juni 2012

Get to know me!

Slenger meg på denne lille "trenden", så får dere vite ting dere kanskje ikke visste! ;-)Hittil i år:

Har du vært i noe forhold dette året? 
- Nope.
Har du feiret bursdagen din enda? - Nei, jeg er født seint på året. Hater det!
Kysset to personer på èn kveld? - Nei.
Vært på en diett? - Haha, nei :-)
Møtt en spesiell person som har endret livet ditt? - Møtte ikke personen i år, så får vel si nei.
Vært utenlands? - Sverige, haha.
Hva tenker du på nå? - At jeg ikke har pakka til jeg skal bort i morgen enda.
Fått en ny jobb? - Hmm, nei.
Gjort noe du angrer på? - Ja.Siste...
.

Siste personen som ga deg en klem? 
- Lillesøstra mi.
Den siste personen som ringte deg? - Sondre.
Når var sist du følte deg dum? - Var nok ikke for så lenge siden.

Om kjærligheten:

Har du noen gang vært forelsket? 
- Oh yes!
Tror du på kjærligheten? - Det gjør jeg. 
Har du noen gang fått hjertet ditt knust? - Jepp..
Har du noen gang falt for din bestevenn? - Ikke mens vi var bestevenner.
Har du hatt flere enn fem faste forhold i ditt liv? - Nei.

Følelser:

Savner du noen akkurat nå? - Ja, flere personer.
Er du lykkelig? - Har det bra, men er ikke lykkelig.
Spiser du noe nå? - Nei.
Siste sangen du sang? - "Giving You Up" av Miley Cyrus. Herregud, en sang som er helt lik åssen jeg har det! 
Siste du lo av? - Noe på en film
Siste du sa? - "Har ikke sett det før."
Ord/setninger du bruker mye? Så teit, sånn kan det gikk, herregud, haha,

Finfin dag!

Hei, dere!
Siden det er meldt så mye som 44 mm regn i morgen (fy faen, hva er dette forno?!!) måtte jeg nyte denne solfyllte dagen så godt jeg kunne. Benedicte kom en tur til eik, og siden vi er sammen alt for sjeldent, hadde vi masse jenteprat og ta igjen! Kjøpte meg en is før vi gikk nedover mot andredammen. Der koste vi oss med koselig jentesnakk og masse latter før vi tok endel bilder. Er så sjokk meg og Benedicte å ta bilder som etter hvert utvikler seg til en fotoshoot, haha! Menmen, ble mange smashing bilder av Benedicte for å si det sånn, og vi koste oss masse!

Etter en stund da skyggen kom over oss og det begynte å blåse enda mer, gikk vi videre og satte oss ned for å se på waveboarding før vi gikk hjem til meg. Da spiste vi pizza og bare chilla før Benedicte tok bussen heimat!Elsker dette bildet! Ser ut som det er redigert stjerner på bildet, men det er faktisk sollyset! Helt nydelig!

Hva synes du om bildene?

Fin dag i Sandefjord

Pizza. Latter. Sol. Shortsvær. Attraksjoner. Park. Bilder. Søskenkjærlighet. Fin utsikt. Idyll. Harmonisk. Is. Marked. Som i overskriften: En fin dag i Sandefjord! :-)

Bilder fra jentekvelden

Kom hjem for et par timer siden etter en utrolig koselig jentekveld! Vi ble 6 jenter, og vi snakka, lo masse, hørte på musikk, så på film og alt det koselige en jentekveld kan inneholde. Marthe, Julie, Inger, Christine, Silje og meg. Vi så på Bruce Almighty noe som ikke kunne passa bedre! Jim Carrey er virkelig et geni på tvskjermen! Vi spiste en god del godteri hele kvelden og spiste en deilig frokost sammen dagen etter med rundstykker og det hele! 

Fineste Silje!Måtte jo ta speilbilder seff ;*

Dette bildet skal Marthe bruke som profilbilde, for det har jeg bestemt! ;-)

Søta!

