenter! De var endel yngre enn oss, snakker at de var 7 år alle sammen bortsett fra ei av de ;-)

Begynte at vi dytta de på huska, og tilslutt slo vi av en prat, og vi falt pladask for de alle sammen! I dag har jeg vært med Linda og Thea,  i tillegg til at det har skjedd noe privat som har tatt endel tid og energi. Og i morgen skal jeg til tante og onkel for å passe Isabell, så det blir koselig! Hun sover endel den tiden jeg skal passe henne, så tror jeg skal ta med pcen så jeg kan forhåndsskrive flere innlegg som Linda skal poste mens jeg er borte. Viste henne hvordan å poste forhåndslagede innlegg idag, så satser på at det skal gå bra!
Jeg er veldig usikker på hvordan blogginga blir i Nord-Norge. Som sagt så har ikke sommerhuset vi bor i internett, men familien der har jo det. Blir litt rart å dra til de og be om internettkoden, men får vel ordna noe en gang i blandt. Hvis ikke, så blir jo noen posta av Linda. Ble mye tekst i innlegget, så her er et bildedryss fra turen til byen jeg snakka om. Er de eneste bildene jeg har på lager nå, så!

Haha, happy!

Mye bilder av brygga på bloggen, men det er jo bare så vakkert!Kult med høy forbrenning?

Jeg hører stadig vekk på twitter, face eller bare av venninner at de misunner alle med høy forbrenning. Vi kan jo spise så mye vi vil uten å gå opp i vekt, vi trenger ikke bekymre oss for "bikinikroppen" før vi drar på stranda, og vi kan stå opp med like flat mage som når vi legger oss.
Men helt ærlig, så er det ikke bare en dans på roser det heller. Snarere tvert imot! Selvfølgelig er det endel fordeler vi har, men det er mange ulemper også. Som ved det meste her i verden! De som ikke føler seg komfortabel med kroppen sin pga. "for mye fett" har også fordeler selv om de kanskje ikke tror det selv. Jeg tror få av de i det hele tatt kan forestille seg hvor kjipt det er å ikke gå opp det minste gram uansett hvor mye man spiser! Det er faktisk ikke så digg å føle seg for tynn heller. Selv føler jeg ikke at jeg sliter med det problemet, for jeg er fornøyd med stort sett alt med kroppen min bortsett fra høyden min. Men jeg kjenner til problemet, og jeg har venner som sliter med det samme. Jeg kjenner jeg blir irritert på de som tror vi lever en dans på roser, men vi har da andre komplekser? Et godt eksempel jeg faktisk hører ofte: "Oi shit, du var tynn rundt armene! Jeg kan ta rundt den nesten 2 ganger jo ;OOoOOOoo". Takk for det?

Jeg er fullt og helt klar over det selv, og jeg trenger ingen til å påpeke det for meg. Akkurat som hvis du er med en overvektig person og du sier: "Så feit du er!", da er det skam og det er ikke bra, men det er liksom greit å si det til oss som er tynne? NEI. Folk burde ha mer respekt for folk og litt mer medfølelse enn som så! Kjenner jeg blir flau over at jeg har venner som må påpeke andres "feil". 


// weheartit

Hva skjedde med at samfunnet skal bygge opp selvtilliten til hverandre? Bilder overalt, såkalte "quotes" forteller deg at du ikke skal la noen få deg til å føle deg usikker på deg selv, at du er bra nok uansett. Men hva er greia med å da pirke i folks komplekser hele tiden? Spesielt jenter.
Vi burde hjelpe hverandre opp, styrke hverandre og bygge hverandres selvtillit med komplimenter og ros. Er det ikke det vi har venninner til? Selvfølgelig går ikke jeg å sier at noen er feite? Det sårer personen. Men det sårer meg eller hvilken som helst annen "tynn" person like mye om du forteller hvor tynn personen er. Vi spiser og spiser, men er fortsatt ikke fornøyd. Vi vil bare ha litt mer fett rundt lårene, armene, magen. Vi er alle forskjellige, men de med lav forbrenning kan i alle fall gjøre noe med det. De kan trene så mye de vil, og de vil få resultater. Men vi kan ikke gjøre en dritt, må bare leve med kroppen som den er.

