Helt tom.

Helt tom. Herregud, så fort alt har gått! Føles som om det var en dag forrige uke at du fikk meg til å føle meg som den jenta. Nå da? Nå aner jeg faktisk ikke hva jeg skal føle. 

Jeg vet du og er lei deg. Jeg vet du tenker på det. Du har sagt det, og jeg kan forstå det. Men jeg kunne ikke vite at du faktisk tenkte så mye på det. At du tok det såpass til deg, og at det skulle ødelegge så mye. Hvis jeg bare hadde visst..

Men jeg er ikke perfekt. Jeg angrer, har sagt deg hvor mye jeg angrer, hvor lei meg jeg er. Jeg har bedt deg og gjort alt jeg kan, men nei. Det er virkelig over denne gangen. Jeg blir nødt til å legge alt bak meg. Glemme alt og rett og slett bare komme over deg.
Faen, dette kommer til å bli så vanskelig! Du betyr så sinnsykt mye for meg. Og enda alle sier at jeg fortjener bedre, bare må glemme deg og at det finnes bedre gutter der ute, så klarer jeg ikke å ta det til meg. Hjertet mitt fortalte meg at jeg burde fortsette å kjempe for at dette skal funke.
Men likevel sier alle sier jo at vi skal følge hjertene våre, så jeg sto imot det folk fortalte meg og anbefalte meg og fulgte hjertet. Jeg kjempet for vår skyld, jeg gjorde alt jeg kunne, men nei.

Var det dumt av meg å fortsette? Burde jeg gitt opp og heller hørt på hva alle andre sa? Ikke vet jeg, det kom jo ikke noe særlig godt ut av det. Men det er som de sier "Det er bedre å ha prøvd og feila, enn å ikke gjort det og lurt på hva som kunne ha skjedd". 

Det er så uvirkelig. Jeg må glemme alt, i hvert fall legge det bak meg. Akkurat som om det er et slags lovbrudd å fortsette. Sånn føles det faktisk. 

I flere uker har jeg nå vært lei meg. Av forskjellige grunner, men hovedsaklig pga. han. Han har vært lenge og er en stor del av livet mitt. Kanskje fordi han hjalp meg gjennom den vanskligste og hardeste tiden i livet mitt hittil?
Jeg klarer rett og slett ikke gi slipp på han. Jeg ser han hver dag, og som om ikke det er vanskelig nok til vanlig.. Hvordan skal det bli nå?
Veit jeg sikkert kommer til å se dette innlegget om ett år kanskje, og le. Gleder meg til den dagen. 

Det er ikke lett. Jeg har vært utrolig lei meg de siste ukene, men dette tok av. Skal bli "morsomt" å se hvordan det går videre. Kan liksom ikke forestille meg forelska i noen andre på en stund. 

Ikke kan man bare fake et smil heller. Har gjort det de siste ukene, men når man rett og slett ikke får fram noe smil i det hele tatt? Hva gjør han da? Uansett hva som skjer, er det ingenting som kan lokke fram smilet. Jeg prøver, men å fake smilet har uansett ingen virkning. Jeg kjenner ikke glede i kroppen lenger og kjeven beveger seg for mye unødvendig. Akkurat som at hele kroppen ikke fungerer riktig fordi jeg har det vanskelig. 

Måtte få alt ut.

Var i byen i dag med herligste Solin. FIkk snakka litt om dette og møtt nye mennesker. Alltid like koselig, det!
Kjøpte i samma slengen en sjokoladedonut, en stor stratos sjokoladeplate og cola. Trøstespising på g. Men er vel lov å synes litt synd på seg selv uten at det er et lovbrudd, eller?

Nå skal jeg se på senkveld så jeg kommer på andre tanker, så spiser jeg resten av all den usunne dritten før jeg går til sengs. Må jo prøve å sove og samle opp energi til i morgen. Da er det birthdayparty for Sunniva. Overnattingsbursdag, og vil jo ikke da være taperen som sovner tidligst av alle :(:(:(:(:(:(

Neida, nå dro jeg det litt ut av sammenhengen. Selv om jeg ikke har hatt det, håper jeg alle har hatt en fin dag! Og god kveld videre! 

7 kommentarer

Pappy
-03.02.2012 kl:22:28


Aww! Håper det går bra med degn snuppa! Er her for deg, det håper jeg du vet! <3
SaraaAngelina
-03.02.2012 kl:22:41


Jeg føler jeg vet litt for godt hvordan du har det, noen dager virker det umulig å komme seg videre, det er umulig å tenke på noe annet enn han. Mens andre dager går det fint, du føler deg fortsatt ikke bra, det er alltid der, og kommer til å være der lenge, men det går bedre. Du klarer å tenke på noe annet. Du virker hvertfall veldig sterk, og det er noe du burde være utrolig glad for! Selv om det kanskje er vanskelig å se akkurat nå, så er det faktisk han det er noe galt med ikke deg. Du er bra nok, akkurat som du er! Det er kanskje det jeg har syns vært vanskeligst, selvtillit. Jeg har følt det dårligere med meg selv enn noen gang, men jeg vet(eller håper) at det ikke er meg det er noe galt med. Haha, merker nå hvor lett det er å fortelle andre at det blir bedre. Men jeg vet at det kommer til å gå bra med deg, Veronika!
Solin
-03.02.2012 kl:22:48


ey jenta mi! du trenger ikke fake smil du skal få lov til å føle det du føler og ejg er så stolt av deg som faktisk ikke ga opp! og ingen sier du må gi opp, du trenger ikke det, jeg vet egentlig ikke hva som er best jeg, å gi opp eller å kjempe for det, men jeg syns du har kjempet nok, nå syns jeg han kan kjempe litt for deg også! for det fortjener du!
Marthe
-03.02.2012 kl:23:22


Uff, jentami!

Det er så dumt at du skal oppleve dette :( Du burde ikke behøve å fake smilet ditt uansett hva!

Jeg er her for deg om du vil prate, ALDRI TVIL PÅ DET!

Og det er som Solin sier, du har kjempet mye for han og nå burde han kjempe for deg isteden for å legge alt som skjer/har skjedd i dine hender!

Men prøv å tenke positivt, det er i motbakke det går oppover! <3
drueaurora
-04.02.2012 kl:11:59


du kommer til å klare det søs<3<3<3
Marte
-04.02.2012 kl:22:46


<3
Jackie
-05.02.2012 kl:17:17


uff:( jeg tenker på deg hele dagen jenta mi! Sånn serr! Håper du har det bra!:( skjønner deg godt!<3

Skriv en ny kommentar