Litt gærne på natta da. Skylder på for mye brus. HEHE ;-)

Hvis ikke dette frister så veit ikke jeg!Vi så to filmer i dag også, men da gikk vi for litt andre type filmer, hehe. Så på den siste filmen av Shrek og Kongeriket til en lama etterpå. Da Inger og Christine dro, poppa vi andre popcorn, så på filmene og snakka resten av timene før jeg dro.
Vi ble alle enige om at dette må vi gjenta, og nå som det er sommerferie (!!!), kan vi ikke se bort ifra at vi får tid til det også. Så det er koselig! Nå har jeg akkurat laga meg en sandwich og tenker å lage meg velfortjent smoothie etter at jeg jogga ista. Flink jente altså! Tror faktisk jeg skal sette meg ned etterpå å se et par episoder av Heroes også. 

Er du ofte på jentekvelder?
Hva har du gjort i dag? 

Here you go!

Her er videoen fra siste skoledag:

Jeg merker at mandager er kjedelige uansett om det er ferie eller ikke. Hvert fall når det er sånt vær som det er nå om dagen. Har ikke gjort særlig mye annet enn å holde meg oppdatert på når jeg drar til Julie. Er mye fram og tilbake nå om jeg skal møte Marthe i byen nå, men med tanke på at klokka tikker sakte, men sikkert mot sju og det stenger klokka åtte i byen, tror jeg ikke det blir noe av. Får se hva som skjer, men får nok fortsette å pakke nå. Tar med kameraet, så får vi se hva det blir av bilder ;-)

Ha en fin kveld videre!

Hva synes du om videoen?
Hvor tilbringer du kvelden? 

Regnværssøndag

Hallo! Sov som sagt over hos Sunniva til i dag også, noe som var veldig koselig. Ble ikke noe Sankthansfeiring på stranda, men vi hygget oss med film og bare generell bestevenninnekos. Vi fikk i oss noe usunt også, men det er jo en selvfølge.

I dag har det vært skikkelig varierende vær. Var ganske greit opphold tildigere, men nå har det bare regna flere timer i strekk. Så når jeg kom hjem, satte jeg og lillesøstra mi oss ned for å se resten av en film vi ikke fikk sett ferdig for lenge siden. 

Mislykka bilde av meg og Aurora. Vi fikk lættis. Men det skjønte du kanskje..

Pringles går igjen i bildene her! Men det er jo fordi det bare er noe av det beste i hele verden? Jaja, i morgen skal jeg en liten tur til tante for å levere bryllupsgave. Får da hilse på lille kusina mi på snart året ;-)
Så er det jentekveld litt utover dagen. Regner med at Marthe da sover over hos meg etterpå, så det blir også veldig koselig. Skal bli bra å få sett noen av jentene igjen også og bare kose oss og feire første uka i sommerferien! Menmen, vi snakkes! 

Fin start på sommerferien!

Koselig å se gjesteblogginnlegget fra snuppa mi i dag! Betyr utrolig mye ♥

Siste skoledag er alltid en spesiell dag. Vi fikk karakterkort der jeg endte opp med et snitt på 4,8 som jeg ble ganske fornøyd med! I tillegg sang jeg for åttende- og niendeklasse. Fikk Thea til å filme for meg, så jeg kan godt legge ut sangvideoen om det er interesse for det?
Etter skolen dro jeg og Sunniva en tur til byen. Vi unte oss å hygge oss litt for å feire at det er sommerferie! Sunniva kjøpte seg noen småting før vi gikk ned til brygga med noe å drikke og noe å spise på. Det blåste helt sinnsykt mye, men det var likevel koselig. Er så idyllisk på brygga i Tønsberg om sommeren! Ser fram til mange koselige stunder der i sommer med venninner. Kjøpte noen innkjøp jeg og. Følte jeg hadde samvittighet til det etter at jeg ikke kjøpte noe i Oslo.

Superfin veske/bag fra Accessorize! Halv pris til og med, så det var jeg veldig fornøyd med!

Når vi kom hjem til Sunniva, tok vi oss is og koste oss masse! Har sovet over i natt, og tenker jeg faktisk ligger over til i morgen også. Dagen i dag går nok ut på å komme oss litt ut, få i oss noe usunt og kose oss med film eller noe senere. Kanskje, om været blir bedre at vi havner på stranda i kveld, men det får vi se på! 

Hvordan feiret du sommerferien?

