Du ser meg smile, ikke sant?

Jeg er en helt ordinær jente. Du ser meg kanskje når jeg går i byen eller sitter på bussen, er på skolen eller kanskje du er en god venn av meg.

Du ser meg smile, ikke sant? Du ser meg le og være fornøyd. Høylytt er jeg også kanskje iblandt. Ganske utadvendt og glad. Noen ganger snubler jeg i trappa på skolen, driter meg ut i byen.. Men jeg smiler og er fornøyd. Ler det av meg og fortsetter å være glad og blid.

Er det ikke fint? Å se en jente som har det bra? Jo, selvfølgelig. Det er et godt inntrykk av en person. Men om du bare hadde visst, har jeg det ikke så bra som jeg skal ha det til. Det påklistrede smilet og den latteren som bryter ut på kommando, er det troverdig? 

Jeg må innrømme at jeg ikke vil vise hvor lei meg jeg er. Selvfølgelig vil jeg jo ikke det. Jeg vil være den glade jenta som smiler og som klarer å klistre et smil med en liten latter på toppen av det hele på folks ansikt. Jeg vil være den jenta som er positiv og som har et åpent sinn til alt, enda de som kjenner meg godt vet hvilken negativ person jeg egentlig er.

Men jeg har funnet ut hvor lett det er å ta på seg et smil om morgenen samtidig som du tar på sminke. Hvor lett det er å få folk til å tro at du er glad. At du ler fordi du synes noe er morsomt eller at du er fornøyd med alt.

Og det er klart, jeg har tak over hodet, mat på bordet, rene klær og gode venner og familie. Så jeg klager ikke overlivet. Jeg klager over tilværelsen og situasjonen i dette tidspunktet. Jeg skal ikke legge skjul på at alt dette påvirker jo meg, tankene mine og hvordan jeg er når jeg er alene. Det er ikke lett å være 14 og ha kjærlighetssorg. Men jeg skal ikke la det påvirke hele min hverdag. Jeg går på skolen, jeg er med venner, jeg spiser någenlunde normalt og jeg
gjør det jeg vanligvis gjør.

Så du ser meg smile? Vel, da har jeg gjort en god jobb i dag og. Prøver nemlig å se lysere på dette, så det er jo et fremskritt. Man jobber seg sakte, men sikkert fremover, ikke sant? 

Ha en fin dag videre :)

3 kommentarer

Aurora
-07.02.2012 kl:14:27


du da det kommer til å ordne seg;)
Jackie
-07.02.2012 kl:14:49


enig med Lola der;) Slapp av jenta mi. Jeg skjønner godt ossn du har det. Men alt kommer til å ordne seg, bare vent. Du sa jo det selv, "om et år kommer jeg til å se tilbake på dette innlegget, så kommer jeg til å le"... Ikke sant? <3 Go on jenta mi;)<3 elsker deg!
Ingrid Skudal
-07.02.2012 kl:15:22


Åh, så bra skrevet, Veronika! kjempefin blogg du har :):)

Skriv en ny kommentar