Det er mye jeg kan si akkurat rundt dette temaet, og jeg kunne fortsatt lenge. Jeg mener ikke noe annet enn å få fram meningen min med dette innlegget, og få de med lav forbrenning til å forstå at vi også misunner dem! Selv om vi kanskje har "bikinikroppen" året rundt, så er det alt. Vi får ikke gjort som vi vil ned kroppen, men det kan dere!
Alle er like nydelige uansett, og jeg synes det er synd at det ikke er sånn vi føler oss. Vi er usikre, har våre komplekser og føler oss ikke bra nok. Og sånn vil det nok alltid være, men derfor må vi løfte hverandre opp! Å droppe en liten kommentar som "Du er feit!" eller "Så tynn du er, spiser du ikke?!" er da ikke vanskelig? Finn heller noe positivt og påminn personen om det hele tiden. Det gjør en så stor forskjell, og det kan vi vel unne hverandre?

(beklager for ulike størrelser på bildene, men fikk ikke bildene større)

Har du noen meninger?
Fikk innlegget deg til å tenke? 

Gjenforening!

Hallo!

Først vil jeg bare si at jeg synes det er trist at det var noen som misforsto forrige innlegg både i kommentarfeltet og på facebook. Innlegget var IKKE en unnskyldning for å få trøst, komplimenter eller noen som helst sympati. Jeg hadde en veldig dårlig dag, og trengte å få følelsene og alt bare litt ut. Og såvidt jeg vet er dette min blogg, og jeg blogger om det jeg vil. Heldigvis forsto de fleste det. Tusen takk for fine ord, folkens. Det betyr mye ♥


Marthe sov ikke over hos meg pga. noe som kom i veien, så derfor kasta jeg sakene i bagen og dro til Sunniva istedenfor. Vi satt oppe lenge og bare snakka, lo og hadde det koselig! Sunniva sov helt til halv to, så jeg fikk vært litt effektiv imens og hadde sminka meg og allerede fått god tid til å sjekke facebook og twitter før jeg vekte henne. Vi satt vel i 2 timer og bare chilla i senga, så på dokumentaren fra da Justin Bieber var i Oslo og begynte såvidt å se på en disneyfilm før vi lagde oss frokost. 

Ettersom været ikke har vært helt i sommermodus de siste dagene for å si det sånn, hadde jeg ikke samvittighet til å sitte inne og kaste bort denne dagen når sola faktisk var oppe! Så vi kasta oss på sykkelen og dro og besøkte Linda på Barkåker. Hun har vært i Roma de siste 2 ukene så det var godt å se henne igjen. Tok med kameraet, og her er da bildene som ble brukbare:Fikk en liten ting av Linda fra Roma! Et speil med dritfint design, jeg likte det utrolig godt! :-)


Vi var ute og tok litt bilder og gikk en tur på Barkåker, men ikke så veeeldig mange av bildene ble brukbare på en offentlig blogg (hehe). Hva hvis jeg sier at dette bildet ble det eneste som var brukelig av oss? haha, koselig i alle fall!

I morgen (teknisk sett i dag, siden klokka er over tolv) skal jeg være med venner igjen, så får vi se hva som skjer videre. Har forresten fått Linda til å poste et par innlegg for meg mens jeg er i Nord-Norge. Skal selvfølgelig prøve å blogge, men siden huset vi bor i ikke har internett, blir det bare de gangne jeg har med pc til familier med trådløst internett.

Jeg er ikke bra nok

Jeg har ikke langt og fint nok hår, jeg har ikke ren nok hud, jeg har ikke nok former, jeg har ikke pent nok ansikt, jeg er ikke høy nok. Akkurat det er det som surrer i hodet mitt nå. Jeg er rett og slett ikke bra nok. Og når jeg ser på alle de nydelige venninnene mine som har de tingene jeg nettopp nevnte, kan jeg plutselig ta meg selv med tårer i øynene på kvelden for meg selv. Jeg sitter der og bare ser på bilder av venninenne mine og skulle ønske jeg bare var halvparten så pen. Det hadde gjort så mye!

Jeg vet at de fleste av tingene jeg vil endre på kommer til å endre seg med tid. Som at jeg kommer til å få lenger hår, mer former og bli høyere. Men det hjelper bare ikke.  Og uansett hva folk sier, så er det ingenting som hjelper. Nå høres jeg bare egoisitisk ut, men det er sant. Selvtilliten min er det kun jeg som kan endre, selvfølgelig med hjelp og gode innspill fra andre. Gode ord hjelper alltid, men alt i sin helhet er det jeg som har hovedansvaret. Men hvordan?Hva er liksom fasitsvaret på å få god selvtillit? Å si til meg selv at jeg er pen 100 ganger om dagen og se i speilet og tenkte at kvisene og tingene jeg er ufornøyd med er "sjarmerende"? Nope, tviler på at det hjelper. Å se meg selv unødvendig mye i speilet gjør ikke ting bedre. Jeg pleier som regel å unngå å se meg i speilet så mye som mulig. I hvert fall når jeg står der med en annen venninne. De har så mye å være fornøyd med!

Jeg kjenner jeg ofte blir litt irritert på venninner som klager på seg selv, spesielt når de vet godt at jeg kunne bare drømme om nettopp det de klager på. Selvfølgelig er det sikkert en ulempe å være for høy, for vi har jo alle våre ting vi vil endre på. Og sånn vil det nok alltid være også. Det er så synd. Vi burde være fornøyd med hvordan vi er. Siden jeg er kristen sier jeg det sånn at: "Gud har skapt deg akkurat sånn som du er, og det er en tanke bak deg".
Skulle bare så gjerne ønske at jeg visste hva som var tanken bak meg, og hvordan jeg kan bli fornøyd med meg selv igjen. Hvordan jeg faktisk kan gå ut med rak rygg og være stolt over meg, utseendet mitt og sånn som jeg er.  

 

12 små etterlengtede dager

Gleder meg til å komme meg litt vekk. Bare for 12 dager. Vekk fra folk som forvirrer meg, vekk fra Tønsberg, vekk fra alt som er kjent og alt jeg ser hver dag. Til noe nytt! Det skal bli fint å bare nyte to uker sammen med familien jeg ikke ser så ofte. Møte mennesker jeg savner. Ha det gøy, være med andre personligheter. Få oppleve mer, ta flere bilder, bare nyte hver dag! Ikke misforstå, jeg liker meg kjempegodt her, og alt er flott. Jeg har verdens beste venner, det er sommerferie and you name it! Men det er vel ikke noe galt i å ønske seg vekk litt? 

Kanskje jeg opplever at folk jeg ikke trodde skulle savne meg, savner meg? Kanskje jeg kommer hjem igjen og er forbredt på mer ting. Kanskje jeg har klart, for meg selv, å bygge opp mer av meg selv slik at jeg kan tåle mer. For dere vet "What doesn't kill you, makes you stronger". Jeg har selvfølgelig vokst som person, vokst av erfaringer og opplevelser og blitt sterkere. Selv om det har gjort meg vondt, selv om jeg har måttet slite. Gråte meg i søvn, hatt altfor lite overskudd, ikke noe energi fordi jeg tenker for mye. Men se på meg nå - jeg er sterk igjen!

Jeg vet ikke om jeg noengang kan bli 100% meg selv igjen etter det som har skjedd. Det har virkelig hatt så stor påvirkning på meg at jeg ikke vet om alt kan bli som normalt. I tillegg til at jeg ikke er en optimist for å si det sånn. Men helt ærlig.. Det var helt jævlig, men jeg er så godt som gjennom det. Nå tror jeg faktisk at jeg bare trenger en stund for meg selv, uten alle folk som gjør meg forvirra. Folk med sin egen mening. Egoistisk tenkt? Vel, jeg gleder meg uansett til å bare komme meg vekk. I 12 små dager.
Sen frokost!