Gjesteinnlegg ftw!

Heihei!  Siden Vero dusjer og jeg ikke har noe bedre å gjøre, tenkte jeg å komme med et kort gjesteinnlegg til bloggen hennes ^_^ Nå er det jo en god stund siden jeg har blogget, så er nå ikke heeelt sikker på hvordan jeg skal gjøre dette, men jeg får vel bare prøve så godt jeg kan og så se hva som skjer :3 Jeg kan jo begynne (fortsette) med å fortelle dere som kanskje lurer på hvordan humøret til Veronika for tiden, selv om hun kanskje allerede har fortalt dere det i et eller flere av innleggene sine...At humøret egentlig går veldig opp og ned, i hvert fall fra mitt synspunkt...Noe som er fullt forståelig. Hun har gått igjennom mye dritt nå, og jeg må innrømme det at det har vært tider hvor jeg kanskje ikke har vært der godt nok for henne. Heldigvis har jeg forbedret meg! Tror jeg...håper jeg..

Du er en sterk person jenta mi. Du har kommet deg igjennom utrolig mye, og jeg vet du kommer til å klare å komme deg igjennom dette også<3 Jeg sier vel egentlig ikke dette ofte nok, men vit at jeg alltid er her for deg om du trenger noen å snakke med, ALLTID. Uansett om det er midt på natta eller grytidlig om morgen, ring meg om du trenger en stemme som forteller deg at alt skal gå bra. For jeg er her alltid og alltid for deg snuppa :)) Og jeg er UTROLIG glad i deg<3 Du er skytsengelen min, og uten deg så hadde jeg ikke vært den personen jeg er i dag.


Elsker deg<3

 

Over til noe litt annet; Som dere sikkert vet så har jo Vero nå fått en hamster, noe som jeg synes er flott med tanke på dens størrelse. For som de fleste vet så er Vero ei LITEN søt jente som hater det at hun er lav, og det å få en hamster på ca. samma størrelse var vel en liten oppmuntring. Nå har hun alltid noen å snakke med, som kan forstå henne bedre enn noen andre :)) Så klart, jeg er glad på hennes vegne, men ærlig talt så må jeg si at det noen ganger virker som om hun er LIIIITT mer glad i Anders(hamster), enn i meg. Tar hun Meg ut av buret Mitt daglig og koser med Meg kanskje!?

 
Da tenker jeg at jeg avslutter med å si tre ting: Du er rar, du er søt OG du er superteit vero! Og det sier jeg ikke for å være slem, sier det fordi jeg mener det. Og du vet det er positivt :)) <3

-Klem fra Snusnisna <3

Another sunny day

Føler jeg får mye ut av de dagene hvor sola står på himmelen altså! Vi slutta tidligere enn forventet på skolen i dag, så vi dro en liten gjeng på andredammen for å bade, snakke og ha det hyggelig. Og det hadde vi! Tok selvfølgelig med kameraet, og det ble over 200 bilder! Litt i overkant av hva jeg hadde tenkt til å ta, men det får bare være. Michelle, Selma, Linda, Madeleine, Julie, Sunniva, Thea og meg. Ikke en gjeng jeg bruker å være så mye med, så det var koselig å være med noen nye folk.

Når jeg kom hjem, ble det grilling. Åå, dette begynner å minne om sommer! Har en god følelse om denne sommeren altså! Jeg og Thea lå i gresset, hørte på musikk, tok bilder og lo masse! Kan ikke si annet enn at Thea er en person man ler mye med, haha. Måtte jo ta bilde av maten vettuuuu!

Et lite demonstrasjonsbilde for å vise hvor mye jeg ler med Thea. Dette er nok det "mildeste" bildet.

Luringen med kjekspakka!

Og fikk forresten tatt et litt bedre bilde av Anders i dag. Men lyset i bildet generelt ble ikke noe særlig, så da ble det svarthvitt.

Avslutter her, for er nødt til å støvsuge før jeg går ut til Thea igjen. Ha en fin dag videre! :)

Hva gjør du om dagen?
Hvordan pleier du å utnytte varme dager?

