12 små etterlengtede dager

Gleder meg til å komme meg litt vekk. Bare for 12 dager. Vekk fra folk som forvirrer meg, vekk fra Tønsberg, vekk fra alt som er kjent og alt jeg ser hver dag. Til noe nytt! Det skal bli fint å bare nyte to uker sammen med familien jeg ikke ser så ofte. Møte mennesker jeg savner. Ha det gøy, være med andre personligheter. Få oppleve mer, ta flere bilder, bare nyte hver dag! Ikke misforstå, jeg liker meg kjempegodt her, og alt er flott. Jeg har verdens beste venner, det er sommerferie and you name it! Men det er vel ikke noe galt i å ønske seg vekk litt? 

Kanskje jeg opplever at folk jeg ikke trodde skulle savne meg, savner meg? Kanskje jeg kommer hjem igjen og er forbredt på mer ting. Kanskje jeg har klart, for meg selv, å bygge opp mer av meg selv slik at jeg kan tåle mer. For dere vet "What doesn't kill you, makes you stronger". Jeg har selvfølgelig vokst som person, vokst av erfaringer og opplevelser og blitt sterkere. Selv om det har gjort meg vondt, selv om jeg har måttet slite. Gråte meg i søvn, hatt altfor lite overskudd, ikke noe energi fordi jeg tenker for mye. Men se på meg nå - jeg er sterk igjen!

Jeg vet ikke om jeg noengang kan bli 100% meg selv igjen etter det som har skjedd. Det har virkelig hatt så stor påvirkning på meg at jeg ikke vet om alt kan bli som normalt. I tillegg til at jeg ikke er en optimist for å si det sånn. Men helt ærlig.. Det var helt jævlig, men jeg er så godt som gjennom det. Nå tror jeg faktisk at jeg bare trenger en stund for meg selv, uten alle folk som gjør meg forvirra. Folk med sin egen mening. Egoistisk tenkt? Vel, jeg gleder meg uansett til å bare komme meg vekk. I 12 små dager.
2 kommentarer

Anonym
-06.07.2012 kl:21:24


Hva er det som har skjedd med det?
Julie
-07.07.2012 kl:15:46


Kjempe fine Bilder! :-)

Skriv en ny kommentar