Det er tårer som renner nedover de kinnene

Jeg husker da vi fortalte hverandre at vi var glade i hverandre. Vi fikk ikke nok av hverandre, og det jeg gledet meg mest til hele dagen var da jeg kunne sitte og prate med deg i timesvis om alt og ingenting. Det var høydepunktet, det!

Nå er alt annereldes. Vi prater aldri og har ikke noe som helst kontakt. Vi unngår hverandre, gjør vi ikke? Det virker i hvert fall sånn. Og når jeg (uheldigvis?) får blikkontakt, føler jeg meg dum. Kjempedum faktisk. Akkurat som du tenker "Herregud, er hun fortsatt sånn?",  "Er hun fremdeles der?" eller "Seriøst, hva holder hun på med?". Er det rart jeg føler meg dum?Nå går virkelig ingenting min vei i livet. Greit, jeg har venner og alt jeg trenger for å overleve, men nå som henne også går bort. Bokstavelig talt faktisk, skal hun gå bort fra livet mitt, og til himmelen. Det var henne jeg alltid støttet meg på når jeg var redd og grudde meg, når jeg gråt og når jeg ville bli glad. Når jeg trengte kos og en å være sosial med. Hva skulle jeg gjort uten deg, jenta mi? Hvis du bare kunne skjønne hvor mye du betyr for meg, hvor mye jeg har grått og hvor mye jeg vil gråte.. 

Livet kommer aldri til å bli det samme. Helt ærlig, hva skal jeg gjøre nå? Leve videre selvfølgelig. Men uten jenta mi og uten han. Sorgen over lille jenta mi er ille nok - helt ubeskrivelig, men jeg trodde faktisk at jeg var på vei oppover nå. At det skulle komme gode nyheter på rekke og rad nå, men jeg er kanskje for naiv. Det nytter jo ikke være positiv når alt en får er en tung og hard neve negativitet slengt i trynet. 


Akkurat nå ligger jeg i grøfta og graver. Jeg vil opp! Jeg vil ha det bra igjen, men etter nyheten de siste dagene om at den skjønne jenta som jeg har vokst opp med, lever sine siste timer akkurat nå, gjør at jeg mister håpet. Alt håpet er borte nå. Nå føles lyset i tunnelen enda lenger unna. Som om den ikke var langt nok unna fra før av. Livet skal ikke være lett.

Tårer som renner nedover kinnene på den jenta som alltid smiler, alltid ler. På den jenta som får andre i godt humør, og som er den som er sterk for andre sin skyld. Den jenta som alltid er der for vennene sine, og hjelper de det beste hun kan. Det er den jenta som gråter på skolen, som gråter seg i søvn og som gruer seg til å stå opp i morgen til verdens verste nyhet. 

9 kommentarer

Julie Hansen
-03.03.2012 kl:00:14


Uffda, kjære deg!

Hørtes ikke bra ut, håper du vet at du kan snakke med meg om det er noe <3

Men jeg vet at du er sterk nok snupp :')
mylifemyheart
-03.03.2012 kl:09:14


Merker du går igjennom mye nå som jeg har lest på hele bloggen din! Men jeg ser på det du skriver at du er sterk og selv om du sier negative ting så er du positiv. Du smiler til andre mennesker som ingenting har skjedd, fortsett slik!

Du er en sterk jente. Husk "life is short"! Ikke la deg sørge for lenge, hev hodet og kom deg videre. Vet det er vanskelig, men tenk på alt det gode du kan få ut av å komme videre med tankene.:)
Kamilla
-03.03.2012 kl:11:02


Du skriver utrolig bra, og er kjempe sterk!
Aurora
-03.03.2012 kl:11:56


Herregud skjerp deg! du kommer over han!!! du trenger ikke skrive om han hele tiden bare pga han ikke vil ha noe med deg å gjøre!! du kan ikke tvinge han!!! men du bryr deg jo bare om deg selv! så du bryr deg ikke om han ikke vil så lenge du er fornøyd!! du tror du er så sinnsykt mye,men du er ikke så mye vært at du skal tvinge noen til å bry seg!! skjerp deg!! blir ganske sur på deg nå!!! du er er liten dritt unge som bare bryr seg om seg selv!!!!! voks opp!!!!!!!!! du oppfører deg som en 3åring! å du er 14år! oppfør deg som du er 14 og ikke 3år!!!
Aurora
-03.03.2012 kl:17:44


undskyld jeg mente det ikke jeg var bare sint,men burde aldri skrevet det her:( jeg er veldig lei for det å innrømmer at det var fryktelig barnslig.
Silje Nordmo <3
-06.03.2012 kl:07:20


Fin blogg!
Ida Lyrics
-07.03.2012 kl:12:38


et veldig flott innlegg!
Kristine c:
-08.03.2012 kl:17:35


Kjempebra skrevet!
-08.04.2012 kl:03:20


Aurora? Wtf?? Veronika kan vel få skrive om han hvis hun vil,hennes blogg uknow. Hvis du har problemer med det kan du jo bare ikke lese bloggen hennes da? Just sayin... Fint at du til slutt innså at det var du som var barnslig her.. :-)

Skriv en ny kommentar