Bad day

Jeg liker å tro at tårene renser kroppen, som de sier. Jeg liker å tro at det er sunt å bryte sammen en gang i blandt. At man har godt av å være lei seg.

I dag er en av de dagene hvor alt er bare dritt. Forsåvidt i går også, men mest i dag. Av så små, men mange grunner som bare blåser seg opp innvendig og tar fra meg humør, smil og viljestyrke til å holde meg på topp. Det er så lett når man er alene.. Ja, bare bryte sammen. Ta seg selv i å sitte med tårer som renner nedover kinnene som nå har blitt iskalde. Så kom jeg på at jeg hadde glemt igjen tøflene på stua, ikke rart jeg er kald på føttene. Enda en grunn. You see?

Det er vanskelig å ikke bli forstyrra av alle nydelige jentene som er rundt meg hele tiden. På youtube, blogger, og ikke minst alle de nydelige venninnene mine! For i dag er en av de dagene hvor jeg ikke engang gidder å se meg selv i speilet. Kommer bare til å ende opp med å stirre meg ihjel, og på alle kompleksene. 

Jeg sitter med følelsen av å føle meg sliten, skuffa, tom og lei meg. Lei meg for så mange grunner. Grunner mine nærmeste ikke engang ville forstått. Vet ikke hvem jeg skal gå til, og om jeg skal gå til noen. Om noen gidder å høre på alt sutret mitt. Aller mest vil jeg bare ha en god klem. Whatever, setter på en film ellerno. 

Har du noen filmtips? Kom med dem! Gjerne flere!

Én kommentar

Jackie Kroger
-09.09.2012 kl:15:00


A WALK TO REMEMBER! <3 Du mååå se den! Elsker deg kjempemye jenta mi. Håper alt blir bedre i morra da! :)

Skriv en ny kommentar