What doesn't kill you, only makes you stronger

Det har vært en vanskelig tid. Men hele tiden har jeg levd under sitatet "What doesn't kill you, only makes you stronger". Det er så sant! Tiden leger alle sår, men det vil fremdeles være arr. Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne det. For uansett hvor lang tid det går, vil dette tema og egentlig alt som har med han å gjøre, være ømt.
Det som faktisk ikke overrasker meg, er at jeg har hatt rett. Det beste er egentlig bare å få opp øynene for alt annet enn han. For selvfølgelig vet jeg at det finnes andre gutter der ute, men jeg klarer ikke bare la det synke innover meg og la det hjelpe meg til å forstå. Det er veldig vanskelig å forklare, for jeg vet det samtidig som at jeg ikke vet det.

Kompliserte greier, hehe. Men nå som jeg faktisk har fått opp øynene for andre gutter, og snakka med andre gutter så går det endelig inn på meg. Det finnes gutter som man kan snakke med, som får deg til å le som ikke bare er han.Vel, som jeg sa, så tar dette tid. Og jeg skal ikke si noenting for sikkert nå, for når jeg ser han igjen, kan hva som helst plutselig skje. Kanskje jeg får vondt i magen, kanskje det kiler i magen? Hva vet jeg? Men forhåpentligvis kjenner jeg ingen tomhet eller noe som helst savn.

Blir du fornøyd da? Hvis jeg endelig kommer over deg og glemmer deg? Er det slik jeg tenker; at du egentlig vil gjøre det bra for meg? Du er vanskelig å forstå seg på, det skal du ha. Kan ikke få sagt det nok ganger.
Uansett hva som skjer, kommer jeg til å lure på hva du tenker når du ser meg. Det har jeg alltid gjort, og det kommer jeg alltid til å gjøre. Det må du vite. Skulle gjort mye for å vite det, uansett hvor langt over deg jeg er.


© Copyright // et av de få bildene jeg kommer til å legge ut av meg selv på bloggen. Og ja - jeg er klar over kvaliteten, men det er ikke nøye.

Det som egentlig er litt morsomt er at jeg faktisk har laga en blogg. Og jeg er utrolig glad for det, for dette kan jeg se tilbake på om noen måneder. Hvor mye jeg har slitt og hvor mye jeg har grått og vært lei meg. Jeg har blitt sterkere gjennom denne tiden selv om det har vært vanskelig. Og selvom jeg ikke er helt over alt enda, så føler jeg at jeg endelig har kommet et stykke på vei og kan se forandringer.
Det er jeg så glad for!
Kort summert fra dette innlegget kan jeg si at jeg tror (og håååååper) at jeg har falt litt for en annen gutt. Er ikke helt sikker, så det får tiden vise. Jeg merker at det er egentlig ikke så mye som skal til for å sjarmere meg i senk. Bare få meg til å le, og vis at du engasjerer deg og bryr deg. Da er det litt utrolig å tenke på hvor mye han gjorde før jeg endelig falt for han, haha! :))

Merker også at noen er nysgjerrige på å vite hvem "han" er. Synes det er litt morsomt, hehe. Men kommer ikke til å si det, og i hvert fall ikke her på bloggen. Selv om jeg skriver om private følelser på bloggen, deler jeg ikke sånt. Det gjør dere jo så nysgjerrige og litt mer ivrige på å lese videre hvis jeg forstår rett, og det er egentlig bare gøy!  

8 kommentarer

Silje Nordmo <3
-07.04.2012 kl:22:26


Vs: Victoria drikker Hvit mocca frappe ;)
Kamilla
-07.04.2012 kl:23:24


Du er så flink til å skrive !
karazz
-08.04.2012 kl:00:05


såå fint bilde av deg!!! <3
Ida - Foto&Hverdag - Kommenterer alltid tilbake :)
-08.04.2012 kl:00:30


Du er kjempe pen! Og så skriver du veldig bra, fin blogg! :)
Vanja Eileen - kommenterer alltid tilbake ♥
-08.04.2012 kl:13:22


bra innlegg , med mange fine bilder : )
Amalie S. M.
-09.04.2012 kl:00:36


Sv; Sorry, Veronika. Er ikke så flink til å kommentere ;) Hehe..

Men du skriver så utrolig bra, og du må vite at jeg leser bloggen din selv om jeg ikke er så flink til å kommentere <3
EliseWLarsen
-09.04.2012 kl:02:53


Et av mine favoritt ordtak! :)
Louise ♥ conception
-09.04.2012 kl:19:04


kjenner meg så igjen ja :/

Skriv en ny kommentar