Blogg

Fornøyd!

Long time, no see! Måtte bare innom bloggen og meddele en nyhet. For å øve til eksamen til våren har vi noe vi kaller for prøvemuntlig. Jeg kom da opp i spansk, det verste faget jeg kunne kommet opp i. Etter mye klaging og syting, fant jeg ut at det gjaldt å bare hoppe i det. Timene både på tirsdag og onsdag gikk til øving og pugging, men det var virkelig verdt det, for jeg fikk nemlig 5er! Kjempegøy å se resultater av arbeid og innsats, så til syvende og sist må jeg vel innrømme at det er en veldig trygghet å ha en erfaring med eksamen før det virkelig er alvor til våren!


Selvdigger azz. Men er lov når man er så fornøyd, vel?

I dag har jeg vært med Louise og en liten tur i byen for å avslutte julegavehandlingen for i år. Deilig å være ferdig! Imorgen skal Sunniva sove hos meg. Vi planlegger en koselig jentekveld med julefirmer. Nå kan vi endelig ta juleferie med god samvittighet (dvs nesten. Har en samfunnsfagprøve på mandag). 

OK, TEIT INNLEGG 

Jeg har så lyst

Bloggen er satt sist i rekka over mine prioriteringer. Har så lyst til å ha masse fine bilder, bra innlegg og alt som hører med, men jeg har minus i motivasjon for alt egentlig. Sliter med å henge med på skolen for tiden. Føler aldri tiden strekker til! For en gang skyld mener jeg at vi trenger flere timer i døgnet, haha. Alt av tentamener, prøveeksamen, prøver, innleveringer, framføringer. Jeg tror jeg drukner snart! Menmen, det gjelder å stupe i det (skjønner? drukner snart.. stupe,hahahaha). I tillegg har jeg snart bursdag, og det er mye planlegging nå i førjulstida. 

Noen ganger tenker jeg at det er like greit å slutte å blogge. Bare slette hele bloggen, men da kommer jeg til å angre. Jeg kommer meg gjennom dette, og en dag skal ting bli som før! Gleder meg til den dagen for å si det sånn. Men nå må jeg tilbake til matteboka, for vi har matteprøve i morgen. U see? Ønsk meg lykke til!

Åå, goodtimes! 

Konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse på bloggen til http://leuns.blogg.no/ om å vinne noen nydelige sko! Har ofte ikke så mye flaks, men er vel lov å håpe! :)

Saturday night

Det har skjedd mye på 2 dager. Helt jævlige nyheter og mye tårer. Ikke fra min side faktisk, men trist er det uansett. Sender en stor klem til de det gjelder ♥

Dette innlegget skulle jeg egentlig skrive igår, men så hadde jeg for lite plass igjen på pcen for å overføre bilder. Ble litt irritert i øyeblikket, men har sittet nå i en times tid og sletta, så nå er det på plass igjen!
Jeg var jo på kino på fredag og så twilight. Jeg likte den veldig godt faktisk! Boka er selvfølgelig best, men jeg mener faktisk at filmene bare blir bedre og bedre! Så den anbefales!
På lørdag var jeg loner, og så på yes man. Interessant? Også spiste jeg sjokolade. Enda mer interessant. Neida, det er jo faktisk kjempeinteressant! :)))


Shina hele rommet igår og satte fram litt rødt så nå er julestemningen på sitt beste! Det negative med det er jo at jeg "bruker den opp" på en måte, haha. Skjer hvert år. Idag må jeg øve til engelskpresentasjon jeg har i morgen. Satser høyt, så ønsk meg lykke til!

Hva bruker du søndagen til?
 

Can't wait!Er det noe jeg virkelig gleder meg til så er det jul! Julelys som lager magisk stemning, lukta fra god julemat, julefilmer som ruller på tv hele døgnet, snøen som lyser opp utenfor vinduet med julepynt i vinduskarmen, julehefter og historier, glade smil på små barn og besteforeldre, julestrømpe fyllt med julegodt, herlig julemusikk fra radioen, juletreet med alle slags nydelige farger for ikke å glemme glitteret, mikkes jul i andeby, gaver som ligger strødd utover gulvet foran treet, fine kjoler og dresser overalt, sprudlende rød julebrus, pepperkaker og annet julegodt, lukta av granbar i stua, peiskos på første juledag, familietreff. 

Fikk plutselig julestemning og lagde en kollasj. Kunne vel likesågodt blogge. Hva gleder du deg mest til ved julen? ♥

Wonderland


Så kjedelig at jeg måtte midtstille bildene fordi de ikke ville bli større! Åh, jaja.. En slitsom uke er lagt bak meg, og nå skal jeg starte helgen med å se på twilight breaking dawn part 2 med Sunniva. Skal bli bra! Man trenger noenganger et avbrekk og bare leve seg litt inn i en annen verden. Teller også ned dager til bursdagen min, det er jo et høydepunkt! Jeg har jo blitt litt flinkere til å bli positiv eller?? Jo, synes det! 
Er det bare meg, eller er det sånn at det har blitt en "trend" å ikke ha det særlig bra for tiden? Jeg vet jeg ikke er den eneste i hvert fall. Kanskje man bare er i den tiden hvor hormonene svinger. Nei, nå skal jeg slutte med voksenprat. Hater når folk sier det nemlig! Hormoner meg her, og hormoner meg der.

Til de som skulle lure - bildene er ikke tilfeldige, nei. Men har ikke tatt noen bilder selv på en good stund, heheh. Må skjerpe meg!! Husk forresten å stille flere spørsmål til meg HER!

Hvordan ser din helg ut?


Lana Del God

Æææ, GJETT HVEM SOM SKAL PÅ LANA DEL REY KONSERT??! Har tenkt lenge på å bestille billetter, og i går gjorde jeg det! Drar med Thea, så nå gjelder det bare å telle ned dager til den 10. april. Det skal bli så bra! Trenger virkelig noe å glede meg skikkelig til, selv om det er en good stund til. Er så nede for tiden, men er umulig å ikke smile når jeg tenker på hvor jeg står 10. april!  ÅÅå, dama er jo bare rå!!
Forresten, herregud så kjedelig at ingen har kommentert til spørsmålsrunden. Det er flaut, folkens. For meg.  

Liker du Lana Del Rey? 
Flere som skal eller? 

Spørsmålsrunde!

Har ligget langflat nå i to dager med full feber og slitsomme timer. Vi tok vaksine på mandag, så er nok reaksjoner fra den. Men uansett - siden blogginga er så ufattelig dårlig, og jeg gjerne vil ha motivasjonen litt høyere, tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde. Er jo mulig det er flere som har noe nytt på hjertet siden tidlig i sommer ;-)

Så spør ivei! Svarer på video hvis noen skulle lure.

old..

Setter på en film etterhvert, forslag til komediefilm?

Nytt design

Har sittet nå en god stund og strevd med et nytt design, og endelig er jeg ferdig! Vet jeg sier det hver gang, men så utrolig deilig med en forandring! Prøvde å bruke et litt passende design med høstmotiv, i hvert fall litt. Er veldig fornøyd bortsett fra størrelsen på overskriften i innleggene, men orker ikke å ordne det nå. Det kommer :-) Hva synes du om designet?

Og når det kommer til fravær til bloggen, så har jeg utrolig lite motivasjon nå. Uansett hvor positiv jeg prøver å være, så klarer jeg det ikke, så da er det vel like greit å holde sånn negativitet vekk fra bloggen, eller hva? Så kommer jeg ikke til å ha noen særlige forhåpninger til megselv når det kommer til bloggen, men kommer til å blogge når jeg vil og når det er noe å blogge om. Koselig at folk er innom uansett da, jeg ser dere nemlig! Tusen takk, det betyr mye! Men hold dere oppdatert likevel, for plutselig en dag er inspirasjonen på plass!

Hvordan har du det for tiden?

Oktoberkakao

Etter en kald og lang skoledag, er det ingenting som er bedre enn en stor dose kakao med krem! Skal en tur til Sandefjord i dag med Sunniva og Aurora for å være hos pappa. Kan bli spennende, haha! Skal spise litt joikaboller nå (åå, det er godt!), og vente på Sunniva som kommer om ikke altfor lenge. 
Det har forresten snødd i Tønsberg nå! Ikke veldig mye, men nok til at det ligger litt igjen på bakken i dag! Jeg er et skikkelig vinterbarn, og elsker snø! 42 dager igjen til bursdagen min ♥

Tok også noen bilder gjennom vinduet her om dagen! Elsker slike typiske bokeh bilder! Blir så stilig!

Hva gjør du i dag?

 

Enda mer høstVar nettopp en tur ute med lillesøster og hunder. Det var koselig! Nå skal jeg drikke kakao med krem, spise crispo og se et par episoder med two and a half men. 

Meninger?
Hva gjør du idag? 

Gleder i hverdagen

Sol ute. Nye årstider. Anders. Iskaffe med isbiter. Latterkuler. Skillet på øret. Pepperkaker. Forandringer. Verdens aller beste venner. Motivasjon. God mat. Engelsk inspirasjon. 

Hva er dine små gleder i hverdagen?

Torsdag

Må slutte å være så negativ på bloggen, og alt er vel bedre enn triste innlegg nå for tiden. Hva synes du egentlig om alle innleggene om følelser? Burde jeg slutte med det? Slutta tidlig på skolen idag, men har en ganske vanskelig musikkprøve i morgen. Får bare øve så godt jeg kan. Drikker iskaffe mens jeg skriver dette innlegget, og hører på musikk da. Skal snart begynne å øve litt, spise middag, så dra over til Marthe for å øve enda mer. Må få en god karakter! 

Hva gjør du i dag?

