In my dreams, boy - that's obviously where you belong

Stolt av de som gidder å lese hele. Du forstår mer når du har lest ferdig.

Vi hadde matteprøve. Jeg ble tidlig ferdig og gikk ned en trapp i skolebygget for å se på en lærer fra barneskolen spille bordtennis. Det  var endel folk der, og jeg fikk en bra sitteplass ved siden av en god venninne. 

Bestemmer meg for å gå tilbake til klasserommet for å sjekke om bestevenninna mi er ferdig med prøven. Jeg møter henne på veien, og vi går sammen tilbake til rommet hvor gamlelæreren vår spiller bordtennis. Der står han. Han har visst stått der hele tiden, og han er helt oppslukt i spillet. 

Plutselig har tiden flydd fra han, og han rekker ikke bussen hjem, så det ender med at han, jeg og bestevenninna mi går sammen hjem. På veien hjem møter jeg mamma, lillesøstra mi og stefaren min. De er på vei til hytta, så jeg er alene hjemme for kvelden. Da jeg og bestevenninna mi skilles, sier vi hade og jeg og han fortsetter langs veien mot meg. Vi prater om alt og ingenting, selv etter alt som har skjedd. Endelig! Husker vi prata om ting vi allerede har snakka om før, og jeg hadde en deilig følelse i kroppen. Jeg var endelig ordentlig glad igjen!

Da vi kommer til mitt hus, sier jeg bare til han at "Du, jeg kan følge deg litt lenger bortover veien, jeg. Jeg er jo hjemme alene uansett". Han smiler, og vi fortsetter å gå. Dette er altså på vinteren, og plutselig kommer det en brøytebil foran oss som brøyter snø på fortauet. Brøytebilen tar hele plassen i bredden, så jeg og han løper over nabogjerdet. Jeg legger merke til at han løper ganske langt inn i hagen, mens jeg selv bare står rett bak gjerdet. Plutselig mister "sjåføren" (eller hva enn man kaller en som kjører den brøytebilen) kontrollen og kræsjer i gjerdet akkurat der jeg står. Jeg blir forslått i ansiktet og armen min er helt ødelagt. Men jeg merker ikke smertene, så han løper fram igjen og vi går bare videre som om ingenting har skjedd.Vi går videre og snakker og ler. Har det utrolig hyggelig helt til han blir henta av moren som henter han langs veien med bilen deres. Mens han går inn i bilen, snur han seg mot meg og sier "Det var koselig å snakke med deg" eller noe, husker ikke akkurat. Husker jeg ble utrolig glad da. "Han synes også at det var hyggelig. Kanskje ting kan bli som før igjen da?".

Resten er kjedelig og uinteressant. Men et lite (heh, langt?) utdrag av en utrolig bra drøm jeg hadde natt til i går. Var så deilig å bare komme meg unna virkeligheten og drømme noe fint. Selv om det kanskje ikke er så realistisk akkurat nå, var det fint å føle ordentlig glede. 

6 kommentarer

sophie marken
-25.02.2012 kl:22:47


kjempebra skrevet<3 dette virket som en herlig drøm, bortsett fra at armen din ble ødelagt!
-25.02.2012 kl:23:57


bra skrevet :D
Aurora
-26.02.2012 kl:00:01


det var jo en fin drøm da:) uten om at du skadet deg:(
keepingupwithsomia
-26.02.2012 kl:01:28


liker måten du skriver på (: god natt!
ingvildsl3
-26.02.2012 kl:14:12


Å fint skrevet! dumt det med armen din :(
Marlene
-27.02.2012 kl:18:14


Utrolig bra skrevet! <3

Skriv en ny kommentar