Inspirasjonskilde #2

http://ingridbnormann.blogg.no

Ingrid er utrolig flink til å skrive, og gjennom bloggen hennes får man et innsyn på hverdagen hennes, interesser som foto og mote og andre ting en typisk hverdagsblogg bør inneholde. Ingrid er også en veldig god venn av meg, og hun har virkelig sine meninger om saker og ting! Disse klarer hun å uttrykke på bloggen på en bra måte.

Hun tar også bra bilder med bra kvalitet, noe som er et must for at jeg skal lese en blogg. Bildene hun tar gir meg masse inspirasjon, og gir meg en følelse at jeg også kan få til noe bra! Ingrid er så langt ifra en overfladisk blogger som kun skriver om hvor bra livet er, og hvor fint vær det er. Hun skriver innlegg om sitsomme dager, prøver og variasjon som viser at livet går opp og ned. Det liker jeg!
Jeg kan nesten ikke beskrive hvorfor, for jeg vet vel egentlig ikke helt konkret selv heller, men jeg elsker bloggen til Ingrid! Er innom den flere ganger daglig!








// bilder fra bloggen til Ingrid

For å si det rett ut: Bloggen hennes er virkelig verdt en tur innom! Stå på Ingrid, du er flink med det du driver med! ♥ 

Leser du bloggen til Ingrid?
Legg gjerne igjen en kommentar med en blogg du får inspirasjon fra.

Én kommentar

Ingrid B. Normann
-18.09.2012 kl:14:59


Herregud så glad jeg ble nå!

Så herlig du er Veronika!! Ble skikkelig motivert :-)

Alt det fine du sier om meg går rett i retur!!

Loveu <3

(altfor lege siden siste kaffedate..)

Skriv en ny kommentar