Beautiful autumn

Nydelige farger. Sene kvelder med kakao og film. Regndråper i håret. Skjerf og varme jakker. Mørkere kvelder. Frisk luft. God grunn til å drikke te til enhver tid. Koselige programmer. Følelsen av å komme inn i en varm gang. Fine bilder.

Høsten er en nydelig årstid, rett og slett! Er ikke helt min dag i dag, men prøvde å gjøre den iallefall litt bedre ved å gå ut og ta noen bilder:Hva synes du?

Back on track!

Synes jeg begynner å bli flink nå! Har sikkert øvd i to og en halv time til naturfagsprøven imorgen, sett bort ifra en 10minutters pause! Stolt, det må jeg si!! Og essayskrivinga i norsk i dag tror jeg faktisk gikk overraskende bra, til tross for at jeg ikke forbredte meg noe. Men sånn ellers føler jeg at jeg begynner å komme meg igjen etter 2 dager fravær. Skal bare gjøre litt samfunnsfag i helga, så kan jeg vel si jeg er back on track! 

Ååh, fin!!

Dette ble bare et kjapt innlegg siden jeg ikke har blogga noenting ellers i dag. Har blitt så inspirert for tiden av andre blogger! Spesielt http://rakelforsund.blogg.no og http://saraaangelina.blogg.no. Anbefaler en titt innom for litt inspirasjon! 
Nå skal jeg bare lese gjennom naturfagen et par ganger til, så får jeg håpe det sitter til i morgen. Ønsk meg lykke til!

Gjort noe spennende i dag?

Naturfagsøving ++

I skrivende øyeblikk sitter jeg og drikker kaffe og tyter i meg sjokoladedekte bananbiter. Naam! ♥ Er ikke noe bedre idag, så sov helt til klokka ett!
Etter skolen kom Linda en tur. Hun hadde med seg kanelstang!! DET var godt! Var så godt å få vært sosial med noen andre enn familien. Praten gikk i ett, og jeg har tydeligvis gått glipp av endel bare på to dager. Skal på konferansetime halv åtte, så får prøve å komme meg ut, og få dratt på skolen i morgen også så jeg ikke går glipp av noe mer, heheh. Neida.Hahah, det ser jo dritekkelt ut på bildene, men lover det er godt! I hvert fall når man ikke er helt i form. Som du ser, er naturfagsboka oppe. Siden jeg ikke tok naturfagsprøva idag, må jeg nok øve endel i dag. Veit aldri når man må ta den vettu! Så får vel fortsette nå.

Ønsk meg gjerne lykke til på prøva og på konferansetimen. Tror jeg trenger det!
Smakt sjokoladedekt banan før?

"Personlig økonomi"

Heihei! Nå sitter jeg faktisk på skolen og blogger. De to siste dagene har vi hatt et morsomt prosjekt på skolen. Et matteprosjekt faktisk, såkalt "Personlig økonomi". I dette prosjektet skulle vi liksom være gift, ha barn og rett og slett lage et budsjett som en vanlig familie ville gjort. Da var jeg så heldig og ble gift med Alex, og han har nettopp dratt. Vi har akkurat levert inn budsjettet vårt, og jeg er overrasket over hvor bra det hele har gått!
Skulle virkelig ønske at vi hadde slike prosjekter oftere. Mye bedre enn vanlig skole, og dessuten får vi jobbe mye mer fritt og på egenhånd. Perfekt for min del! ;-)

Har tatt masse bilder iløpet av dagene, her er et lite utvalg:


Fikk også ufrivillig skaffa meg en fotograf, som kun tok bilder av seg selv. Ble du fornøyd med bildene, Marthe? ;););)I jobbmodus!

Vel nå er jeg i alle fall veldig klar for helg, og skal straks dra hjem for å feire med et glass iskaffe. Man finner alltid en grunn til å drikke iskaffe vettu! Får se hva jeg gjør etterhvert, men jeg må i hvert fall få rydda rommet, og satt opp en hylle. Kanskje se et par episoder av Two And A Half Men. Hah, føler meg så loner for tiden. Er vel ikke den eneste for jeg håpe?

 

Lately

Jah. Bilder fra høstferien når jeg tenker meg om. Høstferie, du er dypt savnet ♥♥. Bilder fra overnatting hos Jacqueline og fra en dag hvor jeg overraska mamma og lillesøster med frokost. Arme riddere. FLINK, HÆ??? :):) Ser også at det kun er ett bilde av frokosten. Så teit. Jaja, bedre enn ingenting!

*Random spørsmål som dere aldri svarer på i kommentarfeltet :ppPpPp*

Video

Trykk på tannhjulet og trykk på 1080p for mye bedre kvalitet! 

Videoen ble spilt inn for ca. en og en halv time siden, men tar så lang tid å laste opp videoer på youtube. Jaja, hva gjør du i dag?

bare fuck.

Mobilen min er ødelagt. Hater speil. Det er søndag. Høstferien er over. Har så lyst til at bloggen skal være proppfyllt med innlegg fra høstferien. Fyllt med fine bilder, minner og smilende dager. Men nei. Ikke misforstå - har jo hatt en fin ferie, men jeg har virkelig fått føle på følelsen ensomhet, skuffelse.Har så lyst til å skrive ned hvorfor jeg hater denne dagen, og egentlig alt, men blogg er jo offentlig. Alle får feil inntrykk. Ikke at det er feil, det er jo sant. Men likevel. 
Kunne ramset opp alt som irriterer meg, alt som gjør denne dagen negativ, alt som gjør meg negativ. MEN NÅ MÅ JEG SLUTTE Å VÆRE SÅ NEGATIV. Kommer til å ende opp uten venner og greier snart, jeg.

Åja, sorry at jeg ikke har blogga, men har ikke hatt motivasjon. Dessuten har ferien gått ut på two and a half men for det meste. Har lasta ned 3 sesonger hittil, og er akkurat ferdig med den første. No life ♥ 
Begynte på et innlegg om Lindsay Lohan her om dagen også, men ble aldri fornøyd, og jeg kom plutselig til et punkt i innlegget der jeg ikke kom lenger. Noen som kjenner seg igjen? 

Greit, ha en fin søndag videre. Tilgi meg min negativitet :) - sjekk, smiley og greier!!

At my bestfriend's

I skrivende øyeblikk sitter jeg i senga til Jacqueline mens hun styrer musikken. Etterpå blir det thaimat etterfulgt av en film. Skal se LOL ♥ Blir aldri lei den filmen altså!! Vi har nettopp vært ute og tatt endel bilder, men det kommer i et mer utfyllende innlegg imorgen. Var såå godt å se bestejenta mi igjen! 

Nedenfor ser dere meg sånn ca. i nuet. OKEII, SKRIVESPERRE. Ha en fin kveld, alle! :)

Hva gjør du i kveld?

Smoothie med min fine

Fikk forresten en kommentar her for en stund siden om hvordan det går med treningen. Hehe, joda! Kan ikke si det går noen vei, i og med at jeg faktisk ikke trener. Det var bare en gang, selv om det var to uker gratis trening på Spenst. Heheh, da vet du det..


Vi dro til Haugar med klassen mot slutten av skoledagen, noe som var greit nok. Etterpå tok jeg og Marthe en smoothie (noe vi forsåvidt har planlagt lenge, men aldri fått til, så det var jammen på tide!). Det var utrolig deilig å få i meg en frisk og god, tropisk smoothie sammen med en herlig jente! Etterpå gikk vi bare litt rundt og surra før vi tok bussen hjem. Fin start på ferien! :-)

Senere tenker jeg at jeg setter på en film, og regner med at Sunniva kommer over og ser med meg. Skal bli hyggelig! Og i morgen drar jeg en tur til Jacqueline for å sove over. Vi planlegger en skikkelig girlsnight, det blir så braa! Gleder meg til å se jenta mi igjen! ♥

Hvordan var din start på høstferien?

Hyttetur: dag 2

Kom på at siden vi dro såpass tidlig på søndagen, tok jeg ingen bilder den 3. dagen, så jeg har jo bare bilder fra fredag og lørdag. Derfor mange bilder i dag to, men here you go:God, sunn frokost. Vindfull, men hyggelig tur med masse prat og bilder. Fin utsikt. Godt med kakao. Velfortjent taco. Film. Godis. Mer kakao. Mer godis. Jenteprat & kos. HYGGE ♥

Hyttetur: dag 1

Husker ikke om jeg har nevnt det på bloggen, men jeg skulle på hyttetur med Linda og Sunniva i helga og det var jeg også. Det var så superkoselig! Tok selvfølgelig med kameraet, og tok i underkant av 200 bilder. Derfor har jeg tenkt til å dele opp bildedryss i 3 innlegg - ett fra hver dag. Så her er da bilder fra dag en:

Vi ankom først i seks-sju tiden, så da satte vi på en pizza, spilte spill og spiste litt godteri. Vi prata masse og koste oss! 

Hva synes du om bildene?

My obsessionGenseren jeg kjøpte, fra h&m. Jeg vet at jeg ikke er den eneste som har den, så du trenger ikke påpeke det. Jeg liker den, og det er det som er det viktigste :-)

Hva synes du?

Tre jenter, en kveld

Innlegget er forhåndsskrevet. Skulle blitt postet på søndag.

Fine toppen jeg fikk av Linda til kofirmasjonen! Snille venner jeg har, heheh

Min spesialkopp

HAHAHA, DÆVER!!"Linda, få se på bildene"

Sjef

Jeg er den røde klatten der!

De mest brukbare bildene vil jeg si. Ser nå at det ble mange bilder av meg, men Linda er en snik bak kamera. Skylder på det, hehe! Alt i alt var det en utrolig koselig kveld! ♥

Hva synes du om bildene?

Hva er det med jenter og café?

Siden dette er en ganske så hektisk uke med tanke på at vi har en prøve og en skriveøkt (i tillegg til at vi allerede har hatt en engelsk skriveøkt), var det deilig med et lite avbrekk. Jeg henger så etter på skolen denne uka siden jeg har vært syk i to dager, så jeg har ikke fått starta med noen lekser!! Så for å roe ned stressinga litt, unte jeg meg en cafetur med fineste Ingrid!
Jeg kan helt ærlig si at jeg tror ikke det er noen jeg skravler like mye med som Ingrid i ett sett! Vi går aldri tom for samtaleemner, så da passa det jo fint å møtes på Bare Barista over en mocca.

 

Etter et par timer på Bare Barista, dro vi oppom Farmanstredet for å kikke, og jeg klarte ikke unngå å kjøpe en superfin vinrød genser fra h&m. Viser senere, for nå må jeg komme igang med forberedelser til norsk skriving i morgen! Ønsk meg lykke til!

Hva har du gjort i dag?

Home morning

Hei! I går dro jeg fra skolen grunnet at jeg ikke følte meg bra. Er ikke noe bedre i dag for å si det sånn, så derfor er jeg hjemme. Er det ikke typisk at det er når jeg faktisk kan sove lenge, at jeg  våkner tidlig av meg selv? Våkna klokka ni! Good work, Veronika!

Er nok bare forkjøla, men i og med at skolen har idrettsdag i dag, rådet legen meg til å droppe det for å ikke bli verre. Sender varme tanker til klassen som løper i drittvær! ♥ 
Siden jeg kjeder ræva av meg her hjemme, og jeg ikke finner Friends dvdene jeg hadde tenkt til å se på, tok jeg et par bilder. 

Denne lille fyren er ansvarlig for småkvitring og en litt bedre stemning, loveyou

Fine sofakroken min

Standar 

Sjekk den søte koppen jeg fikk av Thea til konfirmasjonen da! Elsker den, den er så søøøt!

Forresten så har jeg fått meg instagram: veroniiikas, følg meg gjerne! Dvs, om jeg i det hele tatt får brukt det framover da. Mobilen min har gått til dundas, og må mest sannsynlig inn på reperasjon. Utrolig irriterende, for jeg får ikke brukt applikasjoner som twitter, instagram og ting jeg er avhengig av, haha!


Er godt mulig jeg skriver et nytt inspirasjonsinnlegg i dag, så stay tuned!
Hva gjør du i dag?
Har du noen filmforslag? Gjerne morsomme filmer! 

Sunday evening

Endelig er alt på plass på rommet! Tok et par timer, men det var virkelig verdt det, for jeg er så fornøyd! Når sant skal sies, mangler det enda en hylle, knagger og et par ting som prikken over i'en, men det er allerede mye bedre enn før. Kommer med bilder senere.

Det var også en veldig koselig kveld i går hos Sunniva med Linda! Tok masse bilder, og alt kommer i et innlegg mest sannsynlig i morgen. 

Som nevnt tidligere på bloggen, skulle jeg egentlig i dag ha filmdate med Thea. Vi skulle se LOL ettersom vi begger elsker den filmen, men så oppsto det noe som gjør at jeg endte opp med å sitte her og se den alene, haha!Sminkefri og fin, hah!

Hva har du gjort i dag?
 

Weekend!

Hei! Endelig helg! Denne uka har gått så sakte, og fredagen var helt grusom. Kun tanken på få timer til helg holdt meg oppe. Men jeg overlevde, og endelig er helgen her, og den skal utnyttes! I kveld skal jeg på jentekveld med fine venninner, og i morgen skal jeg ha filmdate med Thea.
Sto også opp tidlig i dag for å dra å kjøpe nytt skrivebord til rommet! Har ikke nevnt det på bloggen, men jeg driver med en slags oppussing på rommet for tiden, og jeg gleder meg sånn til det blir ferdig! Kan sikkert ta bilder når jeg er ferdig, for det blir såå fint!

Bilder fra nord norge. Savner denne snuppa altså! Har jeg sagt at hun skal komme i begynnelsen av oktober? Ååå, gleder meg! Men forteller mer om det senere. Vurderer også å lage et eget innlegg om alt jeg gleder meg til framover. Men må gå nå, må begynne å rydde ut på rommet. Snakkes!

Hva gjør du i helga?

Loner i kveld!

Heihei!

Tenkte bare jeg skulle slenge innom et innlegg og informere om at jeg er skikkelig loner i kveld. Det vil si.. Anders er ved min side, men ellers er jeg ganske så alene på rommet. Tenkte å skru på en film om ikke så lenge, og få i meg litt usunt. Føler jeg er den eneste som har lite å gjøre i kveld, vanligvis pleier jeg å være høyst sosial, men nå som jeg er alene blir jeg bare deppa utover kvelden. Er vel ikke bare meg?


Er ikke jeg og anders søte, kanskje?

Var på kino i dag og så "Tina og Bettina". Skal ikke røpe noe, tilfelle noen ikke har sett den enda. Men skal jeg være ærlig, ble jeg nok litt skuffa. Lo endel, og den var morsom, men litt skuffa var jeg nok. Svar fire'r fra meg :-)
Ellers har dagen gått ut på .. ingenting. Sist pringles, sugd strøm fra pcen og sett på Skal vi danse. ARTIG SHØØ! 

Hva gjør du i kveld?

Back on track!

Hei igjen!
Starter opp igjen etter et par uker med nytt design. Så utrolig deilig med noe nytt!  I det siste har pcen min vært på reperasjon, og endelig er den tilbake! Klarte også å prestere å glemme minnekortet i pcen før jeg leverte den inn, så har heller ikke fått tatt noen bilder etter det. 

Skolen har startet igjen, og jeg begynner å komme inn i rutinene nå. Mye av tiden har gått til lekser, jeg har nemlig satt høye krav for meg selv denne terminen! 


// random bilder fra i sommer

Gleder meg til å begynne å blogge litt mer rutinert. Men jeg er nødt til å se an veldig, kan ikke blogge hver dag mest sannsynlig, men når jeg får tid. Sånn blir det lettere for alle :-)

Hva synes du om det nye designet?

wonderstruck

Blogger ikke nå, og kommer ikke til å blogge før om et par uker mest sannsynlig. Mest pga. jeg ikke har pc. Forteller mer senere, imens får jeg håpe jeg får til et par mobilinnlegg, men får se!


Har ingen spesiell grunn til at akkurat jeg skal få denne parfymen, så kommer heller ikke til å sitte her og finne på noe heller. Men selvfølgelig vil jeg jo vinne, lukte godt og prøve den ut! Har hørt mye positivt om den nye parfymen, og har veldig lite med penger for tiden. Ellers ingen "gode grunner" til at akkurat jeg skal vinne, hehe.

sw12ws

En dag uten trening er en dag uten mening!

Okei, nå fikk vel overskrivten meg til å se ut som jeg er en sportsidiot. For det kan jeg love at jeg ikke er! Men har jo trent i dag. Pernille fikk dratt meg, Sunniva og Linda med på styrketrening på Spenst. Selvfølgelig trodde jeg aldrialdrialdri at det skulle bli sååå hardt og tungt! Har aldri opplevd å bli så fort svett, sliten og ikke minst utmatta!

Nå i det siste har jeg hatt utrolig lite overskudd til å gjøre noe som helst. Etter jeg hadde spist, varte energien i 20 minutter, så ble jeg helt utmatta igjen. Det er utrolig rart! Noen som har noen tips eller har opplevd det samme? Det var overraskende deilig å trene i en hel time, og jeg er overraska over at jeg faktisk overlevde! 

Nåvel, sitter igjen med en god følelser og jeg har utrolig god samvittighet! Kroppen min fortjener virkelig en treningsøkt etter alt jeg ikke har gjort i sommerferien i tillegg til alt jeg har proppa i meg! Får se om jeg blir med på zumba i morgen da. Det er forskjellige treningsprogrammer hver dag, så skal bli spennende å se hvordan det går med meg!
Veit heller ikke åssen det blir med blogging framover, men jeg skal prøve så godt jeg kan å blogge når jeg får tid. Men akkurat nå blir jeg nødt til å prioritere skole framfor alt annet! 

Trener du mye? 

Not my day

Denne dagen har vært utrolig lite innholdsrik, enda jeg sto opp klokka 10! Må jo få døgnrytmen på plass nå siden vi starter på skolen på mandag. Utrolig hvor fort sommerferien har gått! Nå står et hardt og arbeidskrevende år foran meg. Enda vanskeligere, og lista for ønskede karakterer er enda ett hakk høyere! Haha, negativ much? Blir jo bra å se alle vennene igjen og komme litt i rutine! Få litt mer ut av dagene enn datastirring og surring! Det er positivt!

I dag føler jeg meg heller ikke helt på topp. Er ganske så slapp, vondt i hodet og føler meg rett og slett bare ikke som meg selv. Skulle gjerne hoppet ut av joggebuksa, tatt fram kameraet og løpt ut og tatt bilder, bare for å få noe ut av dagen og gjøre noe mer energikrevende enn å se på tv. Men nei - orker rett og slett ikke. Skal over til Sunniva senere i dag. Vi planlegger bare en rolig jentekveld med film, jentesnakk og diverse, noe som egentlig passer ganske bra for min del. Får bare håpe jeg er bedre om et par timer!

?
// random bilder tatt hos mormor og morfar 

Haha, applaus til de som gadd å lese alt det negative surret ovenfor! Siden dette innlegget var mest negativt, kan jeg jo legge ved en morsom video som jeg ler like godt av nå som første gang jeg hørte den! 

Ønsk meg gjerne god bedring, hehe!
Hvordan er din dag? 

