Inspirasjonskilde #4

Siden jeg ikke har skrevet om en inspirasjonskilde på typ 3 uker, tenkte jeg det var på tide. Ikke at jeg har noe bedre å gjøre uansett. Er syk i dag med øreverk (som forsåvidt endelig har begynt å gi seg), forkjølelse + feber. Sto opp hi halv ti tiden, har dytta i meg en skål med nudler og lever nå på mariekjeks og te. Med tanke på at helgen ikke var en veldig koselig helg, og at jeg har både naturfagsprøve og norsk esseyskriving denne uka, kan jeg ikke si jeg er storfornøyd med å være syk på toppen av det hele. Menmen, sånn er livet. Har heldigvis med meg naturfagsboka, så får jeg bare satse på det beste! 


http://idonn.blogg.no


Ingen kan si imot når jeg sier at Idunn er utrolig vakker! Idealutseende, uten tvil! I tillegg er hun en utrolig flink blogger som man kan se at allerede skapt sin måte å skrive på. Førsteinntrykket etter å ha lest bloggen et par ganger er at hun virker veldig selvsikker og jordnær. Det virker som om hun har funnet hvem hun er og hvordan hun vil være. Beundringsverdig, helt klart!

Jeg elsker virkelig bloggen til Idunn! Hun skriver på den måten at hun liksom "bryr seg" om leserne. Mye variasjon gjennom bloggen også! Bilder, følelsesmessige innlegg, hverdagslige innlegg, og ekte innlegg. Mange av toppbloggerne setter bloggen i et veldig annet fokus enn hvordan livet dems egentlig er. Det er jeg ganske sikker på. Det synes jeg også er veldig flott, at Idunn blogger som oftest positivt og interessant, samtidig som hun innimellom skriver om vonde ting. Ikke personlige, men vonde ting. Ting som alle kan kjenne seg igjen i. Det er kanskje noe av det jeg liker best med bloggen til Idunn!
// bilder fra bloggen til Idunn

Det er vel egentlig ikke stort mer å skrive enn å bare oppfordre på det aller sterkeste å ta en tur innom! Du kommer ikke til å angre!

Leser du bloggen til Idunn?

2 kommentarer

Jacqueline
-16.10.2012 kl:15:23


søtt
Idunn
-16.10.2012 kl:17:42


Åååhh, tusen takk kjære fine deg <3

Skriv en ny kommentar