Er jeg slem? Egoistisk og kravstor?

Fin dag? Joda. Føler jeg endelig har nådd toppen av mine mål på skolen nå! Er så fornøyd som jeg kan bli :))

Men det må jo alltid skje noe negativt iløpet av en dag. Savner han så sykt nå for tiden! Selv om jeg er på vei over "dumpen" som jeg liker å kalle det, merker jeg fortsatt savnet. Alltid idèt jeg ser han, får blikkontakt eller tenker på han, så kjenner jeg det stikket i magen. Savn. En ren, ukontrollerbar klump av savn som kommer og går hele tiden. 


Aner du hvor mye jeg trenger deg? Alt skjer på en gang nå. Er så typisk, men sånn er det. Ja, sånn er det alltid med meg nemlig. Må alltid menge meg med folk som ikke klarer å holde det de lover. Jeg føler meg så jævlig desperat, egopstisk og dum, men jeg trenger deg. Det er alt jeg har å si. Du aner ikke!

Jeg har tenkt endel.. Aner ikke om det er bra eller dårlig, men jeg begynner å lure på om det kanske ikke er han jeg savner. For når jeg tenker etter hadde jeg vært like glad om det var noen andre jeg hadde hatt de minnene med. Om det var en annen som fortalte meg de tingene han gjorde, og fikk meg til å føle på samme måte:

Kanskje det jeg egentlig savner, er nettopp det jeg har nevnt nå. En som kan få meg til å føle meg som noe bedre enn jeg allerede gjør.


Er jeg slem? Er jeg egoistisk og kravstor? Det er spørsmålet jeg stiller megselv. For det er kanskje bare minnene jeg savner. Jeg klarer ikke slutte å tenke på det. Kanskje det bare er sånn hjernen min er. For selv om jeg ser han og kjenner savnet, så tenker jeg likevel aller først på alt han har sagt til meg. Og jeg synes det er vanskelig å forestille meg selvfølgelig, for han er.. han. 

Nok et improviserende innlegg. Liker det ikke, men måtte få ting litt på plass nå etter i dag. 

3 kommentarer

Kamilla
-24.03.2012 kl:09:55


Du skriver så utrolig bra ! <3
Marthe
-24.03.2012 kl:19:10


Du er ikke slem, egoistisk eller kravstor!

Du er ei jente som ble såra og som tar det på din egen måte. Du er helt fantastisk, aldri tvil på det! :)
ingridskudal
-26.03.2012 kl:19:07


uff.. stå på, du klarer dette her! :D kjempebra skrevet, Veronika.

sv; tusen takk, hehe, koselig tilbakemelding :)<3

Skriv en ny kommentar