End this


//fra en photoshoot for et år siden

Hva skal jeg skrive? Hvordan skal jeg skrive det? Ord kan ikke beskrive det. Det verste er at jeg ikke vet hva jeg skal beskrive engang. Jeg føler meg som to. Den ene er meg, mens den andre er meg. Jeg er med til byen, på skolen.. Jobber til og med ganske bra. Men jeg er ikke der. 

Tankene mine er som en himmel full av mange skyer. De bare famler så fort jeg prøver å gripe tak i dem og sortere alt. Det er umulig. Jeg mister grepet. Klarer ikke mer. Bare vær så snill og stopp dette. Jeg er så mentalt sliten. Så depressiv. Jeg er rett og slett ikke megselv. 

Man skulle tro jeg var glad innimellom. Jeg tror det selv. Men det er bare for en liten stund. Så kommer jeg hjem fra skolen, legger meg ned på senga. Så kommer det. Alle følelsene må ut på en måte - gjennom tårer. Og det stopper ikke heller.  Må ta igjen for alle stundene på offentlige steder hvor jeg får lyst til å bryte sammen, men ikke kan. Det er forferdelig vondt. Vær så snill å stopp dette snart, jeg klarer ikke mer.


-
Jada, høres ut som om jeg lider. Slapp av, har det bra hjemme, og generelt. Er bare ikke så lett til tider, og jeg går gjennom en veldig depressiv periode akkurat nå. Derfor kommer bloggen til å være mitt fristed til å få skrevet ned det jeg behøver. Jeg har det ikke så lett, så sånn blir det.

3 kommentarer

Solveig Øksendal
-20.10.2012 kl:00:38


Velkommen til min verden!!
Amalie S. M.
-20.10.2012 kl:00:40


Håper virkelig det snart blir bedre for deg!
Kamilla -
-21.10.2012 kl:14:09


Håper det snart blir bedre for deg, Veronika! Fortjener virkelig ikke å ha det sånn, som det :(

Skriv en ny kommentar