Smoothieavtale og hamsteret Anders

Vi var og henta hamsteren som faktisk heter Anders i dag. Kult navn, hæ? Akkurat nå sitter jeg faktisk ved buret hans og venter på at han skal slutte å løpe i hjulet sitt sånn at jeg kan få tatt et ordentlig bilde. Han er så utrolig bedårende og søt at det er ikke mulig! Og skal si han har sine sjarmerende trekk! Han er ganske stor til å være hamster og han har veldig mye pels så han ser egentlig bare ut som en liten dott. 

Har tilbrunget dagen med søte Thea som faktisk også er naboen min for de som ikke visste det! Hun bor under meg da, for å være presis. Hun var med å hente Anders, så har vi laget smoothie, ledd masse og prøvd en ny greie: Rista brødskive med sukker! I tillegg har vi laget en aldri så liten smoothieavtale. Thea har nemlig en bok med 100 forskjellige smoothieoppskrifter, så vi skal lage minst en smoothie i uka hele sommeren for å prøve ut så mange som mulig. Detta kan bli spennende! I dag starta vi med jordbær og banan:Dette ble nok det beste bildet av han, så det sier vel litt om hvor mye mer opptatt han er av å løpe i løpehjulet sitt enn å få et kamera trøkt opp i trynet. hehe ;));)I morgen starter vi klokka 10, så det er bare kjempedeilig! Da er det film og rydding som står på planen, og senere på dagen blir jeg nødt til å sette meg ned med Thea og skrive takkekort etter konfirmasjonen. For det er nok på tide, haha.
Ha en fin kveld videre! :)

Har du noen dyr?

I nuet og bilder fra Osloturen!

Nyter nest siste morgen som niendeklassing med å starte på skolen klokka 12:10. Er ikke feil, det! I skrivende øyeblikk spiser jeg kjeks til den store gullmedalje og drikker iskaffe. Herlig!
Vi var jo i Oslo igår med trinnet, noe som ble en utrolig koselig og vellykket tur. Vi dro på Holocaustsenteret på Bygdøy, var i Oslo sentrum på egenhånd og på Holmenkollen. Vi gikk rundt i byen i to og en halv time, og jeg, Sunniva og Linda fikk opplevd en hel masse som tre gode venninner! Vi tok en is på Aker Brygge, gikk langs Carl Johan, dro på Operaen og så attraksjoner som blandt annet Grand Hotel, Nationaltheateret, slottet, stortinget og Freia. Tok, som tidligere nevnt, masse bilder som jeg har tenkt til å vise. 

Meg og Imrane utenfor Holocaustsenteret. Herlig jente det der!

Det ble ganske varmt, så skal si denne isen var verdt de 35 kronene jeg betalte!

Slottet i enden her.

Glemte helt å stille inn på ISOen før jeg tok bildene på operaen, derfor ble bildene så lyse. 

Ignorer trynet mitt, men måtte jo selvfølgelig ta bilde med busssjåføren vår da! 

Som sagt var det en utrolig koselig tur. Elsker sånne klasseturer som jeg kommer til å huske i lang tid!
Og den store "nyheten" jeg skulle fortelle var at jeg skulle få en hamster. Haha, litt av en nyhet eller hva? Jeg gleder meg i hvert fall utrolig mye til å hente han senere i dag! Men nå bør jeg vel avslutte her, så jeg får god tid til å rydde opp etter meg og ordne meg før jeg drar bort til skolen. Ha en fin dag!

Forresten.. Er alle i daffemodus for tiden eller? Begynner å savne kommentarer. Hater å klage på det, men er jo så koselig når jeg får respons på innleggene mine! Er det bare jeg som blogger kjedelig eller er folk slække på det området? Kom igjen, det tar 30 sekunder å få meg til å smile! 

På bussen!

Sitter her med skillet på øret, sprite som forfriskning i varmen og verdens beste Sunniva ved siden av meg. Skal si vi er slitne etter mange timer i Oslo! Fikk overraskende nok ikke shoppa noe, men det er ikke feil for lommeboka, det. Forteller mer om dagen senere i dag, har mange bilder å vise.

