Inspirasjonskilder

Inspirasjonskilde #4

Siden jeg ikke har skrevet om en inspirasjonskilde på typ 3 uker, tenkte jeg det var på tide. Ikke at jeg har noe bedre å gjøre uansett. Er syk i dag med øreverk (som forsåvidt endelig har begynt å gi seg), forkjølelse + feber. Sto opp hi halv ti tiden, har dytta i meg en skål med nudler og lever nå på mariekjeks og te. Med tanke på at helgen ikke var en veldig koselig helg, og at jeg har både naturfagsprøve og norsk esseyskriving denne uka, kan jeg ikke si jeg er storfornøyd med å være syk på toppen av det hele. Menmen, sånn er livet. Har heldigvis med meg naturfagsboka, så får jeg bare satse på det beste! 


http://idonn.blogg.no


Ingen kan si imot når jeg sier at Idunn er utrolig vakker! Idealutseende, uten tvil! I tillegg er hun en utrolig flink blogger som man kan se at allerede skapt sin måte å skrive på. Førsteinntrykket etter å ha lest bloggen et par ganger er at hun virker veldig selvsikker og jordnær. Det virker som om hun har funnet hvem hun er og hvordan hun vil være. Beundringsverdig, helt klart!

Jeg elsker virkelig bloggen til Idunn! Hun skriver på den måten at hun liksom "bryr seg" om leserne. Mye variasjon gjennom bloggen også! Bilder, følelsesmessige innlegg, hverdagslige innlegg, og ekte innlegg. Mange av toppbloggerne setter bloggen i et veldig annet fokus enn hvordan livet dems egentlig er. Det er jeg ganske sikker på. Det synes jeg også er veldig flott, at Idunn blogger som oftest positivt og interessant, samtidig som hun innimellom skriver om vonde ting. Ikke personlige, men vonde ting. Ting som alle kan kjenne seg igjen i. Det er kanskje noe av det jeg liker best med bloggen til Idunn!
// bilder fra bloggen til Idunn

Det er vel egentlig ikke stort mer å skrive enn å bare oppfordre på det aller sterkeste å ta en tur innom! Du kommer ikke til å angre!

Leser du bloggen til Idunn?

Inspirasjonskilde #3

Christina Grimmie


//

De som kjenner meg, vet at jeg er veldig glad i å synge! Og hvis det er en som virkelig inspirerer meg, en jeg aldri går lei av å høre på.. Så er det Christina Grimmie! Jeg regner med at i hvert fall noen har hørt om henne eller i alle fall sett en av videoene hennes. Jeg har fulgt henne helt fra starten (det vil si.. jeg har fulgt henne i ca. 2 år), og jeg blir aldri lei! Måten hun har utvikla seg på, fra videoer med dårlig kvalitet hjemme på rommet sitt i New Jersey, til videoer med høy kvalitet på studio i California! 

Jeg kan aldri noensinne måle meg med stemmen til Christina, så jeg har derfor ingen ambisjoner om å "få stemmen hennes", men jeg vet at hun er en motivasjon for meg. Jeg er utrolig stolt av henne, selv om jeg ikke kjenner henne. Det er litt rart, men jeg føler nesten jeg kjenner henne. Gjennom musikken. Vet, det er en typisk klisjé ting å si, men det er sant.

Christina synger virkelig HELT FANTASTISK! Jeg kan helt ærlig si at jeg ikke vet om noen jeg får mer gåshud av å høre! Hun treffer virkelig i hjertet, og har en stemme av rent gull! Virkelig helt nydelig å høre på! Jeg kunne virkelig sittet her og skrevet om hvor mye jeg beundrer Christina, men det ville blitt altfor langt. Så jeg får avslutte med å anbefale på det aller, aller sterkeste å ta en kikk innom youtubekontoen hennes her. Om du ikke gidder, må (ja, det er en ordre, ikke en anbefaling) du i alle fall sjekke ut videoene under som etter min mening er et par av de beste videoene

Hun er virkelig et godt eksempel på at man kan få til det man vil få til! Jeg er helt målløs, bare se videoene så skjønner du hva jeg mener! Digger den jenta der, virkelig helt sinnsykt! ♥

Har du hørt om Christina Grimmie?

Inspirasjonskilde #2

http://ingridbnormann.blogg.no

Ingrid er utrolig flink til å skrive, og gjennom bloggen hennes får man et innsyn på hverdagen hennes, interesser som foto og mote og andre ting en typisk hverdagsblogg bør inneholde. Ingrid er også en veldig god venn av meg, og hun har virkelig sine meninger om saker og ting! Disse klarer hun å uttrykke på bloggen på en bra måte.

Hun tar også bra bilder med bra kvalitet, noe som er et must for at jeg skal lese en blogg. Bildene hun tar gir meg masse inspirasjon, og gir meg en følelse at jeg også kan få til noe bra! Ingrid er så langt ifra en overfladisk blogger som kun skriver om hvor bra livet er, og hvor fint vær det er. Hun skriver innlegg om sitsomme dager, prøver og variasjon som viser at livet går opp og ned. Det liker jeg!
Jeg kan nesten ikke beskrive hvorfor, for jeg vet vel egentlig ikke helt konkret selv heller, men jeg elsker bloggen til Ingrid! Er innom den flere ganger daglig!
// bilder fra bloggen til Ingrid

For å si det rett ut: Bloggen hennes er virkelig verdt en tur innom! Stå på Ingrid, du er flink med det du driver med! ♥ 

Leser du bloggen til Ingrid?
Legg gjerne igjen en kommentar med en blogg du får inspirasjon fra.

Inspirasjonskilde #1

Har tenkt til å begynne med noe nytt, nemlig ukas inspirasjonskilde! Det kommer ikke til å bli en fast dag i uka, for da bare glemmer jeg det av, også blir det masse surr, men sånn ca. ukentlig kommer jeg til å skrive et par ord om noe jeg inspireres av. Sikkert mest blogger, men også andre ting innimellom. Håper dette er noe leserne liker like mye som meg! Kan jo bli morsomt å dele litt inspirasjon og tipse om blogger i samme slengen! :-)


iaa1996.blogg.no


Ingvild Aasheim blogger for det meste om fotografi, og om hverdagen hennes med ME-diagnosen. Hun tar superfine bilder, med mye variasjon. Hun er utrolig flink med design og html koder, så ta gjerne en titt på hennes utvalg av gratisdesign her. Kan garantere at det er verdt en tur innom!
Jeg elsker virkelig bildene hun tar, og jeg vil si jeg har mye å lære av henne! Jeg er jo veldig glad i fotografi selv, så når Ingvild kommer med innlegg om kamera eller bare fotografi, stråler jeg av glede! Hun har virkelig mye erfaring, så hovedsaklig vil jeg nok si at det er bildene hennes jeg får mest inspirasjon fra! 

Hun er også utrolig pen! Da mener jeg også naturlig! Virkelig en søt skapning!
Gjennom bloggen til Ingvild får man et virkelighetssyn. Livet er ingen dans på roser, og langt ifra perfekt. De fleste vil nok være enig med meg når jeg sier at mesteparten av toppbloggere blogger på den måten at man får inntrykk at livet dems er perfekt. Men Ingvild blogger faktisk om hjemmedager, hvor slitsomt det er på skolen, og hvilke mål hun har satt opp for seg selv. Det er respekt!

// tatt fra bloggen til Ingvild

Har du lest denne bloggen før?
Er dette noe jeg burde fortsette med?