Chocolate is stronger than love

FOR en stressende dag! Onsdag er den tyngste dagen i uka på skolen, for vi har bare teorietiske fag hele dagen. Etter skolen var det rett til kirka på konf. møte. Eller møte og møte.. Vi tok bilder og øvde til selve dagen osv. Etter det, dro jeg og Julie til byen for å søke om å få jobbe på SF kino på arbeidsuka. Men neida - vi måtte hjem igjen og sende mail til sjefen der. Stress!

I det siste har jeg vært utrolig forvirra. Trodde jeg likte *skilt, jeg. Men nei, tror nok ikke det likevel. Føles som om følelsene faktisk forsvant like fort som de kom, og det er så utrolig trist! For nå er jeg selvfølgelig da stuck tilbake på *telefon igjen. Eller, jeg har vel på en måte bare meg selv å takke. Dum som jeg var, så jeg gjennom samtalene våre. Det er ikke å anbefale! Tårer i øynene og en stor klump savn er bivirkninger.
Vil så gjerne bare få alle følelsene kategorisert og på plass! Er så lei av å gå rundt sånn her. I 9 måneder har jeg likt den dusten, og han likte meg i 4 av de, så da kan du jo bare tenke deg. 


// søtt bilde jeg fant på weheartit av sjokoladehjerter, men jeg har skrevet og funnet på teksten

Så mye teit som har skjedd for tiden. Var hos farmor og farfar på torsdag og så på grava til Marte. La på en rose og i tillegg hadde mamma kjøpt et begravelseslys vi satte på grava. Kom endel tårer da skal jeg si deg. Så er det jo denne her forbaska kjærligheten da! På toppen av det hele har jeg null overskudd for tiden og føler at jeg ikke får noe ut av de timene jeg er oppe. De eneste små timene som gjør det verdt å stå opp er de timene jeg er med venner. Mine fantastiske venner, å, hva skulle jeg gjort uten dere?

Så nå sitter jeg her å trøkker i meg masse kakaopulver og bittelitt vann (digg!) mens jeg hører på Adele og ser på arkene jeg har fått utdelt i RLE ("sjokoladen" jeg spiser er også grunnen til bildet ovenfor. Er ikke helt random med valg av bilder da, haloooo). Har framføring snart om Jehovas vitner, og har fått utdelt da endel stoff av min kjære gruppe som jeg må sortere. Får vel komme igang, vi blogges!
Ha en fin kveld videre, dere :))

* Kallenavn på gutter. Telefon er han samme gamle jeg har blogga om fra starten, mens skilt er han jeg skrev om for bare et par innlegg siden.  

 

2 kommentarer

Rebekka
-25.04.2012 kl:20:34


Fint skrevet!
Marie sundalen
-25.04.2012 kl:20:40


Hei hei!

Hvordan går det? <3

Kan du gjøre meg en tjeneste? - Stemme på mitt blogginnlegg, så får jeg innlegget mit lenger opp på forsiden til nettavisen n2p.no! Hadde satt utrolig pris på det! Gå til min blogg/url <3

Vil også anbefale å registrere deg der, så får du dine blogginnlegg på forsiden, og bloggen i topplisten dems. Jeg har selv fått veldig mange nye lesere etter jeg registrerte meg! :)

klem <3

Skriv en ny kommentar