Ha en fin dag så lenge :)

"Tilbake der vi startet"

"Så ja.. vi er vell tilbake der vi startet. Det er som om vi aldri kjente hverandre. Vi ser ikke på hverandre mer, vi smiler ikke til hverandre, vi ser ikke på hverandre en gang... Det er tilbake hvor det alt startet. Å være fremmede. Det er morsomt hvordan vi en gang delte så mye, vi hadde SÅ mye å leve for vi hadde håp og drømmer og lurte på hva som ville skje med oss. Bare tiden kan fortelle alt, og jeg tror vi veit det nå. Jeg vet at vi ikke var ment å være, selv om jeg håpet på at det skulle være. Vi vet hvor vi står nå. Fremmede. Jeg har ikke glemt alle de minnene vi delte sammen, men du viser meg helt noe annet."Skummel lik tekst om hvordan jeg har det. var innom http://florentibishi.blogg.no i dag, og så det innleggeet. Er det mulig? Skulle tro han var tankeleser og at det innlegget var ment for meg. Haha, var i alle fall skremmende likt!

Takk for at jeg fikk låne teksten din, Florent! 

Bildedryss fra stranddagen

Kan ikke akkurat si at været var med oss fra starten av idag, men sola titta fram her og der av og til. For å summere dagen kort, så kan jeg vel si at det var en koselig dag der jeg fikk vært sosial, men samtidig en nokså kjedelig dag. Koste meg med bra folk, lo, hørte på musikk og tok selvfølgelig bilder til bloggen. Her er et bildedryss:Nå sitter jeg her med nudler som jeg kokte opp når jeg kom hjem. Så fort som mulig er jeg nødt til å komme igang med å shine rommet før jeg får besøk senere. Forteller mer om besøket i neste innlegg, så dette bygger på nysgjerrigheten!


Ha en fin dag videre! 

Forandringer!

Jepp, lenge siden sist nå! Men når sant skal sies, så har det faktisk ikke vært stort å blogge om. Og det er jo positivt for min del siden bloggen for meg har vært et sted å få ut følelser som er slitsomme å bære på alene.
Jeg har det mye bedre nå faktisk, hvis noen skulle lure. Men uansett, jeg har en stor nyhet! Fra og med i dag er denne bloggen blitt en hverdagsblogg! Jeg har tenkt utrolig mye på det, snakka med folk og har nå bestemt meg. Det blir en hverdagsblogg med noen dype innlegg iblandt når det trengs. Nå blir bloggen proppfull av alt fra photoshoots, hverdagsinnlegg, meninger, tanker og følelser. Føler jeg har satt en tykk strek her med nytt design og greier! Håper dere gleder dere like mye som meg!

I morgen skal hele trinnet på stranda som en liten kosetur. Tenker å ta med kameraet da, så blir det sikkert noen bilder å vise når jeg kommer hjem. Har egentlig en ganske travel morgendag, og grunnen tenkte jeg å dele i morgen.


Arkivbilde. Og ja - jeg er veldig glad i å ta bilder av blomster.

Tror du det blir en bra forandring?

i was afraid to lose you

Jeg (les:) var redd for å miste deg. Jeg var dum. Men nå er det for sent uansett. Gutter er så kompliserte! De tilfellene jeg har vært borti viser at gutter tenker en ting: Å såre jenta så hun blir skyvd vekk før hun blir "såra". Men sånn er det ikke! Jeg blir mer såra av å bli skyvd vekk, ignorert med vilje og ikke snakka til!
En ting jeg har tenkt veldig mye på er hva jeg egentlig vil. Vanskelig spørsmål, for jeg klarer ikke engang finne ut av det selv. Det eneste jeg vet er at i hvert fall nå, etter igår, gleder jeg meg til at han drar. Det er best sånn, og først nå har jeg skjønt det. Jada, jeg er dum. Han var smart, hadde rett og lå et skritt foran. Ingen trenger å fortelle meg det. 
"Take a wish and make it come true"

Har ikke flere tårer igjen. Nok av det i går egentlig. Skal prøve å snu om på ting nå. Ja, prøve. Planlegge dagene utifra å være så aktiv som mulig hver dag. Skal være med venner og venninner, smile, høre på glad musikk, le og ha det gøy. Hvorfor? Fordi han er en drittsekk og jeg fortjener bedre! :)

er du ikke stolt av meeeeg? 

So fucking confused