bare fuck.

Mobilen min er ødelagt. Hater speil. Det er søndag. Høstferien er over. Har så lyst til at bloggen skal være proppfyllt med innlegg fra høstferien. Fyllt med fine bilder, minner og smilende dager. Men nei. Ikke misforstå - har jo hatt en fin ferie, men jeg har virkelig fått føle på følelsen ensomhet, skuffelse.Har så lyst til å skrive ned hvorfor jeg hater denne dagen, og egentlig alt, men blogg er jo offentlig. Alle får feil inntrykk. Ikke at det er feil, det er jo sant. Men likevel. 
Kunne ramset opp alt som irriterer meg, alt som gjør denne dagen negativ, alt som gjør meg negativ. MEN NÅ MÅ JEG SLUTTE Å VÆRE SÅ NEGATIV. Kommer til å ende opp uten venner og greier snart, jeg.

Åja, sorry at jeg ikke har blogga, men har ikke hatt motivasjon. Dessuten har ferien gått ut på two and a half men for det meste. Har lasta ned 3 sesonger hittil, og er akkurat ferdig med den første. No life ♥ 
Begynte på et innlegg om Lindsay Lohan her om dagen også, men ble aldri fornøyd, og jeg kom plutselig til et punkt i innlegget der jeg ikke kom lenger. Noen som kjenner seg igjen? 

Greit, ha en fin søndag videre. Tilgi meg min negativitet :) - sjekk, smiley og greier!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar