This is about a boy that is in love with a girl

"Kjærlighet skal ikke være lett". Tror det er de ordene jeg får høre mest nå for tida. Hater å se at jeg og andre venninner og bekjente ikke har det bra. Når alt handler om den ene gutten.
Er rett og slett så lei av alt nå! Eneste jeg vil ha er de ekte vennene mine, sol og sjokolade! Skolen dreper meg med prøver i alt mulig, innleveringer, framføringer og max med lekser. Derfor har jeg ikke hatt tid eller ork til å blogge heller. Skolen suger all fritid fra meg og jeg ender opp med 0 overskudd. Er alltid sliten, trøtt og lei. 

Og jeg klager som alltid :)) - legg merke til smileyen!!Trodde jeg hadde funnet ut hvordan jeg skulle komme over deg. Trodde jeg kunne spole tiden tilbake, men nei. Jeg klarer ikke, uansett hva! Uker blir til måneder og jeg sitter fortsatt fast i bunnen av grøfta. Å grave seg opp med svake hender og et hode som ikke greier å tenke klart er ikke lett. 

Du hørte meg synge og spille gitar i dag, ikke sant? Tenkte du på meg i det hele tatt under den siste sangen på konserten? Navnet ditt må vel i hvert fall streifa deg en gang når han sa "This is about a boy that is in love with a girl"? Eller? Du sier du ikke har vært forelska i noen andre etter meg. Det gjorde meg glad. Trygg. Mer sikker. Men skulle likevel ønske jeg var den som kom først videre. Egoistisk much? Fint.

Ha en fin kveld (natt?) videre!

3 kommentarer

Rebekka
-17.03.2012 kl:10:23


Fin blogg!
ingridskudal
-21.03.2012 kl:17:55


ååh, headeren din er nydelig!
EliseWLarsen
-05.04.2012 kl:00:02


Det ordner seg for snille jenter♥

Skriv en ny kommentar