It's hard to forget someone who gave you so much to remember.

Føles som om jeg ble forelska i deg på nytt i dag. Du er så herlig! Fy fader, er umulig å slutte å se på deg! Skulle ønske øyekontakten bare kunne fortalt meg mer.
Men men.. Ting går bedre nå. I hvert fall er det det jeg føler i dag. Blir vel noe annet i morgen, og noe helt annet dagen etter der igjen. Men sånn er det når man er en forvirra, liten 14 åring, er det ikke?Det er som de sier "It's hard to forget someone who gave you so much to remember". Hah, kødder du, eller? Tenk at den personen- den personen som hjalp meg gjennom den verste, men også på samme tid den beste, sommeren på lenge er den personen jeg ender opp med å ikke klare å glemme. Nå har det bare gått noen måneder siden alt sa stopp, men likevel. 

Hadde vært så praktisk å bare kunne se hva andre tenkte. Eller? Kanskje ikke? I mitt tilfelle hadde jeg gjort hva som helst for å få se hva han tenker.
"I wonder what you think when you see me". Nettopp det gjør jeg! Og, som sagt, bare om han hadde snakka til meg. Bare om han hadde tatt seg tid til å logge på face eller noe bare for å snakke med meg. Eller burde kanskje jeg ta initiativet? I så fall, hvordan skal jeg klare det? Fortell meg det.Det er bare det at jeg savner han så fælt. Klarer ikke å slutte å tenke på alt det fine han har sagt til meg. Når jeg ser han, suser tankene forbi. Som når du går i motvind. Det er umulig å unngå tankene som flyr rundt i huet mitt. Er det sånn for deg og? Har du det også sånn?

Men nå tenker jeg at jeg skal lage et innlegg som jeg kan publisere senere. Hadde plutselig endel bloggidèer nemlig.
Synes forresten det er utrolig gøy å se på statistikken at jeg allerede har såpass mange lesere etter bare ett innlegg! Superkoselig! Fortsett å les, og legg gjerne igjen en kommentar :) 

3 kommentarer

verdensbestejacqueline
-31.01.2012 kl:22:01


Jenta mii daa:(( er her for deg<3
Amalie S. M.
-31.01.2012 kl:23:14


Endelig har du laget ny blogg, Veronika! Har ventet på dette lenge nå, haha <3

Stå på videre, du er herlig! :)
theveronika
-01.02.2012 kl:17:44


Amalie S. M.: Var vel på tide, ja! Takk, det setter jeg pris på <3

Skriv en ny kommentar