Formula 10.0.6

I dag har jeg vært en liten tur i byen. Hadde ikke med meg stort med penger, så ble heller ingen store innkjøp, men litt lå i posene jeg bar hjemover. En stund har jeg sett på noen hudpleieprodukter i en serie som heter Formula 10.0.6, men har aldri fått kjøpt det. Heldigvis var de på salg i dag til kun 69,- per stykk! Jeg var helt i lykke, og jeg gleder meg utrolig mye til å prøve ut produktene nå etterhvert! Tror virkelig det kan bli bra! "Formula 10.0.6 er en moderne hudpleieserie for de med problemhud som ønsker en pen, ren og sunn hud. Serien inneholder aktive, naturlige ingredienser med bevist effekt og tilbyr både problemløsende og forebyggende produkter." - tatt fra vita.no HER

Siden produktet lover både pen, ren og sunn hud har jeg ganske høye forventninger! Skal selvfølgelig komme med tilbakemelding på bloggen om et par uker etter at jeg har sett hvordan produktene funker ;-)

Hva slags produkter bruker du? 

Cafédate

Sov over hos Thea til i dag, og sto opp tidlig (dvs klokka 11, hehe) for å møte søteste Johanne i byen i dag. Vi har pratet lenge om å få til å møtes en dag, så det var jammen på tide! Vi møttes på Bare Barista, og praten gikk overraskende nok i ett sett hele 2 timer! For en herlig jente! Ismoccaen var selvfølgelig på bordet foran meg, og Johanne på andre siden av det. En bra formiddag med andre ord! Tok også selvfølgelig med meg kameraet, og fikk tatt noen bilder i alle fall:

Jepp, en utrolig hyggelig cafétur med Johanne! Må definitivt gjentas!

Når jeg kom hjem, stekte jeg pannekaker til meg og lillesøster. Selvfølgelig kom også Thea da hun syntes det lukta godt gjennom taket dems (bare innrøm det, Thea). De ble, overraskende nok spiselige, og var veldig gode!

Er du ofte på café?

To do

Jepp, da ser du at jeg har endel å gjøre i dag! I tillegg skal jeg prøve å få til å forhåndsskrive et par innlegg med bilder jeg har tatt de siste dagene. Høres det bra ut? Dere har forresten blitt dårlige til å kommentere igjen! Hater å pirke på det, men det går nemlig utover motivasjonen min også. Tar bare 30 sekunder å gjøre meg glad ;-)

Hva gjør du i dag?

 

Justgirlythings

Heihei!

De som kjenner meg, vet at jeg ikke er noen spesiel jente-jente. Jeg synes bare det blir klissete med roser og sjokolade, romantiske filmer, date og alt det en "normal" jente ville elsket å få oppleve. Derimot er jeg frelst om jeg får iskaffe, haha! Men uansett: Selv om jeg ikke er helt som de fleste andre jenter, var jeg innom justfirlythings her om dagen, og fant overraskende nok flere bilder jeg kjente meg igjen i!
Her er et par bilder:

Hahahh, trodde bare det var jeg og Sunniva som var her, men vi er visst ikke de eneste! 

Noen av bildene du kjente deg igjen i?

Rolig lørdagskveld

Hallo igjen!

Dagen i dag har ikke gått ut på stort annet enn å spise mat, ooooog ingenting annet. Joda, twitter (hehe). Litt uvandt lørdag for meg, med tanke på at jeg pleier å være sosial med folk til langt ut på kvelden. Menmen! Dro ut for en liten time siden for å ta litt bilder. Det hjalp litt på humøret, med tanke på at dagen i dag ikke har vært sånn kjeempebra. Har nettopp redigert et par av bildene for å vise:Plutselig kom det en liten pus smettende ut katteluka og løp mot meg. Han var så og si oppå meg under hele fotograferinga, så da ble det noen bilder av han og, gitt!

Nå i skrivende øyeblikk sitter jeg med potetskruer ved siden av meg, colaen på bordet og håndballkampen på tv. Finalen i håndball er jo obligatorisk å se på, eller er det bare meg? Men nå får jeg vel vende blikket fra pcen og over på tvskjermen for en stund, så snakkes vi senere! Kos deg videre i kveld! :-)

Hva synes du om bildene?
Følger du med på håndballkampen? 

Girls night!

Heihei! Gidder ikke beklage for at jeg ikke har blogget på et par dager, for det har ikke engang vært min skyld. Glemte selvfølgelig minnekortet IGJEN da jeg dro til byen med Louise og Sunniva for å møte Anja. Lenge siden vi jentene har vært sammen, så det var både på tide og veldig koselig med en get together! Vi koste oss på Wayne's Coffee med hver vår drikke, og skravla gikk som vanlig: I ett sett! 

Men heldigvis husket meg minnekortet da jeg sov hos Louise igår! Vi hadde VeLo-samling med godteri, is, tv, film og masse jentesnakk! Kan det bli bedre? Med tanke på at sommerferien snart er over, kunne vi ikke rundet av ferien med noe bedre enn en koselig jentekveld med bare oss to! ♥

Her er et lite utvalg av bildedryss fra overnattinga:

Og forresten! Du som kommenterer anonymt og spør hvorfor jeg ikke svarte på hva slags bhstørrelse jeg har: Hvis det er så forferdelig viktig for deg, så må jeg nok skuffe deg med å si at du bare minker sjansene ved å være anonym ;-)

Gjort noe koselig i det siste?

svar på spørsmål

Legg merke til hvor sexy jeg er når jeg tar opp det ene øyenbrynet jevnt og trutt gjennom hele videoen! Dum vane jeg ikke aner hvordan jeg skal bli kvitt, haha! Men uansett - enjoy!

Hvordan utnytte en regnværsdag?

...Med en koselig bytur med bestevenninna? Det gjorde i alle fall jeg! Greit å kunne bruke en regnværsdag til noe man uansett ikke bruker uteværet på.
Vi dro sånn i halv tre-tiden og det gikk fort et par timer! Hadde bestemt meg for å ikke kjøpe noe annet enn ansiktsmaske, men med min viljestyrke, gikk det litt mer penger enn jeg hadde regna med. Hehe! Vi spiste en velfortjent (etter mange timer på farmandstredet, blir man faktisk sliten) is på Mamma Mia da dagen gikk mot slutten. Tok ikke flere bilder enn av isen, og et par av innkjøpene, men here you go!Kjøpte to tights fra Bikbok til 29,- og det er jo ikke akkurat ille! Kjøpte også en bukse fra h&m og ringer på salg til 19,- stykke på Gina! KUPP!! De var jo kjempefine i tillegg, og der forsvant viljestyrken liksom.. Men er veldig fornøyd da, så trenger ikke dra til byen på en liten stund! Kjøpte også to ansiktsmasker, men det er virkelig ikke så interessant. 

Nå har jeg nettopp stappa i meg litt lapskaus før jeg drar ut en liten tur! Har forresten redigert videoen om svarene fra spørsmålsrunden, så regner med at den kommer enten senere i kveld/natt eller i morgen! Stay tuned!

Dere har forresten også blitt dårlige til å kommentere.. Jeg ser jo at dere er innom, men det er kommentarer som er det koseligste!

Hva har du gjort i dag?
Noen av innkjøpene du likte? 

Blogger jeg leser fast

tuvaw tcmn eeilamaa kl0vholt charlottelouise explode ungdomsperioden carolinemaria writtenbyelise saraaaeline ingridbnormann ingridskudal voeblogg aurorahelene l0ve sophieelise annais jadecelinee toppsladring terjeaa paaaulsen 

// tilfeldig plukkede bilder av noen av bloggerne

Jepp, det er da bloggene jeg leser fast. Enkelte har ikke oppdatert på en GOD stund, men klarer ikke gi slipp, og venter bare på et nytt innlegg som "Long time, no see". Som du ser, leser jeg endel blogger, og jeg er innom de aller, aller fleste hver dag! Er ikke like flink til å kommentere, men jeg har mine dager :-)

Hvilke blogger leser du? Lese vi noen av de samme?

Ready to go

Tenkte å slenge inn et lite innlegg før jeg drar ut igjen. Har nemlig fått vært endel sosial i dag, de timene jeg har vært oppe. Uff, blitt en uvane å våkne halv tre hver dag! Fikk forresten spilt inn svarene fra spørsmålsrunden, mangler bare å redigere den, så kommer den ut!
Idag har jeg vært ute med noen folk, og nå skal vi ut igien for å spise litt is hos Brage. Blir koselig! Tar med kameraet for noen idylliske sommerkveld-bilder! Chiao!
Hei og hopp!

Kreativ overskrift? Ja, jeg vet. Beklager mitt lille uoffisielle bloggfravær de siste dagene. Har ingen spesiell god grunn bortsett fra at jeg rett og slett ikke har hatt tid.

Louise fikk ikke overnattet hos meg pga. noe som kom i veien, men når jeg kom hjem... Gjett hvilke to søte jenter som hadde stelt istand en overraskelse til meg når jeg kom? Thea og Linda løp ut på gårdsplassen med velkomstsang og en latterlig morsom dans. Ballonger i henda, smilet på plass og en krone som de plasserte fint på hodet mitt. På ballongene sto det koselige hilsner, og jentene hadde film, pizza og snacks klart til jeg kom inn. Så jeg tilbragte kvelden med de, og det var utrolig koselig! Det er sånne ting jeg kommer til å huske, så jeg kan fortelle barnebarna mine det! Hehe ;-)

Kommer til å angre på at jeg lar dette bildet bli sett offentlig, men måtte jo bare  vise hvor sexy jeg var med kronen!

Dette var de eneste brukbare bildene. Var en så utrolig koselig og omtenksom tanke! Sånt som skjer på film liksom, haha!

Over til noe annet , er at jeg var ute med Solin igår. Var så bra å se snuppa igjen! Har ikke sette henne på lenge, og det kan ikke beskrives hvor glad jeg ble av å se henne! Tok med kameraet, og tok sånn ca... 7 bilder? Vi var litt for opptatt av jenteprat enn kameraet for å si det sånn, hehe!

