Følelser
For en herlig følelse jeg sitter igjen med nå! Etter nesten et år med harde kvelder, søvnløse netter, ukonsentrerende skoletimer, savn og tårer. Nå er jeg sterk! Nå er jeg over deg! Føler ingen sympati ovenfor deg lengre. Husker du sa at jeg skulle tenke på deg som en snudde ryggen til deg og som dolket meg i ryggen når jeg trengte det. Vel, det eneste jeg tenker er at jeg fortjener så mye bedre!
Jeg har andre ting å tenke på.

Jeg har hele tiden hatt  i bakhodet: "What doesn't kill you makes you stronger". Og det er sant, for jeg har slitt, grått og hatt det ille. Et tungt og vanskelig år, men med gode venner og lys i enden av tunnellen, har det gått seg til rette. Nå er jeg endelig back on track, og jeg føler meg helt ny igjen!

Tusen takk for at du ga meg så mye verdt å kjempe for. Du hadde utrolig stor innvirkning på livet mitt. Du styrte meg, uten engang å vite det. Tusen takk, uten deg hadde jeg ikke vært den jeg er nå. Utrolig nok har du formet meg til den jeg er nå. En person med lærdom, minner og en ny oppfatning av ting. Tusen takk for at du var en dust, det har hjulpet meg til å bli sterkere. Tusen takk! 

Én kommentar

Amalie S. M.
-13.09.2012 kl:22:22


Så bra ting går bedre! Du er virkelig sterk :))

Skriv en ny kommentar