Hater at han ser

Blogger med lange mellomrom nå, men siden det er påskeferie blir det nok endel bedre. Nei, vent.. Har en fullbooka ferie egentlig, men skal nok likevel få pressa inn et par innlegg :))

Ikke så veldig mye nytt siden sist. Var Åpen Kveld på skolen i går, og han var jo der. Han sto ved cafèen og gikk rett forbi meg, og så meg i øynene. Lenge. Å som jeg hater at han gjør det! Det er akkurat som han erter meg fordi han vet såå godt at jeg liker øynene hans så godt i tillegg til at jeg har det vanskelig rundt alt med han. Selv om ting har roet seg litt ned nå, og jeg merker følelsene forsvinner litt og litt, er det fortsatt vanskelig. Vanskelig å se han om dagen, og det å tenke på samtalene vi har hatt. Selv om jeg ikke tenker like mye på det, så tenker jeg på det. Og det er da jeg blir lei meg igjen, for jeg vet at det aldri blir sånn igjen.

Altså, de som kjenner meg veit hvor teit jeg er. Og dette er også veldig teit, men jeg tenker at på en måte så er han litt snill mot meg? Kanskje han ignorerer meg for min skyld? At når han skjønner at jeg mister litt og litt følelser, og han ser statuser på face som åpenbart ikke er siktet til han, så blir han glad?
Kanskje han er så smart og snill(?) at han vet at jeg kommer bare til å bli enda mer lei meg om det hadde fortsatt, og at han ignorerer meg for at jeg skal miste følelser og dermed bli glad igjen.

Hehe, eller så kan det selvfølgelig være at jeg er for naiv, da. Og det er heller ikke bra!  

Men vi fikk avspasering i dag pga. Åpen Kveld i går, så derfor drar jeg ut med Louise nå! God påskeferie :))

5 kommentarer

Sunniva
-30.03.2012 kl:16:33


du klarer det, vennen! ;)
krisannk
-31.03.2012 kl:08:06


God påskee ;)
SaraAlexandra.com
-31.03.2012 kl:12:44


god påske :D
Susi ♥
-05.04.2012 kl:19:55


GOD påske snupp♥
Kine
-05.04.2012 kl:22:59


Kan du ikke bare si hvem det er!!?

Skriv en ny kommentar