Dagen ble ikke akkurat som jeg hadde trodd! Sov til godt over to, og ble ganske irritert for å ha latt meg selv sove så lenge. Jeg som skulle ut og nyte sommerværet så mye som mulig! Men så fort jeg kom ut i stua, fant jeg ut at jeg egentlig kunne sove med god samvittighet. Alt jeg så var grått. Ah, er det ikke typisk? Haha, nåvel. Jeg fikk tid til å lage meg en god frokost, noe jeg sjeldent gjør. Så da kokte jeg meg egg, varma rundstykker og drakk en god iskaffe til frokost. Skal nok komme meg litt ut nå snart for å være litt sosial igjen og for å få frisk luft. Regner med at Sunniva sover hos meg i natt, så det skal bli koselig! Er ikke så altfor lenge igjen til jeg reiser til Nord-Norge, så må bruke hver dag fornuftig nå, og fordele hver dag sånn at jeg får vært med så mange som mulig før jeg drar. 

Nå får jeg drikke opp iskaffen min før jeg steller meg litt. Så blogges vi!

Varm dag!

Hei og god kveld! (natt?)
Var jo, som sagt med Ingridsnupp i dag! Vi møttes på brygga og spiste lunsj på Havariet. Jeg klarte selvfølgelig å prestere å ha på svart bukse og to lag med topper I DEN VARMEN!! Tror vi brukte halve tiden bare på å klage over hvor varmt det var, haha! Jeg var flink blogger da, hadde med kameraet. Men av alle ting så hadde jeg glemt minnekortet hjemme! Hysterisk morsomt, og utrolig irriterende!
Jeg bestilte nydelig dessert siden jeg hadde spist før jeg dro, i tillegg til at det eneste som frista var noe kaldt. Skulle ta bilde da jeg så at minnekortet var borte.. Typisk!

Menmen, fikk lov å låne bilder av Ingrid, for hun hadde heldigvis med kameraet hun også! Etter en god lunsj på Havariet og en hel del jenteprat, dro vi med oss skravla opp på Bare Barista for å drikke verdens beste Ismocca!  Nydelige Ingrid!!

Beste tingen på jord, tuller ikke!Selv hater jeg når to av bloggene jeg leser har lånt bilder av hverandre, så dette var en skikkelig nedtur for meg! Mye klaging ang. det, men sånn får det bli! Etter en lang stund på Bare Barista, så vi rundt på Farmandstredet før jeg dro hjemover. Da grilla jeg med Thea igjen før jeg dro ut med koselige folk. Alt i alt en utrolig bra dag!
I morgen er det visst meldt like fint vær som i dag, og da skal jeg frivillig gå ut i solsteika og slikke sol!  

Hva har du gjort i dag?

Grillkveld!

Heihei!
I skrivende øyeblikk sitter jeg alene ute i stua. Thea sov over hos meg idag, og hun sover enda inne på rommet. Igår kveld hadde vi nemlig grillings med Thea og moren hennes, noe som var veldig koselig! Må jo gjøre noe ut av det flotte sommerværet vi får servert når det først er her. Vi spiste god mat, tok bilder, spilte badminton og koste oss masse! En skikkelig idyllisk sommerkveld kan man vel si ;-)

Jeg og Thea dro også på en liten sykkeltur etter at vi hadde spist, spilt mer badminton og var igrunn egentlig ganske slitne etter en lang kveld. Likevel sov Thea hos meg og vi endte opp med å spise godteri og se på film til langt på natt, haha! Det er virkelig sommer når man er våken så lenge til det blir lyst!

Nydelige pusen!Cheers!Får vel vekke Thea nå, så vi kan få i oss litt frokost. Om en stund drar jeg inn til byen for å møte Ingridsnuppa! Elsker å være med den jenta der! I kveld skal jeg også dra ut med et par venner det er lenge siden jeg har vært med. Elsker sånne fullbooka dager hvor jeg faktisk får noe ut av hver time!
Tar med kameraet når jeg skal møte Ingrid, så det kommer kanskje en oppdatering i kveld. Ha en fin dag videre!

Hvordan nyter du sommerværet om dagen?
Hva skal du i dag?

