"Personlig økonomi"

Heihei! Nå sitter jeg faktisk på skolen og blogger. De to siste dagene har vi hatt et morsomt prosjekt på skolen. Et matteprosjekt faktisk, såkalt "Personlig økonomi". I dette prosjektet skulle vi liksom være gift, ha barn og rett og slett lage et budsjett som en vanlig familie ville gjort. Da var jeg så heldig og ble gift med Alex, og han har nettopp dratt. Vi har akkurat levert inn budsjettet vårt, og jeg er overrasket over hvor bra det hele har gått!
Skulle virkelig ønske at vi hadde slike prosjekter oftere. Mye bedre enn vanlig skole, og dessuten får vi jobbe mye mer fritt og på egenhånd. Perfekt for min del! ;-)

Har tatt masse bilder iløpet av dagene, her er et lite utvalg:


Fikk også ufrivillig skaffa meg en fotograf, som kun tok bilder av seg selv. Ble du fornøyd med bildene, Marthe? ;););)I jobbmodus!

Vel nå er jeg i alle fall veldig klar for helg, og skal straks dra hjem for å feire med et glass iskaffe. Man finner alltid en grunn til å drikke iskaffe vettu! Får se hva jeg gjør etterhvert, men jeg må i hvert fall få rydda rommet, og satt opp en hylle. Kanskje se et par episoder av Two And A Half Men. Hah, føler meg så loner for tiden. Er vel ikke den eneste for jeg håpe?

 

2 kommentarer

Jacqueline
-12.10.2012 kl:13:09


Flinka mi <3 Sykt fine bilder, du er så flink til å ta bilder:))
Amalie S. M.
-12.10.2012 kl:17:52


Helt enig med at vi burde ha slike prosjekter oftere! Mye bedre enn en vanlig skoledag ;)

Skriv en ny kommentar