Elsker skoa til Solin!

Pga. det lille bloggfraværet mitt føler jeg at jeg henger skikkelig etter! Har så mye jeg vil vise, blandt annet bildene fra Bø. Og de kommer! Har også minst 3 innlegg i "kø", haha! Skikkelig blogger altså! Men lover at bildedryss kommer iløpet av de førstkommende dagene.

Nå har jeg nettopp spist frokost og verdens beste iskaffe, før jeg skal på laser tag med et par folk. Det skal bli gøy! Første gangen for meg, men gleder meg skikkelig masse! Nå er den iskaffen drukket opp for å si det sånn. Men uansett - stay tuned for flere innlegg nå fremover, jeg har alltids et par innlegg i bakhodet! Koselig at såpass mange har vært innom bloggen selv om jeg ikke har blogga da, det holder motivasjonen oppe! ;-)

Hva har du gjort de siste dagene?
Har du vært på laser tag før? 

På vei hjem!

Hallo!
Nå sitter jeg på flyet hjem fra evenes flyplass. Det er gratis wi-fi her, så da var denne flyturen reddet for min del ;-)

Tror vi har fløyet over en time nå, så det skal bli bra å lande etter hvert. Har savna familien og venner hjemme, så skal bli godt å se de igjen! Louise skal også sove over hos meg både i dag og i morgen, og det skal bli så koselig! Har ikke vært med louise ordentlig på en god stund nå, så vi har masse å ta igjen!
Slenger med noen bilder fra skrivende øyeblikk, så snakkes vi når jeg kommer hjem! Har masse bilder på lur som jeg gleder meg til å vise :-)

Spørsmålsrunde!

Hallo søte!
Har jo hatt denne bloggen en liten stund nå, men har aldri fortalt noe særlig om meg selv. Så nå har du sjansen! Spør om alt du måtte lure på, så skal jeg få til å svare på spørsmålene på video senere.  En liten mulighet til å bli bedre kjent med meg og for stalkere til å få svar på det de lurer på, hehehe ;-) ;-) ;-)
 

I bø!

Yes, da er jeg endelig på besøk hos tremeninga mi, Rakel, og her er jeg da og snylter på internettet. Vi har en koselig overnatting med Harry Potter, godteri, pizza og maaaasse kos! Kommer ikke til å legge ut alle bildene jeg har tatt hittil for det er utrolig mange, men kan legge ut noen få i tillegg til noen herfra i nuet! ;-)

På onsdag var vi en dagstur på Sortland for å shoppe litt

Veronika sier: "Dette er jo eventyrland, jo"
Rakel sier: "Nei, det e Nordland" 

Herlige Rakel!

Her var vi oppe på et fjell. Været var kanskje ikke helt på topp, men utsikten var ikke til å klage på! 

Og her er da for et par timer siden. Klare for Harry Potter!

RAKEL

Fikk også beskjed om å nevne at alle må sjekke Rakel sin blogg og legge igjen en kommentar. Vi koser oss veldig mye her hos Rakel, det var så godt å se henne igjen. Vi har trossalt ikke vært her på 5 (!!) år, så det var jammen på tide! ;-)
Rakel synes det er sært at jeg snakker så mye om fjellene her. Men de er jo så nydelige! De her i Bø er bortskjemte med den vakre naturen selv om de ikke alltid har været med seg. Det har nemlig bare vært sol 2 dager mens vi har vært her, og det er ikke jeg vant med. Er heller ikke mye å gjøre i sommerhytta vi bor i uten internettdekning eller andre kanaler enn nrk1 og nrk2. Igår redigerte jeg til og med en video der jeg lagde meg te. Sier litt?

Men nå har jeg sittet lenge nok på pcen og vært usosial. Får nok finne på noe annet nå, og overlate bloggen til Linda igjen!

Hva synes du om bildene? Er det ikke fint her? 10 mål for sommeren

  • Bli brun
  • Bli kjent med flere
  • Laste ned og høre på masse ny musikk
  • Lære flere hårfrisyrer
  • Skape gode minner  • Grille mye
  • Være med venner jeg ikke er med så ofte
  • Ta mange bilder
  • Få bedre selvtillit
  • Være spontan

I tillegg skal jeg på jentekvelder, bryggeturer, shoppe, spise masse is og bare kose meg masse!

Hva er dine mål for sommeren? Noe du kjente deg igjen i?

The last goodbye

Tiden har gått så utrolig fort! Synes ikke det er lenge siden vi begynte å planlegge denne turen, og langtifra lenge siden vi bestilte flybilletter hjem igjen. Men nå er det altså siste dagen hjemme før vi drar. Nå gjelder det bare å få tatt en dusj, pakka ned de siste tingene, ta farvell med mennesker og dyr, og kjøre til farmor og farfar. Med den døgnrytmen jeg har, kan det bli spennende å se hvor tidlig jeg sovner med tankte på at vi skal opp halv fem i morgen, HEHE. Kan bli gøy ;-) ;-) ;-)

Får ikke tatt noen nye bilder akkurat nå, for jeg sitter med nattkjole og joggebukse, usminka og fin (ja, for jeg måtte jo i så fall hatt bilde av meg selv, ikke sant?), men det går vel fint med et aldri så lite arkivbilde:

Kan bli spennende å se hvordan det går med oss to sammen i en bil i to dager..

Forresten så har dere blitt veldig dårlig til å kommentere! Føler jeg fikk mer kommentarer før jeg fikk en hverdagsblogg, hmm.. Vel, jeg kan i så fall glede med å si at jeg har forhåndsskrevet fem innlegg som Linda skal poste, og det er ikke hverdagsinnlegg, men litt andre type innlegg. Håper det faller i smak da! Så må dere være snille med Linda og glede henne med å kommentere alle innleggene! Hehe ;-)

Greit, men da blogges vi kanskje i nord-norge! Ønsk meg god tur!

Piknik på taket!

Hallo!
I går bestemte jeg og Thea oss for å være litt badass. Vi gikk opp på taket på et sted jeg ikke skal nevne (hemmeliiiig ;););) og hadde piknik! Det var veldig koselig, for vi hadde med oss teppe, musikk, noe å spise og drikke på. Vi lo, dansa og hadde mange yolo-moments, haha! Her er noen få bilder:

Ikke så mye mer å fortelle nå. Har en lang og slitsom dag foran meg! Må shine hele rommet, støvsuge huset og pakke til Nord-Norge. I tillegg til at familien skal ha en koselig kveld i kveld. Skal spise god mat, og hygge oss før vi drar inn til farmor og farfar i morgen. Dette ble et kort innlegg, men bedre enn ingenting

 

Hos tante!

I skrivende øyeblikk sitter jeg ved siden av søteste Lotta (hunden til tante og onkel). Isabell sover, og Hannah Montana er på tv. Kjempekoselig å være her igjen :-)
Tenker Isabell snart våkner, så kanskje jeg tar en tur ut. Skal være her til femtiden, men det skal nok gå fint. Tenkte i alle fall jeg skulle slenge inn et innlegg.

Hva gjør dere i dag?

Late dager!

Heihei!
Først vil jeg bare si tusen takk for så mange visninger jeg hadde på bloggen etter forrige innlegg! Koselig å se at endel også tok seg tid til å kommentere. Virker som innlegget falt i smak, og det er fint å vite! Har endel andre morsomme innlegg på lur, so stay tuned!

Dagene har gått så fort i det siste at jeg ikke vet hvor tiden har blitt av. Var en liten tur i byen her om dagen med Aurora (lillesøsteren min) og Sunniva. Vi spiste litt på McDonalds, satte oss ned på brygga og gikk over til Kaldnes. Der møtte vi noen superkoselig jenter! De var endel yngre enn oss, snakker at de var 7 år alle sammen bortsett fra ei av de ;-)

Begynte at vi dytta de på huska, og tilslutt slo vi av en prat, og vi falt pladask for de alle sammen! I dag har jeg vært med Linda og Thea,  i tillegg til at det har skjedd noe privat som har tatt endel tid og energi. Og i morgen skal jeg til tante og onkel for å passe Isabell, så det blir koselig! Hun sover endel den tiden jeg skal passe henne, så tror jeg skal ta med pcen så jeg kan forhåndsskrive flere innlegg som Linda skal poste mens jeg er borte. Viste henne hvordan å poste forhåndslagede innlegg idag, så satser på at det skal gå bra!
Jeg er veldig usikker på hvordan blogginga blir i Nord-Norge. Som sagt så har ikke sommerhuset vi bor i internett, men familien der har jo det. Blir litt rart å dra til de og be om internettkoden, men får vel ordna noe en gang i blandt. Hvis ikke, så blir jo noen posta av Linda. Ble mye tekst i innlegget, så her er et bildedryss fra turen til byen jeg snakka om. Er de eneste bildene jeg har på lager nå, så!

Haha, happy!

Mye bilder av brygga på bloggen, men det er jo bare så vakkert!Gjenforening!

Hallo!

Først vil jeg bare si at jeg synes det er trist at det var noen som misforsto forrige innlegg både i kommentarfeltet og på facebook. Innlegget var IKKE en unnskyldning for å få trøst, komplimenter eller noen som helst sympati. Jeg hadde en veldig dårlig dag, og trengte å få følelsene og alt bare litt ut. Og såvidt jeg vet er dette min blogg, og jeg blogger om det jeg vil. Heldigvis forsto de fleste det. Tusen takk for fine ord, folkens. Det betyr mye ♥


Marthe sov ikke over hos meg pga. noe som kom i veien, så derfor kasta jeg sakene i bagen og dro til Sunniva istedenfor. Vi satt oppe lenge og bare snakka, lo og hadde det koselig! Sunniva sov helt til halv to, så jeg fikk vært litt effektiv imens og hadde sminka meg og allerede fått god tid til å sjekke facebook og twitter før jeg vekte henne. Vi satt vel i 2 timer og bare chilla i senga, så på dokumentaren fra da Justin Bieber var i Oslo og begynte såvidt å se på en disneyfilm før vi lagde oss frokost. 