Songs on repeat

Heihei!
Du skal lete lenge etter en som ikke liker musikk. Og jeg som skal til Nord-Norge den 15. juli MED BIL (!!!) må jo gjøre klar spillelista. For på den turen trengs det bra musikk for å fordrive tiden. Skal heldigvis fly hjem igjen, men trenger jo musikk på den turen og. Her er sangene som går i repeat her hos meg.

 

 

Litt forskjellig, hehe. Men jeg trenger jo flere sanger til spillelista mi! Regner med at de fleste som leser bloggen min er like glad i musikk som meg. Kanskje ikke alle har hørt om Skillet, men jeg digger jo det bandet og. Men av de har jeg allerede mine favoritter, og de kommer ikke med nytt album før i september (WIIII), så trenger ikke noe mer tips enn det andre liker. Så hva er dine favorittsanger for tiden? Nevn gjerne alle!

Farge håret?

Her om dagen fikk jeg skikkelig lyst til å farge håret mørkere. Men ikke nok med det! Hvor kult hadde det ikke vært med en blå stripe i håret? Jeg liker å være litt spontan og skille meg ut generelt, så hvorfor ikke? Selvfølgelig er det ikke sikkert jeg får lov, men det er jo lov å ønsketenke i alle fall. Her kan dere se før/etter bilde av hvordan håret hadde vært litt mørkere:

Har farga håret mørkere flere ganger før, men ikke med striper. Så det hadde jo vært skikkelig kult! Problemet er bare det at det sliter vel endel på håret, og håret mitt begynner allerede å bli ganske slitt. Har forresten bestilt frisørtime for å klippe tuppene, så kan jo nevne det for frisøren mens jeg er der ;-)

Hva synes du om det?
Har du gjort noe kult eller spontant med håret? 

Spontan kinotur!

Et av målene mine framover er å være mer spontan, og det var denne kinoturen og! Jeg så reklame for Istid 4, og hadde kjempelyst til å se den. Så da ringte jeg Sunniva, og da dro vi for å se filmen som gikk 18:45. Filmen var kjempemorsom! Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg lo fra første til siste stund! 

Jeg tok med meg kameraet (obviously siden det er bilder av kinoturen i innlegget) og det er jeg veldig glad for! For etter filmen, gikk vi ned på brygga, og der var DEN sola! Kødder ikke, vi ble helt blenda! Men fint var det, det skal sies! Skulle bare ønske vi kunne vært der litt lenger, for da hadde selve solnedgangen vært der, og det er jo bare helt nydelig! 

(Utrolig vanskelig å få klare og tydelige bilder inne på kinoen. Tror det hadde noe med lyset å gjøre)SexyyyyyHva har du gjort i dag?
Hva synes du om bildene? 

På kino!Stikker på kino med sunniva straks! Skal være litt barnslige og se Istid 4, de er jo så morsomme! Vi snakkes når jeg kommer hjem, for nå må jeg løpe ;-)
Ha en fin mandagskveld! 

Bildedryss fra barnebursdag

De siste dagene jeg ikke har fått blogget noe særlig, har det skjedd så mye! Mye som har skjedd privat i tillegg til at jeg var på overnatting hos Jacqueline fra lørdag til søndag, noe som var veldig koselig. Trengte å komme meg litt vekk fra Tønsberg og bare kose meg med bestevenninna mi! Og etter at jeg kom hjem i går, skulle jeg i barnebursdag til kusina mi som fyllte 1 år. Tenk at det har gått et helt år siden jeg ble kusine for den herlige jenta! Tiden går utrolig fort, det er nesten litt skummelt!
Jeg tok selvfølgelig med meg kameraet, og tok da endel bilder. Får ikke lov til å legge ut noen bilder av Isabell, noe som er forståelig. Men tok da endel andre bilder også! ;-)


I dag går nok dagen ut på å være enda mer sosial med folk det er lenge siden jeg har vært med! Er ikke så mye å blogge om for tiden sånn hverdagslig sett, men tenkte å komme med innlegg om mine favorittblogger, en litt rar teori jeg har og litt sånn blanda. Høres det bra ut? 

Hva synes du om bildene?
Vært i barnebursdag i det siste?