Inspirasjonskilde #1

Har tenkt til å begynne med noe nytt, nemlig ukas inspirasjonskilde! Det kommer ikke til å bli en fast dag i uka, for da bare glemmer jeg det av, også blir det masse surr, men sånn ca. ukentlig kommer jeg til å skrive et par ord om noe jeg inspireres av. Sikkert mest blogger, men også andre ting innimellom. Håper dette er noe leserne liker like mye som meg! Kan jo bli morsomt å dele litt inspirasjon og tipse om blogger i samme slengen! :-)


iaa1996.blogg.no


Ingvild Aasheim blogger for det meste om fotografi, og om hverdagen hennes med ME-diagnosen. Hun tar superfine bilder, med mye variasjon. Hun er utrolig flink med design og html koder, så ta gjerne en titt på hennes utvalg av gratisdesign her. Kan garantere at det er verdt en tur innom!
Jeg elsker virkelig bildene hun tar, og jeg vil si jeg har mye å lære av henne! Jeg er jo veldig glad i fotografi selv, så når Ingvild kommer med innlegg om kamera eller bare fotografi, stråler jeg av glede! Hun har virkelig mye erfaring, så hovedsaklig vil jeg nok si at det er bildene hennes jeg får mest inspirasjon fra! 

Hun er også utrolig pen! Da mener jeg også naturlig! Virkelig en søt skapning!
Gjennom bloggen til Ingvild får man et virkelighetssyn. Livet er ingen dans på roser, og langt ifra perfekt. De fleste vil nok være enig med meg når jeg sier at mesteparten av toppbloggere blogger på den måten at man får inntrykk at livet dems er perfekt. Men Ingvild blogger faktisk om hjemmedager, hvor slitsomt det er på skolen, og hvilke mål hun har satt opp for seg selv. Det er respekt!

// tatt fra bloggen til Ingvild

Har du lest denne bloggen før?
Er dette noe jeg burde fortsette med? 

3 kommentarer

Jackie Kroger
-11.09.2012 kl:19:23


<3 hei <3
Ingvild - Foto & hverdagsblogg!
-11.09.2012 kl:19:35


TUSEN TAKK for fine tilbakemeldinger og søte ord, setter utrolig stor pris på det. Takk, takk takk! :) <3
QUIZZA - kommenterer alltid tilbake!
-15.09.2012 kl:15:36


elsker bloggen din ! :)

Skriv en ny kommentar