Ettersom været ikke har vært helt i sommermodus de siste dagene for å si det sånn, hadde jeg ikke samvittighet til å sitte inne og kaste bort denne dagen når sola faktisk var oppe! Så vi kasta oss på sykkelen og dro og besøkte Linda på Barkåker. Hun har vært i Roma de siste 2 ukene så det var godt å se henne igjen. Tok med kameraet, og her er da bildene som ble brukbare:Fikk en liten ting av Linda fra Roma! Et speil med dritfint design, jeg likte det utrolig godt! :-)


Vi var ute og tok litt bilder og gikk en tur på Barkåker, men ikke så veeeldig mange av bildene ble brukbare på en offentlig blogg (hehe). Hva hvis jeg sier at dette bildet ble det eneste som var brukelig av oss? haha, koselig i alle fall!

I morgen (teknisk sett i dag, siden klokka er over tolv) skal jeg være med venner igjen, så får vi se hva som skjer videre. Har forresten fått Linda til å poste et par innlegg for meg mens jeg er i Nord-Norge. Skal selvfølgelig prøve å blogge, men siden huset vi bor i ikke har internett, blir det bare de gangne jeg har med pc til familier med trådløst internett.

Sen frokost!

Dagen ble ikke akkurat som jeg hadde trodd! Sov til godt over to, og ble ganske irritert for å ha latt meg selv sove så lenge. Jeg som skulle ut og nyte sommerværet så mye som mulig! Men så fort jeg kom ut i stua, fant jeg ut at jeg egentlig kunne sove med god samvittighet. Alt jeg så var grått. Ah, er det ikke typisk? Haha, nåvel. Jeg fikk tid til å lage meg en god frokost, noe jeg sjeldent gjør. Så da kokte jeg meg egg, varma rundstykker og drakk en god iskaffe til frokost. Skal nok komme meg litt ut nå snart for å være litt sosial igjen og for å få frisk luft. Regner med at Sunniva sover hos meg i natt, så det skal bli koselig! Er ikke så altfor lenge igjen til jeg reiser til Nord-Norge, så må bruke hver dag fornuftig nå, og fordele hver dag sånn at jeg får vært med så mange som mulig før jeg drar. 

Nå får jeg drikke opp iskaffen min før jeg steller meg litt. Så blogges vi!

Varm dag!

Hei og god kveld! (natt?)
Var jo, som sagt med Ingridsnupp i dag! Vi møttes på brygga og spiste lunsj på Havariet. Jeg klarte selvfølgelig å prestere å ha på svart bukse og to lag med topper I DEN VARMEN!! Tror vi brukte halve tiden bare på å klage over hvor varmt det var, haha! Jeg var flink blogger da, hadde med kameraet. Men av alle ting så hadde jeg glemt minnekortet hjemme! Hysterisk morsomt, og utrolig irriterende!
Jeg bestilte nydelig dessert siden jeg hadde spist før jeg dro, i tillegg til at det eneste som frista var noe kaldt. Skulle ta bilde da jeg så at minnekortet var borte.. Typisk!

Menmen, fikk lov å låne bilder av Ingrid, for hun hadde heldigvis med kameraet hun også! Etter en god lunsj på Havariet og en hel del jenteprat, dro vi med oss skravla opp på Bare Barista for å drikke verdens beste Ismocca!  Nydelige Ingrid!!

Beste tingen på jord, tuller ikke!Selv hater jeg når to av bloggene jeg leser har lånt bilder av hverandre, så dette var en skikkelig nedtur for meg! Mye klaging ang. det, men sånn får det bli! Etter en lang stund på Bare Barista, så vi rundt på Farmandstredet før jeg dro hjemover. Da grilla jeg med Thea igjen før jeg dro ut med koselige folk. Alt i alt en utrolig bra dag!
I morgen er det visst meldt like fint vær som i dag, og da skal jeg frivillig gå ut i solsteika og slikke sol!  

Hva har du gjort i dag?

Grillkveld!

Heihei!
I skrivende øyeblikk sitter jeg alene ute i stua. Thea sov over hos meg idag, og hun sover enda inne på rommet. Igår kveld hadde vi nemlig grillings med Thea og moren hennes, noe som var veldig koselig! Må jo gjøre noe ut av det flotte sommerværet vi får servert når det først er her. Vi spiste god mat, tok bilder, spilte badminton og koste oss masse! En skikkelig idyllisk sommerkveld kan man vel si ;-)

Jeg og Thea dro også på en liten sykkeltur etter at vi hadde spist, spilt mer badminton og var igrunn egentlig ganske slitne etter en lang kveld. Likevel sov Thea hos meg og vi endte opp med å spise godteri og se på film til langt på natt, haha! Det er virkelig sommer når man er våken så lenge til det blir lyst!

Nydelige pusen!Cheers!Får vel vekke Thea nå, så vi kan få i oss litt frokost. Om en stund drar jeg inn til byen for å møte Ingridsnuppa! Elsker å være med den jenta der! I kveld skal jeg også dra ut med et par venner det er lenge siden jeg har vært med. Elsker sånne fullbooka dager hvor jeg faktisk får noe ut av hver time!
Tar med kameraet når jeg skal møte Ingrid, så det kommer kanskje en oppdatering i kveld. Ha en fin dag videre!

Hvordan nyter du sommerværet om dagen?
Hva skal du i dag?

Songs on repeat

Heihei!
Du skal lete lenge etter en som ikke liker musikk. Og jeg som skal til Nord-Norge den 15. juli MED BIL (!!!) må jo gjøre klar spillelista. For på den turen trengs det bra musikk for å fordrive tiden. Skal heldigvis fly hjem igjen, men trenger jo musikk på den turen og. Her er sangene som går i repeat her hos meg.

 

 

Litt forskjellig, hehe. Men jeg trenger jo flere sanger til spillelista mi! Regner med at de fleste som leser bloggen min er like glad i musikk som meg. Kanskje ikke alle har hørt om Skillet, men jeg digger jo det bandet og. Men av de har jeg allerede mine favoritter, og de kommer ikke med nytt album før i september (WIIII), så trenger ikke noe mer tips enn det andre liker. Så hva er dine favorittsanger for tiden? Nevn gjerne alle!

Farge håret?

Her om dagen fikk jeg skikkelig lyst til å farge håret mørkere. Men ikke nok med det! Hvor kult hadde det ikke vært med en blå stripe i håret? Jeg liker å være litt spontan og skille meg ut generelt, så hvorfor ikke? Selvfølgelig er det ikke sikkert jeg får lov, men det er jo lov å ønsketenke i alle fall. Her kan dere se før/etter bilde av hvordan håret hadde vært litt mørkere:

Har farga håret mørkere flere ganger før, men ikke med striper. Så det hadde jo vært skikkelig kult! Problemet er bare det at det sliter vel endel på håret, og håret mitt begynner allerede å bli ganske slitt. Har forresten bestilt frisørtime for å klippe tuppene, så kan jo nevne det for frisøren mens jeg er der ;-)

Hva synes du om det?
Har du gjort noe kult eller spontant med håret? 

Spontan kinotur!

Et av målene mine framover er å være mer spontan, og det var denne kinoturen og! Jeg så reklame for Istid 4, og hadde kjempelyst til å se den. Så da ringte jeg Sunniva, og da dro vi for å se filmen som gikk 18:45. Filmen var kjempemorsom! Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg lo fra første til siste stund! 

Jeg tok med meg kameraet (obviously siden det er bilder av kinoturen i innlegget) og det er jeg veldig glad for! For etter filmen, gikk vi ned på brygga, og der var DEN sola! Kødder ikke, vi ble helt blenda! Men fint var det, det skal sies! Skulle bare ønske vi kunne vært der litt lenger, for da hadde selve solnedgangen vært der, og det er jo bare helt nydelig! 

(Utrolig vanskelig å få klare og tydelige bilder inne på kinoen. Tror det hadde noe med lyset å gjøre)SexyyyyyHva har du gjort i dag?
Hva synes du om bildene? 

På kino!Stikker på kino med sunniva straks! Skal være litt barnslige og se Istid 4, de er jo så morsomme! Vi snakkes når jeg kommer hjem, for nå må jeg løpe ;-)
Ha en fin mandagskveld! 

Bildedryss fra barnebursdag

De siste dagene jeg ikke har fått blogget noe særlig, har det skjedd så mye! Mye som har skjedd privat i tillegg til at jeg var på overnatting hos Jacqueline fra lørdag til søndag, noe som var veldig koselig. Trengte å komme meg litt vekk fra Tønsberg og bare kose meg med bestevenninna mi! Og etter at jeg kom hjem i går, skulle jeg i barnebursdag til kusina mi som fyllte 1 år. Tenk at det har gått et helt år siden jeg ble kusine for den herlige jenta! Tiden går utrolig fort, det er nesten litt skummelt!
Jeg tok selvfølgelig med meg kameraet, og tok da endel bilder. Får ikke lov til å legge ut noen bilder av Isabell, noe som er forståelig. Men tok da endel andre bilder også! ;-)


I dag går nok dagen ut på å være enda mer sosial med folk det er lenge siden jeg har vært med! Er ikke så mye å blogge om for tiden sånn hverdagslig sett, men tenkte å komme med innlegg om mine favorittblogger, en litt rar teori jeg har og litt sånn blanda. Høres det bra ut? 

Hva synes du om bildene?
Vært i barnebursdag i det siste?

 

Get to know me!

