Om vi var hverandres.

Sitter og nyter siste dag i påskeferien med denne sangen (som forøvrig egentlig ikke passer til situasjonen min, men har bare dilla på den for tiden) på øret og påskegodtet ved siden av. Herlig sa du? Jepp!
Er sånn passe fornøyd. Altså, det finnes ikke noen bedre følelse i hele verden enn å være forelska, og hvert fall det å vite at det er en bra ting, og ikke føle at en er dum som er forelska i en idiot.

Men nå skal jeg faktisk ikke være for naiv. Vente til i morgen og se hva som skjer. Hva som skjer når jeg ser han. Jeg kan innrømme at jeg egentlig er en utrolig negativ person. Kanskje endel som har merka det her på bloggen, men nå er jeg plutselig positiv. Kan være pga. at livet mitt plutselig har fått denne brå endringa? At jeg gikk fra å være i dyp kjærlighetssorg og å slite i flere måneder med samme dusten til å endelig falle for en gutt som kan være bra for meg! Som jeg kanskje (forhåpentligvis) kan få et forhold med? Som kan gjøre meg glad og som jeg kan gjøre glad. Tenk på det, da! Jeg åpner meg for deg, og du åpner deg for meg. Vi snakker. Lenge. Ååå, jeg blir så glad hver gang! Hver gang du tar deg tid til meg. Og jeg vet du er i en vanskelig situasjon, men betyr det noe for deg at du kan snakke med meg om det? At du kan åpne deg til meg, og at jeg kan forstå deg? Blir du glad?

Selv om du er usikker på en annens følelser og en annens situasjon i forhold til deg selv, men vit at du fortjener noe bra. Ikke nødvendigvis meg, men du fortjener uansett mye bedre enn det du opplever nå, og det vet du selv og.
Men jeg klarer bare ikke slutta å tenke på om du var min. Om vi var hverandres.

4 kommentarer

Pernille din <3
-09.04.2012 kl:20:55


Søt du er vennen min <3 håper det går bra med denne lille kjærlighetshistorien din :* jeg er ihvertfall her for deg :D fint innlegg <3
Solin
-09.04.2012 kl:21:54


du vet akk ossen du skal beskrive følelsene mine ! haha digger bloggen din! elsker deg og du vet jeg er her for deg!
Marita Solheim
-10.04.2012 kl:15:41


sv: tusen takk skal du ha :-) veldig hyggelig!
kristinehi
-11.04.2012 kl:16:22


så bra blogg, stå på!

Sv: takk for kommentaren <3

Skriv en ny kommentar