Slenger meg på denne lille "trenden", så får dere vite ting dere kanskje ikke visste! ;-)Hittil i år:

Har du vært i noe forhold dette året? 
- Nope.
Har du feiret bursdagen din enda? - Nei, jeg er født seint på året. Hater det!
Kysset to personer på èn kveld? - Nei.
Vært på en diett? - Haha, nei :-)
Møtt en spesiell person som har endret livet ditt? - Møtte ikke personen i år, så får vel si nei.
Vært utenlands? - Sverige, haha.
Hva tenker du på nå? - At jeg ikke har pakka til jeg skal bort i morgen enda.
Fått en ny jobb? - Hmm, nei.
Gjort noe du angrer på? - Ja.Siste...
.

Siste personen som ga deg en klem? 
- Lillesøstra mi.
Den siste personen som ringte deg? - Sondre.
Når var sist du følte deg dum? - Var nok ikke for så lenge siden.

Om kjærligheten:

Har du noen gang vært forelsket? 
- Oh yes!
Tror du på kjærligheten? - Det gjør jeg. 
Har du noen gang fått hjertet ditt knust? - Jepp..
Har du noen gang falt for din bestevenn? - Ikke mens vi var bestevenner.
Har du hatt flere enn fem faste forhold i ditt liv? - Nei.

Følelser:

Savner du noen akkurat nå? - Ja, flere personer.
Er du lykkelig? - Har det bra, men er ikke lykkelig.
Spiser du noe nå? - Nei.
Siste sangen du sang? - "Giving You Up" av Miley Cyrus. Herregud, en sang som er helt lik åssen jeg har det! 
Siste du lo av? - Noe på en film
Siste du sa? - "Har ikke sett det før."
Ord/setninger du bruker mye? Så teit, sånn kan det gikk, herregud, haha,

Finfin dag!

Hei, dere!
Siden det er meldt så mye som 44 mm regn i morgen (fy faen, hva er dette forno?!!) måtte jeg nyte denne solfyllte dagen så godt jeg kunne. Benedicte kom en tur til eik, og siden vi er sammen alt for sjeldent, hadde vi masse jenteprat og ta igjen! Kjøpte meg en is før vi gikk nedover mot andredammen. Der koste vi oss med koselig jentesnakk og masse latter før vi tok endel bilder. Er så sjokk meg og Benedicte å ta bilder som etter hvert utvikler seg til en fotoshoot, haha! Menmen, ble mange smashing bilder av Benedicte for å si det sånn, og vi koste oss masse!

Etter en stund da skyggen kom over oss og det begynte å blåse enda mer, gikk vi videre og satte oss ned for å se på waveboarding før vi gikk hjem til meg. Da spiste vi pizza og bare chilla før Benedicte tok bussen heimat!Elsker dette bildet! Ser ut som det er redigert stjerner på bildet, men det er faktisk sollyset! Helt nydelig!

Hva synes du om bildene?

Bilder fra jentekvelden

Kom hjem for et par timer siden etter en utrolig koselig jentekveld! Vi ble 6 jenter, og vi snakka, lo masse, hørte på musikk, så på film og alt det koselige en jentekveld kan inneholde. Marthe, Julie, Inger, Christine, Silje og meg. Vi så på Bruce Almighty noe som ikke kunne passa bedre! Jim Carrey er virkelig et geni på tvskjermen! Vi spiste en god del godteri hele kvelden og spiste en deilig frokost sammen dagen etter med rundstykker og det hele! 

Fineste Silje!Måtte jo ta speilbilder seff ;*

Dette bildet skal Marthe bruke som profilbilde, for det har jeg bestemt! ;-)

Søta!

Litt gærne på natta da. Skylder på for mye brus. HEHE ;-)

Hvis ikke dette frister så veit ikke jeg!Vi så to filmer i dag også, men da gikk vi for litt andre type filmer, hehe. Så på den siste filmen av Shrek og Kongeriket til en lama etterpå. Da Inger og Christine dro, poppa vi andre popcorn, så på filmene og snakka resten av timene før jeg dro.
Vi ble alle enige om at dette må vi gjenta, og nå som det er sommerferie (!!!), kan vi ikke se bort ifra at vi får tid til det også. Så det er koselig! Nå har jeg akkurat laga meg en sandwich og tenker å lage meg velfortjent smoothie etter at jeg jogga ista. Flink jente altså! Tror faktisk jeg skal sette meg ned etterpå å se et par episoder av Heroes også. 

Er du ofte på jentekvelder?
Hva har du gjort i dag? 

Here you go!

Her er videoen fra siste skoledag:

Jeg merker at mandager er kjedelige uansett om det er ferie eller ikke. Hvert fall når det er sånt vær som det er nå om dagen. Har ikke gjort særlig mye annet enn å holde meg oppdatert på når jeg drar til Julie. Er mye fram og tilbake nå om jeg skal møte Marthe i byen nå, men med tanke på at klokka tikker sakte, men sikkert mot sju og det stenger klokka åtte i byen, tror jeg ikke det blir noe av. Får se hva som skjer, men får nok fortsette å pakke nå. Tar med kameraet, så får vi se hva det blir av bilder ;-)

Ha en fin kveld videre!

Hva synes du om videoen?
Hvor tilbringer du kvelden? 

Regnværssøndag

Hallo! Sov som sagt over hos Sunniva til i dag også, noe som var veldig koselig. Ble ikke noe Sankthansfeiring på stranda, men vi hygget oss med film og bare generell bestevenninnekos. Vi fikk i oss noe usunt også, men det er jo en selvfølge.

I dag har det vært skikkelig varierende vær. Var ganske greit opphold tildigere, men nå har det bare regna flere timer i strekk. Så når jeg kom hjem, satte jeg og lillesøstra mi oss ned for å se resten av en film vi ikke fikk sett ferdig for lenge siden. 

Mislykka bilde av meg og Aurora. Vi fikk lættis. Men det skjønte du kanskje..

Pringles går igjen i bildene her! Men det er jo fordi det bare er noe av det beste i hele verden? Jaja, i morgen skal jeg en liten tur til tante for å levere bryllupsgave. Får da hilse på lille kusina mi på snart året ;-)
Så er det jentekveld litt utover dagen. Regner med at Marthe da sover over hos meg etterpå, så det blir også veldig koselig. Skal bli bra å få sett noen av jentene igjen også og bare kose oss og feire første uka i sommerferien! Menmen, vi snakkes! 

Fin start på sommerferien!

Koselig å se gjesteblogginnlegget fra snuppa mi i dag! Betyr utrolig mye ♥

Siste skoledag er alltid en spesiell dag. Vi fikk karakterkort der jeg endte opp med et snitt på 4,8 som jeg ble ganske fornøyd med! I tillegg sang jeg for åttende- og niendeklasse. Fikk Thea til å filme for meg, så jeg kan godt legge ut sangvideoen om det er interesse for det?
Etter skolen dro jeg og Sunniva en tur til byen. Vi unte oss å hygge oss litt for å feire at det er sommerferie! Sunniva kjøpte seg noen småting før vi gikk ned til brygga med noe å drikke og noe å spise på. Det blåste helt sinnsykt mye, men det var likevel koselig. Er så idyllisk på brygga i Tønsberg om sommeren! Ser fram til mange koselige stunder der i sommer med venninner. Kjøpte noen innkjøp jeg og. Følte jeg hadde samvittighet til det etter at jeg ikke kjøpte noe i Oslo.

Superfin veske/bag fra Accessorize! Halv pris til og med, så det var jeg veldig fornøyd med!

Når vi kom hjem til Sunniva, tok vi oss is og koste oss masse! Har sovet over i natt, og tenker jeg faktisk ligger over til i morgen også. Dagen i dag går nok ut på å komme oss litt ut, få i oss noe usunt og kose oss med film eller noe senere. Kanskje, om været blir bedre at vi havner på stranda i kveld, men det får vi se på! 

Hvordan feiret du sommerferien?

Gjesteinnlegg ftw!

Heihei!  Siden Vero dusjer og jeg ikke har noe bedre å gjøre, tenkte jeg å komme med et kort gjesteinnlegg til bloggen hennes ^_^ Nå er det jo en god stund siden jeg har blogget, så er nå ikke heeelt sikker på hvordan jeg skal gjøre dette, men jeg får vel bare prøve så godt jeg kan og så se hva som skjer :3 Jeg kan jo begynne (fortsette) med å fortelle dere som kanskje lurer på hvordan humøret til Veronika for tiden, selv om hun kanskje allerede har fortalt dere det i et eller flere av innleggene sine...At humøret egentlig går veldig opp og ned, i hvert fall fra mitt synspunkt...Noe som er fullt forståelig. Hun har gått igjennom mye dritt nå, og jeg må innrømme det at det har vært tider hvor jeg kanskje ikke har vært der godt nok for henne. Heldigvis har jeg forbedret meg! Tror jeg...håper jeg..

Du er en sterk person jenta mi. Du har kommet deg igjennom utrolig mye, og jeg vet du kommer til å klare å komme deg igjennom dette også<3 Jeg sier vel egentlig ikke dette ofte nok, men vit at jeg alltid er her for deg om du trenger noen å snakke med, ALLTID. Uansett om det er midt på natta eller grytidlig om morgen, ring meg om du trenger en stemme som forteller deg at alt skal gå bra. For jeg er her alltid og alltid for deg snuppa :)) Og jeg er UTROLIG glad i deg<3 Du er skytsengelen min, og uten deg så hadde jeg ikke vært den personen jeg er i dag.


Elsker deg<3

 

Over til noe litt annet; Som dere sikkert vet så har jo Vero nå fått en hamster, noe som jeg synes er flott med tanke på dens størrelse. For som de fleste vet så er Vero ei LITEN søt jente som hater det at hun er lav, og det å få en hamster på ca. samma størrelse var vel en liten oppmuntring. Nå har hun alltid noen å snakke med, som kan forstå henne bedre enn noen andre :)) Så klart, jeg er glad på hennes vegne, men ærlig talt så må jeg si at det noen ganger virker som om hun er LIIIITT mer glad i Anders(hamster), enn i meg. Tar hun Meg ut av buret Mitt daglig og koser med Meg kanskje!?

 
Da tenker jeg at jeg avslutter med å si tre ting: Du er rar, du er søt OG du er superteit vero! Og det sier jeg ikke for å være slem, sier det fordi jeg mener det. Og du vet det er positivt :)) <3

-Klem fra Snusnisna <3

Another sunny day

Føler jeg får mye ut av de dagene hvor sola står på himmelen altså! Vi slutta tidligere enn forventet på skolen i dag, så vi dro en liten gjeng på andredammen for å bade, snakke og ha det hyggelig. Og det hadde vi! Tok selvfølgelig med kameraet, og det ble over 200 bilder! Litt i overkant av hva jeg hadde tenkt til å ta, men det får bare være. Michelle, Selma, Linda, Madeleine, Julie, Sunniva, Thea og meg. Ikke en gjeng jeg bruker å være så mye med, så det var koselig å være med noen nye folk.

Når jeg kom hjem, ble det grilling. Åå, dette begynner å minne om sommer! Har en god følelse om denne sommeren altså! Jeg og Thea lå i gresset, hørte på musikk, tok bilder og lo masse! Kan ikke si annet enn at Thea er en person man ler mye med, haha. Måtte jo ta bilde av maten vettuuuu!

Et lite demonstrasjonsbilde for å vise hvor mye jeg ler med Thea. Dette er nok det "mildeste" bildet.

Luringen med kjekspakka!

Og fikk forresten tatt et litt bedre bilde av Anders i dag. Men lyset i bildet generelt ble ikke noe særlig, så da ble det svarthvitt.

Avslutter her, for er nødt til å støvsuge før jeg går ut til Thea igjen. Ha en fin dag videre! :)

Hva gjør du om dagen?
Hvordan pleier du å utnytte varme dager?

Smoothieavtale og hamsteret Anders

Vi var og henta hamsteren som faktisk heter Anders i dag. Kult navn, hæ? Akkurat nå sitter jeg faktisk ved buret hans og venter på at han skal slutte å løpe i hjulet sitt sånn at jeg kan få tatt et ordentlig bilde. Han er så utrolig bedårende og søt at det er ikke mulig! Og skal si han har sine sjarmerende trekk! Han er ganske stor til å være hamster og han har veldig mye pels så han ser egentlig bare ut som en liten dott. 

Har tilbrunget dagen med søte Thea som faktisk også er naboen min for de som ikke visste det! Hun bor under meg da, for å være presis. Hun var med å hente Anders, så har vi laget smoothie, ledd masse og prøvd en ny greie: Rista brødskive med sukker! I tillegg har vi laget en aldri så liten smoothieavtale. Thea har nemlig en bok med 100 forskjellige smoothieoppskrifter, så vi skal lage minst en smoothie i uka hele sommeren for å prøve ut så mange som mulig. Detta kan bli spennende! I dag starta vi med jordbær og banan:Dette ble nok det beste bildet av han, så det sier vel litt om hvor mye mer opptatt han er av å løpe i løpehjulet sitt enn å få et kamera trøkt opp i trynet. hehe ;));)I morgen starter vi klokka 10, så det er bare kjempedeilig! Da er det film og rydding som står på planen, og senere på dagen blir jeg nødt til å sette meg ned med Thea og skrive takkekort etter konfirmasjonen. For det er nok på tide, haha.
Ha en fin kveld videre! :)

Har du noen dyr?

I nuet og bilder fra Osloturen!

Nyter nest siste morgen som niendeklassing med å starte på skolen klokka 12:10. Er ikke feil, det! I skrivende øyeblikk spiser jeg kjeks til den store gullmedalje og drikker iskaffe. Herlig!
Vi var jo i Oslo igår med trinnet, noe som ble en utrolig koselig og vellykket tur. Vi dro på Holocaustsenteret på Bygdøy, var i Oslo sentrum på egenhånd og på Holmenkollen. Vi gikk rundt i byen i to og en halv time, og jeg, Sunniva og Linda fikk opplevd en hel masse som tre gode venninner! Vi tok en is på Aker Brygge, gikk langs Carl Johan, dro på Operaen og så attraksjoner som blandt annet Grand Hotel, Nationaltheateret, slottet, stortinget og Freia. Tok, som tidligere nevnt, masse bilder som jeg har tenkt til å vise. 

Meg og Imrane utenfor Holocaustsenteret. Herlig jente det der!

Det ble ganske varmt, så skal si denne isen var verdt de 35 kronene jeg betalte!

Slottet i enden her.

Glemte helt å stille inn på ISOen før jeg tok bildene på operaen, derfor ble bildene så lyse. 

Ignorer trynet mitt, men måtte jo selvfølgelig ta bilde med busssjåføren vår da! 

Som sagt var det en utrolig koselig tur. Elsker sånne klasseturer som jeg kommer til å huske i lang tid!
Og den store "nyheten" jeg skulle fortelle var at jeg skulle få en hamster. Haha, litt av en nyhet eller hva? Jeg gleder meg i hvert fall utrolig mye til å hente han senere i dag! Men nå bør jeg vel avslutte her, så jeg får god tid til å rydde opp etter meg og ordne meg før jeg drar bort til skolen. Ha en fin dag!

Forresten.. Er alle i daffemodus for tiden eller? Begynner å savne kommentarer. Hater å klage på det, men er jo så koselig når jeg får respons på innleggene mine! Er det bare jeg som blogger kjedelig eller er folk slække på det området? Kom igjen, det tar 30 sekunder å få meg til å smile! 

På bussen!

Sitter her med skillet på øret, sprite som forfriskning i varmen og verdens beste Sunniva ved siden av meg. Skal si vi er slitne etter mange timer i Oslo! Fikk overraskende nok ikke shoppa noe, men det er ikke feil for lommeboka, det. Forteller mer om dagen senere i dag, har mange bilder å vise.

Ha en fin dag så lenge :)

Bildedryss fra stranddagen

Kan ikke akkurat si at været var med oss fra starten av idag, men sola titta fram her og der av og til. For å summere dagen kort, så kan jeg vel si at det var en koselig dag der jeg fikk vært sosial, men samtidig en nokså kjedelig dag. Koste meg med bra folk, lo, hørte på musikk og tok selvfølgelig bilder til bloggen. Her er et bildedryss:Nå sitter jeg her med nudler som jeg kokte opp når jeg kom hjem. Så fort som mulig er jeg nødt til å komme igang med å shine rommet før jeg får besøk senere. Forteller mer om besøket i neste innlegg, så dette bygger på nysgjerrigheten!


Ha en fin dag videre! 

Forandringer!

Jepp, lenge siden sist nå! Men når sant skal sies, så har det faktisk ikke vært stort å blogge om. Og det er jo positivt for min del siden bloggen for meg har vært et sted å få ut følelser som er slitsomme å bære på alene.
Jeg har det mye bedre nå faktisk, hvis noen skulle lure. Men uansett, jeg har en stor nyhet! Fra og med i dag er denne bloggen blitt en hverdagsblogg! Jeg har tenkt utrolig mye på det, snakka med folk og har nå bestemt meg. Det blir en hverdagsblogg med noen dype innlegg iblandt når det trengs. Nå blir bloggen proppfull av alt fra photoshoots, hverdagsinnlegg, meninger, tanker og følelser. Føler jeg har satt en tykk strek her med nytt design og greier! Håper dere gleder dere like mye som meg!

I morgen skal hele trinnet på stranda som en liten kosetur. Tenker å ta med kameraet da, så blir det sikkert noen bilder å vise når jeg kommer hjem. Har egentlig en ganske travel morgendag, og grunnen tenkte jeg å dele i morgen.


Arkivbilde. Og ja - jeg er veldig glad i å ta bilder av blomster.

Tror du det blir en bra forandring?

Hva har bloggen gjort for deg?

Jeg lagde denne bloggen for min egen del, det skal jeg ikke legge skjul på. Jeg trengte et sted å samle tanker og meninger, et offentlig sted hvor jeg kan dele det med andre. Men nå etter en stund har jeg fått endel tilbakemeldinger på at andre faktisk kan relatere seg til det jeg skriver. At folk kan kjenne seg igjen og ta del i det jeg føler. Og hvor sprøtt er ikke det? Det hadde jeg ingen forventninger om, men det er jo kjempekoselig!
I tillegg til at jeg har fått så mange koselige kommentarer både i kommentarfeltet, på facebook og ved å se at det er en del som trykker på "liker" knappen under innleggene. Det gjør meg så glad! Det gir meg masse motivasjon, og det får meg til å ville blogge mere og bedre. Og også da ikke bare for min egen del, men for å vise andre at det er flere som har det tøft i livet, og at man ikke er alene.Jeg ser jo på statistikken at jeg har endel lesere, men jeg har dessverre ikke stor peiling på hvem som faktisk har fulgt meg helt fra begynnelsen og ikke. Men uavhengig av om hvor lenge du har fulgt meg, om du er innom for første gang nå eller om du har lest bloggen fast i et par dager..:
1: Hva har bloggen gjort for deg?
2: Har du kunnet relatere deg til noe eller er det en annen grunn til at du leser den?
3: Hva liker du og hva liker du mindre bra?
4: Har du fulgt bloggen lenge? 

Konkurranse

:)

reunionvinn

Blogg.no deler ut 50 parfymer fra ESCADA

fordi jeg er med i en konkurranse :))

escvinn2rr

I'm fine.

Bilder sier mer enn ord.
Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)